Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Konar juz dzielnie broni swojej miski, choć nie je juz tak łapczywie, a nawet zostawia jedzonko. Jest o wiele silniejszy , wychodzi z budy i macha ogonem na nasz widok. Dziś nawet próbował biegać po boksie. Jednak zaraz po tem wszedł do budy i spał nie reagując na wołanie - widocznie kosztowało go to duzo wysiłku.

Posted

luka1 napisał(a):
Konar juz dzielnie broni swojej miski, choć nie je juz tak łapczywie, a nawet zostawia jedzonko. Jest o wiele silniejszy , wychodzi z budy i macha ogonem na nasz widok. Dziś nawet próbował biegać po boksie. Jednak zaraz po tem wszedł do budy i spał nie reagując na wołanie - widocznie kosztowało go to duzo wysiłku.

:loveu: to cieszy ;) zwłaszcza, że psiak nie stracił zaufania do ludzi ;) :lol:

Posted

to patologiczna rodzina i jesli zabierzemy jednego psa wezmą nastepnego. Pani powiedziała, że jutro tam będzie i jesli się wkurzy to zabierze go do siebie ale ludzi trzeba przestraszyc

Posted

Kolejny szkielecik przyjechał do nas. Jest bardzo ładny i prawie tak chudy jak Konar. Podobno nie wiedzi ale slepiami wywracał jak go niosłam do boksu. Jutro zbadamy psinę bo dziś juz było ciemno. Psina zaczęła wyjadac piach w boksie bo pozostał tam zapach po chrupkach. Dostał jedzonko i poszedł do budy spać.
A swoją drogą to powinna wpaść do mnie jakaś inspekcja i zobaczyli jak ja karmie psy ze takie chude :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Konar, Zosia, Beza teraz X - same wypasione.:crazyeye:

Posted

:loveu: własnie!

To będzie piękny pies!

Tylko jak pomyślę ile takich psów siedzi na łańcuchach...ehhh....szkoda, że nie ugryzą właścicieli :angryy: ja jak jestem u babci na wsi to psiak ma kojec, jest wypuszczany raz na dzień żeby pobiegał, ale on już w tym kojcu czasami skomle jak zobaczy moją ciocię, która się nim zajmuje, a co dopiero całe życie na łańcuchu.... :angryy:

Posted

Pani, która zawiadomiła nas o Konarku teraz ciągle dzwoni i opowiada o tych nieszczęśliwych stworzeniach. Dziś informacja o psie, który stoi uwiązany do czegoś co ma byc budą po kostki w błocie. Ludzi stać na sklecenie dachu dla psiny a jednak nie interesują się nim. Może nie zauwazyli w jakich warunkach żyje ich pies? Wiecie wydaje mi się że w wielu przypadkach wystarczy pokazać ludziom paluchem co jest złe.

Posted

luka1 napisał(a):
Pani, która zawiadomiła nas o Konarku teraz ciągle dzwoni i opowiada o tych nieszczęśliwych stworzeniach. Dziś informacja o psie, który stoi uwiązany do czegoś co ma byc budą po kostki w błocie. Ludzi stać na sklecenie dachu dla psiny a jednak nie interesują się nim. Może nie zauwazyli w jakich warunkach żyje ich pies? Wiecie wydaje mi się że w wielu przypadkach wystarczy pokazać ludziom paluchem co jest złe.

:mad: ja myślę, że niektórych nic nie zmieni i ich sposobu rozumowania :angryy: