Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że takie dywagacje Konarowi i całej reszcie męczonych zwierzat nie pomoga, ale taki baran, jeden z drugim, nie ma wyobrażni, więc nie mysli o cierpieniu zwierzęcia.

Juz tacy artysci byli, co psy u nich żarły słomę i swoje odchody, a oni starali się wmówić, że psy maja jak w psim spa, ale bydlaki tylko żryc i żryć chcą.

Posted

elmira napisał(a):
Wiem, że takie dywagacje Konarowi i całej reszcie męczonych zwierzat nie pomoga, ale taki baran, jeden z drugim, nie ma wyobrażni, więc nie mysli o cierpieniu zwierzęcia.

Juz tacy artysci byli, co psy u nich żarły słomę i swoje odchody, a oni starali się wmówić, że psy maja jak w psim spa, ale bydlaki tylko żryc i żryć chcą.

brak słów na to wszystko, żyć się odechciewa:-(:-(:-(
poszło moje skromne 50 zł na Konarka.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
takich ludzi to by tzreba spytać, czy widzieli zdjęcia z obozów koncentracyjnych. tam byli tez wypasieni ludzie, co by tylko żarli i zarli...

słuszna uwaga...

Posted

elmira napisał(a):
...ale tego właściciela to bym uwiązała, gnoja, na łańcuch i jeść nie dawała, nie fundowała spacerów. Nic po prostu!!!

Biedny psiak :( A Wy dziewczyny jesteście niesamowite!!!

Zgadzam sie w 100% !!!! Szok jak sie czyta to wszystko...:angryy:

Posted

A Konar , poczuł się pierwszy raz bezpiecznie , z tego co słyszałam je i śpi jak niemowlę.
Podziwiam jego walkę o życie , po tym jak usłyszałam że zerwał łańcuch i podczołgał się pod bramę żeby uciec.Kochany , mądry psiak :loveu: To jest wyczyn ,jak on znalazł jeszcze siłę na taki desperacki krok ?
To chyba z bólu, cierpienia i chęci przeżycia . Życzę z całego serca byłym właścicielom ,aby zaznali tyle radości w swoim życiu co Konar.
Mam nadzieje że życzenia się spełnią ;) ale dla pewności powtórze je jeszcze raz jak będę gasiła urodzinową świeczką , to już niedługo ;)

Posted

Jezu, co on ma w ranach na łapach , :crazyeye:to nie nie do opisania , kim są Ci "właściciele". :-(
Ciesze się że Konar będzie miał dom .
Ale z "TYMI" , trzeba coś zrobić , Luka ,czy masz jako Fundacja prawo do umieszczenia ich danych na forum , chociaż np.
Pan , rany tylko nie Pan raczej np. "Alojzy S. ze wsi Swastyka":mad:

Posted

No dokładnie, to co zwykle-winny pies:roll: A jaki bezczelny. Sam przyszedł, sam się uwiązał przy budzie i sam się zagłodził i poranił. A wszystko to dlatego, żebyci dobrzy ludzie mieli kłopoty. Normalnie zaraz sie popłaczę ze wzruszenia nad ich losem:cool3:

Posted

elmira napisał(a):
No dokładnie, to co zwykle-winny pies:roll: A jaki bezczelny. Sam przyszedł, sam się uwiązał przy budzie i sam się zagłodził i poranił. A wszystko to dlatego, żebyci dobrzy ludzie mieli kłopoty. Normalnie zaraz sie popłaczę ze wzruszenia nad ich losem:cool3:

taaak ,to przykre,kiedy porządnych obywateli spotyka taka nagonka.

Posted

Może oni poprostu zapomnieli że mają psa i teraz twierdzą że to nie ich pies .......... nie mogę . Bezsilość mnie męczy . Kiedy to się skończy .
Oni :mad:sa bezmózgami ale czy mam rozumieć że na tzw "Górze" , gzie ustanawia się prawo TEŻ:shake: . To w takim razie nie tylko zwierzęta MAJĄ KŁOPOTY .

Posted

czytając te wszystkie psie tragedie , patrząc w psie oczy pełne nieszczęścia zawsze zastanawiam się gdzie kończy się ludzkie okrucieństwo :shake:
i dochodzę do wniosku że nie ma takiej granicy .......

Posted

Boże Kochany, ledwo żywy z głodu kościotrup, z którego pchły prawie całą krew wyssały:placz::placz::placz:

zdjęcia mnie o zawał przyprawiają:-(:-(:-(

a zwyrodnienie tych okrutników i jeszcze gadka, że "to nie ich pies", przyprawia mnie o zgoła coś innego:angryy::angryy::angryy::angryy:

czy Policja się nimi zajmie, czy i tak nic im zrobić wg. "prawa" się nie da?:roll:

No i najważniejsze - czy ja dobrze czytam - czy ta Pani, co zgłosiła Konara, ma zamiar go adoptować?:cool3: