CHI Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ze względów osobistych ;-) - Ex of Space Kett Box - to "skóra zdjęta" z mojej Chimery (+ jej rodzina ;-) ) jestem "fanką tej Hodowli";). No i psy pracujące oraz przebadane na co się da...Nowego domu szuka pręgowany piesek - syn Ex of Space i Zw. Klubu Włoch 2009 OSCAR della Barbariga Info: garbein > News Pozdrawiam CHI & BBB (szt 4 :multi:) Quote
sylwia i boksery Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Piękny ten synek Ex :loveu::loveu: Co rusz zaglądam na stronkę i za każdym razem szybciej mi bije serce :loveu::loveu: A mój mąż zamiast krzyczeć-to zachęca-jak chcesz, to weź dzieciaczka ... Quote
CHI Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 sylwia i boksery napisał(a):Piękny ten synek Ex :loveu::loveu: Co rusz zaglądam na stronkę i za każdym razem szybciej mi bije serce :loveu::loveu: A mój mąż zamiast krzyczeć-to zachęca-jak chcesz, to weź dzieciaczka ... No to bierz...:razz: Wiem, że Hodowcy zależy, aby trafił do ludzi, którzy będą go z nim pracować i go wystawiać. Bo piesek jest fajny... no i będziesz się podpisywać: Sylwia i Boksery Czypsy (razy dwa ;-) ) Quote
bonita Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Mały jest cudny i rodowód OK Ja bym go na Twoim miejscu brała:diabloti: Jeszcze TZ namawia:crazyeye: na co czekasz, jeszcze się rozmyśli:evil_lol: Czemu mój mnie nie namawia na kolejnego boksera:shake: Pozdrowionka! Quote
CHI Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Temat nieaktualny - wszystkie dzieci Ex mają już nowe domy... Sylwia - nie trzeba się było zastanawiać :mad: Quote
sylwia i boksery Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Spoko spoko :eviltong: U nas w domu to ja sama muszę być sobie głosem rozsądku, więc pomimo szalonej ochoty zdecydowałam,że starać się o maluszka nie będę :eviltong: Quote
Recommended Posts