Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za wszystko:) Pliszko - dzięki za bazarek! Niunio zbiera się do nowych ogłoszeń, bo stare wszystkie nieaktualne.
A ja ścigam się z czasem i rzadko tu zaglądam...Jeszcze chwilkę potrzebuję, niewielką:)

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mdk8 napisał(a):
poproszę nr. konta w przyszłym tygodniu poratuję Konarka grosikiem.

Jeśli jeszcze nie masz-pisz- mogę Ci wysłać (mam konto bezpośrednio do ajlii):)

A ja dzisiaj wieczorem jadę z paką książek do Pliszki- zmontuje nowe bazarzysko książkowe dla Niunia :)

Posted
Posted

Fanty na nowy bazarek odebrane :) Jutro przy świetle dziennym je obfotografuję i do dzieła :)
Póki co poproszę o nr konta, na które niebawem przeleję pieniążki, które uzbieraliśmy na zakończonym właśnie bazarku :)
Trzymam kciuki żeby ktoś chłopaka wypatrzył!!!!!

Posted

Pliszka napisał(a):
Fanty na nowy bazarek odebrane :) Jutro przy świetle dziennym je obfotografuję i do dzieła :)
...

Fantastycznie! Może choć troszkę dług się zmniejszy.
Czekam na linka - do podnoszenia ;)

PS Miło było poznać Was w realu :)

• 2 weeks later...
Posted

Pliszka, to co się nam nie sprzedało na bazarku z fantami ode mnie- jeśli możesz- potrzymaj trochę, uzupełnię o jakieś fajne rzeczy (przynajmniej się postaram) i wystawimy za jakiś czas kolejny bazar. Czy to nie kłopot dla Ciebie?

Posted

bea, tak miałam zaproponować, żebyśmy chwilę odczekały i ruszymy z bazarkiem jeszcze raz :) Przepraszam, że z rozliczeniami się trochę opóźniam, ale tak wyszło :( Nadrabiam zaległości. Wychodzi, że na obu bazarkach uzbierało się 194zł, nieco zaokrągloną sumę przeleję na konarowe konto lada dzień :)

Posted

Dziś zrobiłam przelew pobazarkowy dla Konara, przepraszam że to tyle trwało. W najbliższym czasie postaram się jeszcze raz wystawić fanty od bea100, które nam zostały :)

• 2 weeks later...