Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]A ja wczoraj wieczorem dostałam oficjalne potwierdzenie na meila wraz z numerkiem :)
Dogów drobne 322, ale do Polskiej Światówki daleko, hihi
[/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]A ja wczoraj wieczorem dostałam oficjalne potwierdzenie na meila wraz z numerkiem :)
Dogów drobne 322, ale do Polskiej Światówki daleko, hihi
[/FONT]

No właśnie tak jest napisane na ich stronie. Ci co zgłaszali on-line powinni dostać potwierdzenie mailowe 04.06, pozostali tradycyjną pocztą w przyszłym tygodniu.

Posted

A u nas tylko 55 bobtaili ! Przynajmniej będzie kameralnie ;D

My już mamy potwierdzone zgłoszenie więc spokojnie i na luzie pozostało nam już tylko czekac na wyjazd ;)

Posted

Nie za bardzo mogę jechać, bo to wyprawa na kilka dni. Juz sam transport jest dla mnie za drogi. A do tego koszty hoteliku dla psów... Stąd takie rozwiązanie. Cieszę się, że Inga mogła wziąć Maśkę, a Goda ja zaprezentowac. To dobrze, że ma się takich Przyjaciół:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie za bardzo mogę jechać, bo to wyprawa na kilka dni. Juz sam transport jest dla mnie za drogi. A do tego koszty hoteliku dla psów... Stąd takie rozwiązanie. Cieszę się, że Inga mogła wziąć Maśkę, a Goda ja zaprezentowac. To dobrze, że ma się takich Przyjaciół:)

pzdr.

tak pamiętam, rozmawiałyśmy o tym wczesną wiosną....

Posted

Mam wolne miejsce w aucie dla jednej osoby z psem, wyjazd w piątek wczesnym rankiem (wystawiamy się w sobotę) powrót w niedzielę.

Posted

Impresja napisał(a):
Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie pocztą. Jest w nim rozpiska ringowa i numerki.

tak wszystko super, tylko na potwierdzeniu mam błędny numer pkr. wysłałam im maila i czekamy na odpowiedź.. ...
czy ktoś znalazł może u nich na stronce rozpiskę ile psów w danej klasie (bo w rasie jest)- ja nie bardzo po angielsku "czytata" jestem

Posted

narisowa napisał(a):
to ja najszybciej wyruszam - w środę.
i dowiedziałam się, że katalogi płatne - 60 dkk czyli jakieś 8 euro.

W Szwecji też były płatne, wtedy do tego było mnóstwo fajnych Światówkowych gadgetów - może i tym razem będą :)
My wystawiamy się w niedziele - ale czy jedziemy to na 100% w weekend będzie postanowione, jeśli tak wyjazd w czwartek :)))