Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, a z którym z chłopaków chcesz pojechac?

Pzdr.

Jeśli już bym pojechała nie brałabym żadnego tylko pojechałabym znajomym psa wystawić i ewentualnie na MP.
Ale na razie czarno to widzę, bo chyba mi się z wycieczka zbiegnie.

Posted

narisowa napisał(a):
za rok wds w paryżu :)
mozna mieć i wystawe i wycieczkę - dwa w jednym ;)

Impresja napisał(a):
a 2012 w Sazburgu :P czyli doscyć blisko z czego bardzo się cieszymy

Całkiem miła perspektywa :)

A.

Posted

Dokładnie :)
Apytanie dotyczące WDS 2010... Czy ktoś z Was otrzymał potwierdzenie otrzymania przez nich zgłoszenia? Wysyłałam faxem, napisalam meila z prośbą o potwierdzenie czy wszystko jest ok, wiem, że odczytali, ale odpisac to już im sie nie chciało.... myślałam, że Dania nieco poważniej podejdzie po wystawców... Nawet nie wiem czy moje psy są zgłoszone...

Posted

black-manor napisał(a):
Apytanie dotyczące WDS 2010... Czy ktoś z Was otrzymał potwierdzenie otrzymania przez nich zgłoszenia? Wysyłałam faxem, napisalam meila z prośbą o potwierdzenie czy wszystko jest ok, wiem, że odczytali, ale odpisac to już im sie nie chciało.... myślałam, że Dania nieco poważniej podejdzie po wystawców... Nawet nie wiem czy moje psy są zgłoszone...

Nie denerwuj się, dopiero jest luty, do wystawy zostało jeszcze trochę czasu....

Posted

black-manor napisał(a):
Apytanie dotyczące WDS 2010... Czy ktoś z Was otrzymał potwierdzenie otrzymania przez nich zgłoszenia? ...

post nr 87 ;)

ja już mam potwierdzenie :lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Nie denerwuj się, dopiero jest luty, do wystawy zostało jeszcze trochę czasu....

Tu nie chodzi o to, ze nie dostałam listownego potwierdzenia... Tylko ja nawet nei wiem czy oni dostali moje zgłosznie, bo nie raczą odpisać....

Posted

Tecia napisał(a):
Kiedy zglaszalas??
bo zastanawiam sie kiedy moge dostac potwierdzenie:)

wysłałam pocztą polecony za potwierdzeniem odbioru 28 stycznia. ten świstek pocztowy jeszcze nie dotarł do mnie, za to duńczycy mi na maila przysłali, że psiak przyjęty i dokumenty w porządku :lol:

Posted

black-manor napisał(a):

Ja jeszcze nie wysłałam zgłoszenia ...

narisowa napisał(a):
wysłałam pocztą polecony za potwierdzeniem odbioru 28 stycznia. ten świstek pocztowy jeszcze nie dotarł do mnie, za to duńczycy mi na maila przysłali, że psiak przyjęty i dokumenty w porządku :lol:

Czyli, gdyby wysyłać pocztą - to poleconym za zwrotnym potwierdzeniem odbioru.

Pzdr.

Posted

My jednak ostatecznie nie jedziemy. Za duże koszty hotelu, dojazdu no i wystawy jak dla nas.
Pomyślimy nad Francją w 2011, ale w Austrii w 2012 będziemy prawie na pewno ;)