Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 9 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

5 lutego minie rok, a ja dalej nie wiem dlaczego odeszła....:-(
Przed odejściem była u weta- zwykłe zapalenie ucha zewnętrznego, nic takiego, ale miała krwiaka na uchu- od drapania... Po wizycie wracała jakaś taka smutna, szła wolno, potrzepywała głową. Mama myślała, że się obraziła za to grzebanie w uszach. Gdy wróciłam ze szkoły, poszłam na dwór po nią, wołam i nie przychodzi, zaglądam do budy- śpi, wołam znowu- zero reakcji, szok i strach, zaczynam nią potrząsać, nic... poleciały pierwsze łzy, uspokoiłam się, poszłam po rodziców, ale w tym stresie nie pamiętam co do nich bełkotałam, wybiegłam z powrotem na dwór, rycząc.... Cały wieczór, następne dni, to był głównie płacz, żal.... Codziennie przychodziły myśli- idę na spacer z Sarą, ale zaraz... przecież już jej nie ma:-( Gdy wychodziłam na dwór zawsze mnie witała, a jeśli jej nie było, to znaczyło, że w tym czasie była w kojcu, wiec zawsze się tam udawałam by ją wypuścić. I to przyzwyczajenie zostało, za każdym razem gdy wychodziłam na dwór, kierowałam się do kojca, i się zastanawiałam co robię , przecież ona nie żyje:-(
Miesiąc po jej odejściu, gdy się w miarę pozbierałam, odeszła od nas moja najukochańsza świnka morska.... A na drugi dzień jechałam odwiedzić Jetsanka w hodowli..... eh...