Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 O, a z którym z chłopaków chcesz pojechac? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Asiaczek napisał(a):O, a z którym z chłopaków chcesz pojechac? Pzdr. Jeśli już bym pojechała nie brałabym żadnego tylko pojechałabym znajomym psa wystawić i ewentualnie na MP. Ale na razie czarno to widzę, bo chyba mi się z wycieczka zbiegnie. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A gdzie ta wycieczka? Z Rodziną czy z klasą? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Asiaczek napisał(a):A gdzie ta wycieczka? Z Rodziną czy z klasą? Pzdr. Ze szkoły do Paryża na tydzień. Quote
Impresja&Simarilion Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ile razy to się opuszczało wycieczki szkolne z powodu wystaw :P Quote
narisowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Asiaczek napisał(a):No to zazdroszczę! Serio!!! Pzdr. za rok wds w paryżu :) mozna mieć i wystawe i wycieczkę - dwa w jednym ;) Quote
Impresja&Simarilion Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a 2012 w Sazburgu :P czyli doscyć blisko z czego bardzo się cieszymy Quote
M&S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 narisowa napisał(a):za rok wds w paryżu :) mozna mieć i wystawe i wycieczkę - dwa w jednym ;) Impresja napisał(a):a 2012 w Sazburgu :P czyli doscyć blisko z czego bardzo się cieszymy Całkiem miła perspektywa :) A. Quote
black-manor Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A czy ktoś sie orientuje czy kopiowane psy będą mogły brac udział w Światówce w Austrii??? Quote
narisowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a ja już mam potwierdzenie :):):) i siedzę sobie spokojnie ;) Quote
Chefrenek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 black-manor napisał(a):A czy ktoś sie orientuje czy kopiowane psy będą mogły brac udział w Światówce w Austrii??? A wiesz może w jakim miesiącu się odbędzie? Quote
Chefrenek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 black-manor napisał(a):A czy ktoś sie orientuje czy kopiowane psy będą mogły brac udział w Światówce w Austrii??? A wiesz może w jakim miesiącu się odbędzie? Quote
narisowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Chefrenek napisał(a):A wiesz może w jakim miesiącu się odbędzie? 18 - 20 maja 2012 http://www.oekv.at/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=28 Quote
black-manor Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dokładnie :) Apytanie dotyczące WDS 2010... Czy ktoś z Was otrzymał potwierdzenie otrzymania przez nich zgłoszenia? Wysyłałam faxem, napisalam meila z prośbą o potwierdzenie czy wszystko jest ok, wiem, że odczytali, ale odpisac to już im sie nie chciało.... myślałam, że Dania nieco poważniej podejdzie po wystawców... Nawet nie wiem czy moje psy są zgłoszone... Quote
M&S Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 black-manor napisał(a):Dokładnie :) Apytanie dotyczące WDS 2010... Czy ktoś z Was otrzymał potwierdzenie otrzymania przez nich zgłoszenia? Wysyłałam faxem, napisalam meila z prośbą o potwierdzenie czy wszystko jest ok, wiem, że odczytali, ale odpisac to już im sie nie chciało.... myślałam, że Dania nieco poważniej podejdzie po wystawców... Nawet nie wiem czy moje psy są zgłoszone... Nie denerwuj się, dopiero jest luty, do wystawy zostało jeszcze trochę czasu.... Quote
narisowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 black-manor napisał(a): Apytanie dotyczące WDS 2010... Czy ktoś z Was otrzymał potwierdzenie otrzymania przez nich zgłoszenia? ... post nr 87 ;) ja już mam potwierdzenie :lol: Quote
Chefrenek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 narisowa napisał(a):18 - 20 maja 2012 http://www.oekv.at/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=28 Dzięx :):) Quote
black-manor Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Maks i Spark napisał(a):Nie denerwuj się, dopiero jest luty, do wystawy zostało jeszcze trochę czasu.... Tu nie chodzi o to, ze nie dostałam listownego potwierdzenia... Tylko ja nawet nei wiem czy oni dostali moje zgłosznie, bo nie raczą odpisać.... Quote
Tecia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 narisowa napisał(a):post nr 87 ;) ja już mam potwierdzenie :lol: Kiedy zglaszalas?? bo zastanawiam sie kiedy moge dostac potwierdzenie:) Quote
narisowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tecia napisał(a):Kiedy zglaszalas?? bo zastanawiam sie kiedy moge dostac potwierdzenie:) wysłałam pocztą polecony za potwierdzeniem odbioru 28 stycznia. ten świstek pocztowy jeszcze nie dotarł do mnie, za to duńczycy mi na maila przysłali, że psiak przyjęty i dokumenty w porządku :lol: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 black-manor napisał(a):Dokładnie :) Apytanie dotyczące WDS 2010... Czy ktoś z Was otrzymał potwierdzenie otrzymania przez nich zgłoszenia? Wysyłałam faxem, napisalam meila z prośbą o potwierdzenie czy wszystko jest ok, wiem, że odczytali, ale odpisac to już im sie nie chciało.... myślałam, że Dania nieco poważniej podejdzie po wystawców... Nawet nie wiem czy moje psy są zgłoszone... Ja jeszcze nie wysłałam zgłoszenia ... narisowa napisał(a):wysłałam pocztą polecony za potwierdzeniem odbioru 28 stycznia. ten świstek pocztowy jeszcze nie dotarł do mnie, za to duńczycy mi na maila przysłali, że psiak przyjęty i dokumenty w porządku :lol: Czyli, gdyby wysyłać pocztą - to poleconym za zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Pzdr. Quote
Tecia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Hmmm ja wysłałam formularzem elektronicznym i od razu płaciłam kartą, opłatę sciągneli więc może nei ma się czym martwić:) Quote
Shetanka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 My jednak ostatecznie nie jedziemy. Za duże koszty hotelu, dojazdu no i wystawy jak dla nas. Pomyślimy nad Francją w 2011, ale w Austrii w 2012 będziemy prawie na pewno ;) Quote
Recommended Posts