Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

suuuper ze wszystko gra :lol:

i moja jutrzejsza wyprawa do Misi nieaktualna, ale odbije sobie w tygodniu moze w koncu :evil_lol: jade jade i dojechac nie moge :diabloti:

Ewa Marta - chetnie wystawie rzeczy na kogo tam trzeba ;)

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje bardzo :p

a ja mam nowe wplaty :multi:
13 zł od A priori z bazarku
50 zł od pana Jerzego S
16 zł od Jo37 z bazarku
25 zł od L/Olki z bazarku od 3 x

dzieki kochani :loveu::loveu::loveu:

zaraz uzupelniam 1 post

Posted

a ja mam dobra wiadomość - mamy wsparcie w karmieniu Misi :) Leci do nas worek karmy senior light (Misia się odchudza :) ) od Pani Doroty :loveu:
do tego Pani Dorota z mężem chcą zostać "rodzicami chrzestnymi" Misi i pomagać w kwestii karmy też później, czyli tam, gdzie Misia trafi :)

Posted

nie no!!! L/Olka :crazyeye: skad Ty bierzesz tylu wspanialych ludzi???? :loveu::loveu::loveu:

fantastycznie, cudnie :multi::multi::multi:

ooooooogromnie dziekujemy rodzicom chrzestnym :loveu::loveu::loveu:

Posted

ha! wiedziałam ! :eviltong:
fajnie, że Misia nie jest sama.
Poza tym Misia jest taką szczęściarą, że warto tu do nas zaglądać. Bo tu się różne fajne rzeczy dzieją. I ciągle jakieś dobre wiadomości :) Mamy dogocioteczki, dogowujeczków, rodziców chrzestnych. Misia same dobre dusze ściąga do nas :loveu:

Posted

aaa. mnie z pierwszego postu wywalono. deklaracja 100zl aktualna (tyle bylo, prawda, powiedzcie ze sobie nie wymyslilam :diabloti:), tyle ze po 1-szym. wiem ze widnialabym jako samotna dusza, która nie wplacila jeszcze, ale to nic. proszé mnie wpisac. bo jeszcze sama pomysle ze nie deklarowalam nic! :evil_lol:

Posted

emilia2280 napisał(a):
dolozé sié do sterylizacji. z takimi sukami nie ma chyba wyjscia jak wykupic pobyt w szpitaliku z 5 dni i spowrotem przywiezc. i ratowac dalej pozostale. hoteliki niestety to sytuacja awaryjna a takich suk setki/tysiáce... :shake:

hm, no nie wiem, czy to znaczy sto ;-) ale skoro tak mówisz :eviltong:
a swoją drogą to patrzcie jak ładnie się układa wszystko :)

Posted

Pewnie, ża zagląda, tylko dzisiaj dopiero teraz wróciłam do domu. Misieczko, jesteś szczęściarą wielką, tyle osób o Ciebie dba:loveu: Szkoda, że jej jutro nie zobaczę, ale mam nadzieje odbic to sobie niedługo.
Lulka, musimy się jakoś dogadać w sprawie przekazania rzeczy na bazarek na przyszłe koszty dotyczące Miśki. Bo to, że będą nie ulega wątpliwości.

Posted

ja też cały czas jestem i czytam na bieżąco

martwię się, bo lada dzień już Misia będzie musiała Olę opuścić
i kurcze najlepszy były dla niej dom tymczasowy :(

poprosiłam siek, żeby dodała Misię na profil "adopcji staruszków" na n-k - w dział pilnych przypadków

dużo ludzi jej żałuje
jest dużo komentarzy

http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/10/254

w ogóle dużo ludzi ten profil odwiedza

siek nawet ustawiła zdjęcie Misi jako główne :)

ale czy to coś da? wiecie, jak to jest...

Posted

emilia2280 napisał(a):
aaa. mnie z pierwszego postu wywalono. deklaracja 100zl aktualna (tyle bylo, prawda, powiedzcie ze sobie nie wymyslilam :diabloti:), tyle ze po 1-szym. wiem ze widnialabym jako samotna dusza, która nie wplacila jeszcze, ale to nic. proszé mnie wpisac. bo jeszcze sama pomysle ze nie deklarowalam nic! :evil_lol:

cioteczko zmienilam zapis na 1 stronie, bo chcialam juz podliczyc przychody i rozchody :eviltong:

nowe wplaty sa ponizej ;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Pewnie, ża zagląda, tylko dzisiaj dopiero teraz wróciłam do domu. Misieczko, jesteś szczęściarą wielką, tyle osób o Ciebie dba:loveu: Szkoda, że jej jutro nie zobaczę, ale mam nadzieje odbic to sobie niedługo.
Lulka, musimy się jakoś dogadać w sprawie przekazania rzeczy na bazarek na przyszłe koszty dotyczące Miśki. Bo to, że będą nie ulega wątpliwości.

dobra to musimy sie jakos umowic ;)

Posted

L/Olka napisał(a):
hm, no nie wiem, czy to znaczy sto ;-) ale skoro tak mówisz :eviltong:
a swoją drogą to patrzcie jak ładnie się układa wszystko :)

Lulka napisał(a):
cioteczko zmienilam zapis na 1 stronie, bo chcialam juz podliczyc przychody i rozchody :eviltong:

nowe wplaty sa ponizej ;)

juz wiem. zerknélam do magicznego zapisu deklaracji. nie wiem w którym poscie, ale deklarowalam 100zl (albo tylko pomyslalam o tym :diabloti:). heh, w kazdym razie po pierwszym, jednorazowa wplata.

Posted

Lulka napisał(a):
Misia rzeczywiscie Ole opuszcza, ale chyba mamy tzn Ola ma cos w zanadrzu :diabloti::eviltong:

mru napisał(a):
a to ja nic nie wiem :placz::placz::placz:

Lulka napisał(a):
ciotka cierpliwosci :diabloti::diabloti::diabloti:

a no właśnie,cierpliwości, cierpliwości :P
dopiero co wpadłam do domu, ale zaraz się odezwę ...

Posted

No to zaczynam :)
byłam właśnie z wizytą... u Misi :)
aleod początku: wykombinowałam sobie plan i kazałam mamie "złapac natchnienie" i przedstawić Misię naszym sąsiadkom. Tym sposobem poznały Misie i jej historie, dowiedziały się, że szuka dt, że jesli nie znajdziemy innego rozwiązania- to czeka ją hotelik kojcowy itd. No i następnego dnia Misia miała gości, ja odpowiedziałam na wszystkie pytania i wątpliwości. Później, w ramach przyzwyczajania się,były wspólne spacery i spotkania. A dziś... Misia poszła rano do swego nowego domu!! Takiego prawdziwego nowego kochającego domu - na zawsze :) Co więcej daleko iść nie musiała, bo ten dom jest u mnie, na tym samym piętrze - drzwi w drzwi :)
Domek jest domem stałym, ale bedzie potrzebna nasza pomoc w żywieniu i leczeniu Misi. Jak pisałam wczoraj,mamy rodziców chrzestnych,którzy w karmieniu pomogą, mam też nadzieję, ze wspólnymi siłami jakos sie to uda zrobić :)
Na razie Misia ma wszystko, co potrzebne. Obiecałam tylko, że wyposażę ją w obrożę i smycz, takie tylko jej, na nową drogę życia :) teraz ma moje pozyczone.
No i mam nadzieję, że nowy domek wyposaży ją w nowe imię, bo na swoje nie bardzo reaguje.

Nie pisałam o tym wszystkim wcześniej,nie chciałysmy zapeszać. Wiedziały tylko te "decyzyjne" osoby, które pytałam o opinię.
Bardzo bardzo mocno dziękujemy za zainteresowanie Misią :loveu: za piękne banerki i ogłoszenia i za cała pomoc. Odwiedzajcie nas tu koniecznie,bo to nie koniec jej historii. Nadal będzie potrzebowała naszego wsparcia w kwestii leczenia i karmy. Ale największy problem mamy rozwiązany, choc chyba nikt nawet o tym nie marzył...
no i proszę, trzymajcie kciuki, żeby była zdrowa!

Posted

I to jest przepiękna kontynuacja jej szczęśliwej drogi z ostatnich tygodni:loveu: Cudownie, że znalazl się domek, który zgodzil się nią zaopiekować. Ponieważ jednak będzie potrzebna pomoc w żywieniu i leczeniu Miśki, sądzę, że powinniśmy uznać, że jest to DT z ożłiwością bezterminowego przebywania w nim Miśki. Bazarki można robić tylko dla psiaków w DT, a bez naszej pomocy sąsiadka jak rozumiem nie da rady utrzymać naszego kudłacza.

Posted

a ja caly czas nie moge uwierzyc w to co sie dzieje :evil_lol:
bosko, poprostu bosko :loveu::loveu::loveu:

dziekuje Wam wszystkim za pomoc, za dobre slowo, wsparcie, transporty, klinike, DT, pieniadze i w koncu za miejscowke dla Kudlaczki na reszte zycia :loveu::loveu::loveu: