Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No właśnie.
Ja odpuściłam m.in. i z tych powodów - Francja i Austria...

Pzdr.

a my jeszcze się wahamy....jednak kusi tam pojechać:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Mam do oddania noclegi w Danii sa zarezerwowane dwa pokoje 2os., w dniach 24-26.06 2 noce, niestety w dwoch miejscach oddalonych od siebie ok. 3-4 km. ale do wystawy jest po 5 km z kazdego miejsca. To sa pokoje typu B&B.
jedno miejsce jest w kwocie 1236 koron za całość drugie tansze 981 koron, jesli dobrze pamietam korona oscyluje 0,54 gr. wiec łatwo policzyc.
Jesli ktos byłby zainteresowany kontakt ze mna: karadhras@hot.pl

Posted

Z Lublina organizujemy wyjazd na "Swiatówkę" busem. jeśli ktoś chętny to proszę pisać na mail organizatorów
anramora@op.pl
tam wszelkie informacje. Po drodze możemy "zbierać" ludzi, nie ma problemu! Nie koniecznie trzeba jechać od początku, można się dosiąść po drodze, lub przyjechać na miejsce zbiórki własnym autem - możliwość zostawienia samochodu pod opieką na czas wyjazdu!

• 4 weeks later...
Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]Podnoszę... :)

Mam pytanie czy ktoś zgłaszał przez internet i płacił kartą ? Jeśli tak to co dostaliście jako potwierdzenie ?
[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]Podnoszę... :)

Mam pytanie czy ktoś zgłaszał przez internet i płacił kartą ? Jeśli tak to co dostaliście jako potwierdzenie ?
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Jedyne potwierdzenie to wyciąg z karty że kasę zabrali:)
Ale na ich stronei mozna sprawdzic czy zgloszenie jest przyjete.

Posted

[quote name='Tecia']
Ale na ich stronei mozna sprawdzic czy zgloszenie jest przyjete.[/QUOTE]

zapodaj kobieto linka :razz:
w którym miejscu, bo albo ja ślepa jestem, albo blondyna...albo jedno i drugie :evil_lol:

Posted

[quote name='narisowa']zapodaj kobieto linka :razz:
w którym miejscu, bo albo ja ślepa jestem, albo blondyna...albo jedno i drugie :evil_lol:[/QUOTE]

Jak wejdziesz na strone WDS jest zgłoszenie on-line, po zalogowaniu się klikasz dodaj psa i wyskakują ci pola do podania nr rodowodu jak wpiszesz to wyskoczy Ci komunikat czy pies zgłoszony:)

Posted

[quote name='Tecia']Jak wejdziesz na strone WDS jest zgłoszenie on-line, po zalogowaniu się klikasz dodaj psa i wyskakują ci pola do podania nr rodowodu jak wpiszesz to wyskoczy Ci komunikat czy pies zgłoszony:)[/QUOTE]

łeee.... ja myślałam, że jest gdzieś wykaz, żeby stawkę podejrzeć ;)

ja mam od nich mailowe potwierdzenie przyjęcia psa, więc siedzę spokojnie

Posted

ja rowniez dostalam potwierdzenie emailem ze wszystkimi zglaszanymi psami, zglaszalam i oplacalam jeszcze za dwie kolezanki i tez dostalam potwierdzenie zwrotne emialem.

Posted

[quote name='Chefrenek']Czy macie problemy z zalogowaniem na ich stronę?

[FONT=Century Gothic]Niestety my walczyliśmy 3 dni..... Raz logowało, raz nie - potem nie dopuszczało do płacenia i tak w kółko...

Trzeba próbować, aż się uda
[/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Niestety my walczyliśmy 3 dni..... Raz logowało, raz nie - potem nie dopuszczało do płacenia i tak w kółko...

Trzeba próbować, aż się uda
[/FONT]

Dzięki. Myślałam, że to tylko u mnie.

A nie wiadomo czy można zapłacić na wystawie?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja po kilku nieudanych próbach wysłania zgłoszenia on-line, wysłałam zgłoszenie + wymagane kopie normalnie pocztą.

Pzdr.

ta.... a jak ten sposób zawiedzie to trzeba siadać na wierzchowca i samemu dowieźć na miejsce....
A podobno XXI wiek.

Życzę powodzenia w zgłoszeniu piechów. :)

• 3 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja wiem tylko tyle, że jest ponad 90 zgłoszonych basków, Ale skąd te info jest - nie mam pojęcia. Czy to jakis przeciek czy ze strony, nie wiem...

pzdr.

No właśnie ja też mam przecieki ale nie mogę znaleźć potwierdzenia na ich stronie...:/