malibo57 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Nie mam pojęcia, co właściwie się wydarzyło - dziewczyny znaja szczegóły. Info brzmiało, jakbyśmy nie byli stroną. Quote
luka1 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Kto zrobi nowe fotki Konarowi? Nikt go teraz nie pozna, zobaczycie jak się zmienił Quote
Ziutka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 I czekamy na zdjęcia... Ciotki napewno nie poznają Konarka :) Quote
luka1 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ziutka, chyba same musimy tam pojechac i fotki porobić, bo coś nie można się doprosić. Quote
Pliszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Dziewczyny, zróbcie zdjęcia to psiaka poogłaszamy. Jest ostatnio sporo bazarków ogłoszeniowych, mogę mu wykupić pakiecik. Quote
malibo57 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Pakowny - zupełnie zmienił figurę:) Quote
elmira Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Cudo, zmiana niewiarygodna. Wrzuciłam go na metamorfozy :) Quote
Pliszka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 To jest Konar????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wow! Ale przemiana!!!:crazyeye::crazyeye: Wykupicie mu pakiet ogłoszeń? Prześlijcie mi nr konta, to za nie zapłacę. Jestem akurat w podróży i wpadam na dogo na chwilkę. Jest taki piękny!!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 luka1 napisał(a):Konar to podobno złe psisko W jakim sensie? Quote
malibo57 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Konar wyjeżdża w środę do Magdy, do Radomia, na miejsce Majki. Liczymy na to, ze Magda "wyleczy" go chociaż częściowo z łańcuchowych leków i zachowań. Obecnie Konar nie nadaje się do adopcji, jest agresywny wobec obcych ludzi, a przy tym lękliwy. Na łańcuch go nie oddamy, a innej opcji w tej chwili nie ma. Quote
malibo57 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Konar już u Magdy - dojechał na śpiocha. Na miejscu wszystko w porządku. Quote
Ewanka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Znalazłam wątek biedaka ... żal patrzeć na początkowe fotki , mam nadzieję, że dojdzie chłopak do siebie i fizycznie i psychicznie. Trzymam mocno za niego kciuki !!! Quote
malibo57 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Dziś otrzymałam telefon z sądu z pytaniem o Konara. Okazało się, że informacja, iż orzeczono przepadek mienia na rzecz Fundacji Nero jest nieprawdziwa. Orzeczono, owszem, ale psa przekazano do schroniska. Na szczęście schronisko nie może go przyjąć. W związku z tym, zrzeczenie Fundacji również jest bezprawne. Staramy się, aby Konar nie musiał być oddany do schroniska. Quote
Recommended Posts