bety Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 zdaje się że tu są ogólne ilości podane http://www.worlddogshow2010.dk/?GB/About%20the%20show/Ring%20lists.aspx Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Tak, to by się zgadzało. 98 basków:) Dzięki, bety! Pzdr. Quote
bety Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak, to by się zgadzało. 98 basków:) Dzięki, bety! Pzdr. Nie ma za co :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A, zapomniałam dodać, że 98 basków zgłoszonych (super!), w tym 2 moje;) Pzdr. Quote
Chefrenek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='bety']zdaje się że tu są ogólne ilości podane http://www.worlddogshow2010.dk/?GB/About%20the%20show/Ring%20lists.aspx Pzdr Haha ja to chyba ślepa jestem bo oglądałam to i nie widziałam. ;) Quote
jo-jo Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [FONT=Century Gothic]A ja wczoraj wieczorem dostałam oficjalne potwierdzenie na meila wraz z numerkiem :) Dogów drobne 322, ale do Polskiej Światówki daleko, hihi [/FONT] Quote
Chefrenek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]A ja wczoraj wieczorem dostałam oficjalne potwierdzenie na meila wraz z numerkiem :) Dogów drobne 322, ale do Polskiej Światówki daleko, hihi [/FONT] No właśnie tak jest napisane na ich stronie. Ci co zgłaszali on-line powinni dostać potwierdzenie mailowe 04.06, pozostali tradycyjną pocztą w przyszłym tygodniu. Quote
KW. Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 A u nas tylko 55 bobtaili ! Przynajmniej będzie kameralnie ;D My już mamy potwierdzone zgłoszenie więc spokojnie i na luzie pozostało nam już tylko czekac na wyjazd ;) Quote
M&S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiaczek napisał(a):My jeszcze nic nie dostaliśmy... Pzdr. Jedziesz?! A. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja we włąsnej osobie - nie. Ale jedzie Inga z Jumaszką i Maśka. Pzdr. Quote
M&S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja we włąsnej osobie - nie. Ale jedzie Inga z Jumaszką i Maśka. Pzdr. Aha, jasne Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie za bardzo mogę jechać, bo to wyprawa na kilka dni. Juz sam transport jest dla mnie za drogi. A do tego koszty hoteliku dla psów... Stąd takie rozwiązanie. Cieszę się, że Inga mogła wziąć Maśkę, a Goda ja zaprezentowac. To dobrze, że ma się takich Przyjaciół:) pzdr. Quote
Chefrenek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Asiaczek napisał(a):My jeszcze nic nie dostaliśmy... Pzdr. Potwierdzenia mają być wysyłane pocztą w tym tygodniu. Quote
M&S Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Nie za bardzo mogę jechać, bo to wyprawa na kilka dni. Juz sam transport jest dla mnie za drogi. A do tego koszty hoteliku dla psów... Stąd takie rozwiązanie. Cieszę się, że Inga mogła wziąć Maśkę, a Goda ja zaprezentowac. To dobrze, że ma się takich Przyjaciół:) pzdr. tak pamiętam, rozmawiałyśmy o tym wczesną wiosną.... Quote
Tecia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Mam wolne miejsce w aucie dla jednej osoby z psem, wyjazd w piątek wczesnym rankiem (wystawiamy się w sobotę) powrót w niedzielę. Quote
Gazuś Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Gdyby jedna osoba z małym/srednim poszukiwala transportu - niech da znac na maila katarzyna.gas@gmail.com - jedziemy na dwa dni wystawowe - sobote i niedziele, noclegiem tez mozemy sie "podzielic" Quote
annahovek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Mam wolne miejsce w aucie na niedziele, mam zamowiony hotel. Z Warszawy. Moj tel. 609 612 555. Quote
Impresja&Simarilion Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie pocztą. Jest w nim rozpiska ringowa i numerki. Wszystko super! możemy jechać :) Quote
narisowa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Impresja napisał(a):Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie pocztą. Jest w nim rozpiska ringowa i numerki. tak wszystko super, tylko na potwierdzeniu mam błędny numer pkr. wysłałam im maila i czekamy na odpowiedź.. ... czy ktoś znalazł może u nich na stronce rozpiskę ile psów w danej klasie (bo w rasie jest)- ja nie bardzo po angielsku "czytata" jestem Quote
Impresja&Simarilion Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 nie ma rozpiski na klasy, tylko ilościówki w rasach Quote
Asiaczek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mamy, mamy potwierdzenie i numerek!!! Wsio jest OK:) Pzdr. Quote
minagro Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 szukam transportu 1 osoba + 1 pies w transporterze , wystawa w piątek ewentualnie moge jechać własnym autem , mogę kogos zabrac , minagro@interia.eu kamil Quote
narisowa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 to ja najszybciej wyruszam - w środę. i dowiedziałam się, że katalogi płatne - 60 dkk czyli jakieś 8 euro. Quote
jo-jo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 narisowa napisał(a):to ja najszybciej wyruszam - w środę. i dowiedziałam się, że katalogi płatne - 60 dkk czyli jakieś 8 euro. W Szwecji też były płatne, wtedy do tego było mnóstwo fajnych Światówkowych gadgetów - może i tym razem będą :) My wystawiamy się w niedziele - ale czy jedziemy to na 100% w weekend będzie postanowione, jeśli tak wyjazd w czwartek :))) Quote
Recommended Posts