Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odpowiedż jeszcze nie doszła do nas ale mam info że mamy zgodę. W ochronie srodowiska spotkałysmy bardzo miłe kobitki i myślę ze problemów nie będzie.

Posted

Dorota napisał(a):
Luka , ale go wypielęgnowałaś , wyglada SUPER! :lol:

W rzeczywiśtości nie wygląda tak dobrze jak na zdjęciach. ;)
(Dlatego nie wierzę opowieściom o Kamieniu - ale on ma właścicielkę i to jej sprawa)

Posted

[quote name='luka1']W rzeczywiśtości nie wygląda tak dobrze jak na zdjęciach. ;)
(Dlatego nie wierzę opowieściom o Kamieniu - ale on ma właścicielkę i to jej sprawa)[/QUOTE]

Zapomnij o właścicielce -głodzicielce :mad:jak będzie trzeba obejmę go programem 'ochrony świadka" ,zmnienie mu tożsamość , plastykę powoli załatwiasz TY:evil_lol: włascicielkę mogę do jego budy przywiązać i dać jeść raz na tydzień żeby dłużej cierpiała:angryy:

Posted

Ja dzisiaj widziałam chłopaka. Nie jest to wypasiony bysior, ale widac, że ma sie duzo lepiej-jest po super opieką Szczekał znów na mnie i szczypał za rekę ;)

Posted

Konar jest u nas od 9.10. już nie wygląda na zagłodzonego, śluzówki różowe jak u niemowlaka, jest energiczny i wesoły i bardzo nas broni przed wszystkimi i wszystkim. Już właściwie nie mżna powiedzieć że ludzie się nad nim znęcali. Właściwie może wrócić do właścicieli.

Posted

[quote name='luka1']Konar jest u nas od 9.10. już nie wygląda na zagłodzonego, śluzówki różowe jak u niemowlaka, jest energiczny i wesoły i bardzo nas broni przed wszystkimi i wszystkim. Już właściwie nie mżna powiedzieć że ludzie się nad nim znęcali. Właściwie może wrócić do właścicieli.[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Ogólne prawo to mają, ale szczególnego nie, bo pies nie nadaje się do schroniska. No i Gmina nie ma umowy z tym schroniskiem. Poza tym jest już pod opieką Fundacji.
Mamy bardzo brzydkie i mało oryginalne podejrzenia:cool1: