Ziutka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='wilczyca']:zly7::zly7: wszystko co możliwe ciśnie się na usta, Ziutka gdzie pies przebywa Jest u Luki...w Sochaczewie... [quote name='GoniaP']A czy "właściciele" poniosą jakąś karę??? Gonia, oczywiście, że poniosą... Quote
Magnesiatko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='luka1']a Ja pierdziele! Jak tak można? Toć to same kości są :-o Biedny, przerażony psiak... Co za ludzie :mad:No nie mogę, jak tak można? :placz: Quote
łolkiee Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Magnesiatko napisał(a):Ja pierdziele! Jak tak można? Toć to same kości są :-o Biedny, przerażony psiak... Co za ludzie :mad:No nie mogę, jak tak można? :placz: No widzisz.... chyba można doprowadzić psa do takiego stanu... nie wiem nie próbowałam i nie zamierzam próbować.... Quote
elmira Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Wilczyco, psiak potrzebuje karmy wysokokalorycznej. Biedak, to sama skóra i kości. Wiem, że Ty masz wielkie serce i pomagasz tym wilekim biedom. Jeśli mozesz nas wspomóc, to prosimy. Quote
wilczyca Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='elmira'] Jeśli mozesz nas wspomóc, to prosimy. już napisałam pw do luka1 o namiary gdzie wysłać jedzonko Quote
Ziutka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='wilczyca']już napisałam pw do luka1 o namiary gdzie wysłać jedzonko Kochana możesz tak jak dla Isi słałaś...że na mój adres (bo i tak prawie codziennie jestem u Luki) Albo na adres Fundacji (to i za razem adres Luki) Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO ul Kochanowskiego 37/12 96-500 Sochaczew Wielkie dzięki za pomoc... :multi: :loveu: Cioteczki a może jakoś nazwiemy psiaka ? Wet mu wczoraj dał na imię Bączek :diabloti: ale nie wiem czy to do niego pasuje :oops: Quote
luka1 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 a my mimo to, ze wet obstawał przy Bączku mówimy na niego Konar :evil_lol: Quote
elmira Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 bączek jest fajne:) Edit: Konar tyż ślycznie:) Quote
zina7777 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 czy chłopak ma już jakieś ogłoszenia? :oops: bo jeżeli nie to moge mu zrobić.... Quote
elmira Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie ma jeszce żadnych ogłoszeń. Jeśli możesz to poogłaszaj :) Wielkie dzięki :):):) Quote
beka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 On wygląda tak jakby własciciele starali się go odzwyczaic od jedzenie w ogóle. Biedniusi strasznie. Quote
elmira Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 On jest przeźroczysty.Dziewczyny zabrały go w ostaniej chwili :( Quote
bico Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Rany Boskie!:crazyeye: Chodzący szkielet:-(:-(:-( masakra!:angryy: co za zwyrodnialcy!:angryy: czemu ludzie nie mogą być po prostu ludźmi...!?:placz::placz::placz: choć 50 zł mu podrzucę:roll: Quote
malibo57 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Niestety, ludzie są po prostu ludźmi. W tym cały kłopot. Quote
lunarmermaid Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nic innego,tylko właścicielom zrobić to samo!!!:angryy::angryy::angryy: A Konara odkarmić i będzie śliczny pies z niego! Quote
elmira Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 bico napisał(a):Rany Boskie!:crazyeye: Chodzący szkielet:-(:-(:-( masakra!:angryy: co za zwyrodnialcy!:angryy: czemu ludzie nie mogą być po prostu ludźmi...!?:placz::placz::placz: choć 50 zł mu podrzucę:roll: Bico, dzięki! Quote
bico Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 malibo57 napisał(a):Niestety, ludzie są po prostu ludźmi. W tym cały kłopot. ...w tym cały kłopot, żeby wiedzieli co jest dobre, a co złe:roll: głodzenie, katowanie, zaniedbywanie zwierząt = złe opieka, zainteresowanie, miłość = dobre/normalne Quote
malibo57 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Tak, ważne, żeby to wiedzieli. Ale jeszcze muszą to czuć. A ta matryca kształtuje się w wieku do 3 lat. Potem, to juz tylko rozumowe "protezy", choć dobre i to. Quote
luka1 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 lunarmermaid napisał(a): A Konara odkarmić i będzie śliczny pies z niego! Już mu nic nie brakuje. Za kilka tygodni bedzie jak nowy. Quote
zina7777 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 elmira napisał(a):Nie ma jeszce żadnych ogłoszeń. Jeśli możesz to poogłaszaj :) Wielkie dzięki :):):) czyj numer telefonu jako numer kontaktowy mam podawać ??? Quote
elmira Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='zina7777']czyj numer telefonu jako numer kontaktowy mam podawać ??? 0-502-156-186 fundacjanero@gmail.com Quote
Dorota Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 :crazyeye:Podobno słownik języka polskiego jest bogaty ,ale przyznam że brakuje mi słów po obejrzeniu zdjęć na określenie "włascicieli" :mad:Konara czyli PSEUDOLUDZI . Niestety własciwej kary nie poniosą ,ponieważ takie JESZCZE na razie mamy PSEUDOPRAWO. Szkoda że nie poniosą również kosztów utrzymania i leczenia Konara ,ponieważ oni tylko w taki sposób ukarani ,odczuliby to co zrobili , dlaczego? poprostu to pod każdym względem "mniej niż zero" . Konar miał szczęscie , ile innych go nie miało lub nie będzie miało?:shake: Chylę czoła przed LUDŹMI ( w tym przypadku moimi koleżankami) za to co robią , jestem wdzięczna wszystkim którzy pomagają "KONAROM". Smutne jednak jest to ze w Polsce ,stosunek do zwierząt nie zmienił się od średniowiecza . Ale trochę się zmieniło na przykład NIE MA JUŻ INKWIZYCJI:evil_lol: A na koniec powiem Wam że widziałam reportaż w TV o człowieku który nie nabył prawa do renty , nie płacił wymaganej liczby lat składek do ZUS a teraz ciężko zachorował i nie ma za co się leczyć itp. Błaga o litość i rentę a Zus mówi: "Nie jesteśmy instytucją pomagającą biednym . To prawda! Wiecie co robił ten PAN przez ostatnich kilkanaście lat ? WOZIŁ KONIE DO WŁOSKICH RZEŹNI!:shake: Jak myślicie ? Jest czasami sprawiedliwość ? Ale teraz bierzmy się do roboty , Konar musi poznać lepsza stronę człowieka .;) Quote
malibo57 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Jest;) A raczej bywa. Ale dobre i to. Quote
bico Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dorota napisał(a): Jak myślicie ? Jest czasami sprawiedliwość ? czasami bywa...lecz rzadko...niestety:cool1: Quote
Recommended Posts