Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry!
Przepraszam za nieobecność - u Niunia wszystko w porządku. Maja ma kłopoty netowe, ja czasowe. Upomnę sie o fotki i sprawdzę finanse Niunia. Dzięki, że zaglądacie:) Mam nadzieje nadrobić wkrótce wszystkie zaległości z Dogo.

Posted

Niestety, u mnie problemów netowych ciąg dalszy...
Po zmianach nadajników mój dom znalazł się w "czarnej dziurze" transferowej. Transfer mam praktycznie na zewnątrz domu, a najlepszy na... środku ulicy. W domu praktycznie nie da się wejść na dogo, a maile odbieram jedynie na parapecie :/

W kwestii finansów Niunia. Saldo na dzień dzisiejszy wynosi -116,01 zł. Dziękuję serdecznie za bazarek, który ładnie wpłynął na stan finansów Niunia :)

Wpłaty na leczenie problemów stomatologicznych Niunia:
58 zł - bazarek (w tym kwota 50 zł wpłacone przez syna Bea100 jeszcze w trakcie trwania bazarku)
11,85 zł - wpłata od Kocurek
238 zł - bazarek
12,21 zł - wpłata od Kocurek
200 zł - bazarek Pliszki

Wydatki na leczenie Niunia (koszty wizyt, badań krwi, leków):
-161,18 zł - wizyta + rtg + leki p/c krwotoczne + antybiotyk
-129 zł - konsultacja stomatologiczna + badania krwi
-132,92 - wizyta + leki
-139,03 - wizyta + leki
- 98,2 - wizyta + leki
-117 zł - wizyta + leki
- 30 zł - wizyta + leki

saldo: - 116,01zł
nie ujęta jest jeszcze faktura za vilcacorę, nanosrebro oraz inne leki i suplementy wspomagające czy też dojazdy do lecznic.
faktury: https://plus.google.com/u/0/photos/113526495090076506896/albums/5877724925662650657

U samego Niuna wszystko w porządku. Po problemach stomatologicznych śladu nawet nie ma :)

Kilka fotek z spaceru z koleżanką owczarzycą :)

Posted

Dzięki ajlii i cieszę się, że wiemy na czym stoimy :)
A zdjęcia wspaniałe :loveu:

Ja cały czas wznawiam swoją Tablicę dla Niunia oraz Gumtree i Gratkę

http://tablica.pl/oferta/konar-z-interwencji-czeka-w-hoteliku-na-wspanialych-ludzi-ID3xZgp.html

http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/lodz/konar-z-interwencji-do-adopcji-czeka-w-hoteliku-na-dom-518908917

http://alegratka.pl/ogloszenie/konar-z-interwencji-do-adopcji-czeka-na-22761099.html

ale nie wiem, czy ma ogłoszenia na innych portalach...

Posted

bea100 napisał(a):
Wczoraj kaska wpłacona (na poczcie, więc leci gołąbkiem pocztowym ;) )
...

Ajlii- ja jeszcze oddzielnie ( w lipcu co prawda, więc nie wiem czy nie zbyt dawno ;)) wpłaciłam stówkę dla Niunia- w każdym razie tego nie ujęłaś w rozliczeniu :)

Posted

bea100 napisał(a):
Ajlii- ja jeszcze oddzielnie ( w lipcu co prawda, więc nie wiem czy nie zbyt dawno ;)) wpłaciłam stówkę dla Niunia- w każdym razie tego nie ujęłaś w rozliczeniu :)

Aj, faktycznie! Wpisałam wpłatę do Skarpety, ale umknęła mi w rozliczeniu samego leczenia stomatologicznego.

Stan finansów Niunia wygląda więc tak:

Wpłaty na leczenie problemów stomatologicznych Niunia:
58 zł - bazarek (w tym kwota 50 zł wpłacone przez syna Bea100 jeszcze w trakcie trwania bazarku)
11,85 zł - wpłata od Kocurek
238 zł - bazarek
100 zł - wpłata od Bea100
12,21 zł - wpłata od Kocurek
200 zł - bazarek Pliszki

Wydatki na leczenie Niunia (koszty wizyt, badań krwi, leków):
-161,18 zł - wizyta + rtg + leki p/c krwotoczne + antybiotyk
-129 zł - konsultacja stomatologiczna + badania krwi
-132,92 - wizyta + leki
-139,03 - wizyta + leki
- 98,2 - wizyta + leki
-117 zł - wizyta + leki
- 30 zł - wizyta + leki

saldo: - 16,01zł

Posted

Dzięki ajlii za sprawdzenie :)
Ogromnie mnie cieszy, że Niuniuś ( w zasadzie) wyszedł z długów :multi: W takim razie moje fanty co zostały z bazarku (nie sprzedały się) u Pliszki- proszę Pliszka dołączyć i przeznaczyć na bazarek dla Aminia (Sokołka) :)

• 2 weeks later...