Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc wszystkim,jestesmy szczesliwymi wlascicielami malego bostonka o imieniu Rocky.Piesek ma obecnie 4 miesiace i jest niesamowity,wyjatkowo inteligentny i taki kochany ...
witamy wszystkich na forum...postaramy sie o galerie i wkleimy pare zdjec.Mieszkamy w uk i piesek tez byl kupiony z angielskiej hodowli

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie Miłośnicy Bostonków!:)

Super, że udało mi się odnaleźć to podforum. Ja również jestem szczęśliwą właścicielką 13 miesięcznego bostonka. Piesek ma na imię Berni i jest synem Szoguna z Gdańska Rodem i Aishy Pol-Rot. Dodam, że jest chyba największym bostonem w Polsce - obecnie waży 11kg, a wcale nie ma nadwagi!:D Jutro wrzucę kilka fotek do galerii.

Pozdrawiam serdecznie!

• 1 month later...
Posted

Jestem Lilli. Przyjechałam do Łodzi prosto na Międzynarodową Wystawę ale jako obserwator. Myślę jednak, że w najbliższej przyszłości moja Pani nie odpuści mi tych "atrakcji", ale już niestety wystąpie w innej roli. Może nie będzie tak źle.Wszyscy mi mówią, że mam to "coś" . Dostałam dużo pięknych zabawek i jak będę grzeczna dostane ich więcej. Słyszałam, że w czerwcu ma być spotkanie wszystkich Bostonek i Bostonków w Łodzi . Prosze pamiętać o mnie Ciocie Ojsterek i Polcia i inne Ciocie też.
Wszystkim przesyłam słodkie buziaczki

Posted

Ciocia Polcia wita serdecznie małą ślicznotkę :loveu:
Oczywiście jak będziemy organizować zlot to nie zapomnimy o Tobie.
Zresztą wszyscy są mile widziani :evil_lol:

Napisz coś więcej o sobie.
Z jakiego rejonu Łodzi :multi: jesteś?

Posted

Lilli Marllen Alikana- tak brzmi jej rodowodowe imię, urodziła sie 2 lutego 2010 roku. Jej rodzice to La'Ola Alikana, Rehea's Role Royce. Była najmniejszą kruszynką z całego miotu tj.3 sunie i chłopczyk. Mieszkamy w Łodzi koło Szpitala Matki Polki, niestraszne nam jednak odległości np. w drugi koniec Łodzi. Dobre towarzystwo nam to zrekompensuje:multi:.
Dziękujemy za pozdrowienia

• 1 month later...
Posted

Witam! Jestem nowa na forum, bardzo sie cieszę , ze udało mi się znaleźć tą stronkę. Właśnie jestem na etapie kupowania szczeniaczka- suczki z hodowli INKA'S z Bydgoszczy, odbiór na początku sierpnia:smile: Ach, nIe mogę sie doczekać, kiedy maleństwo zawita do mojego domu. Pozdrawiam!

Posted

Witaj pulon :) Znacie już imię suni? A może masz już jakieś zdjęcia? Możesz założyć osobny wątek Twojego pieska w dziale GALERIA i wrzucać tam jej fotki.

Pamiętam jak ja czekałam na moją Linę :roll: jak na gwiazdkę z nieba :lol: Nie spodziewałam się, że będzie to raczej "piorun" niż "gwiazdka" ;)

Posted

Dziękuje za miłe przyjęcie :) Niestety nie znam jeszcze imienia suni, jak tylko będę miała foteczki, na pewno utworze galerię. Ech, jak tu wytrzymać jeszcze połowę miesiąca do jej odbioru.... Pozdr !

Posted

Dziękuje za miłe przyjęcie :) Niestety nie znam jeszcze imienia suni, jak tylko będę miała foteczki, na pewno utworze galerię. Ech, jak tu wytrzymać jeszcze połowę miesiąca do jej odbioru.... Pozdr !

• 3 weeks later...
Posted

Witamy wszystkich, nasz bosti wabi się Veyron jest to szczenię z Poznańskiej hod. ''Canin Souris'' mataka - Ramba pod Pigwą; ojciec-UNCLE BOSTON Krasna Fanfara "Mores''. Veyronek to duży chłopak ma już 5 miesięcy, jest to wcielony diabełek zresztą chyba jak większość bostonów ;):diabloti:. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia w innych tematach:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie! Przedstawiam MUFKĘ, jest u mnie od początku sierpnia, urodzona dnia 5.06.2010 w hodowli INKA`S z Bydgoszczy :)
niestety nie mogę sobie poradzić ze wstawieniem zdjęcia Ł)

• 2 months later...
Posted

Pora i mnie sie w końcu przedstawić, gdyż forum przeglądam już od bardzo dawna..
4 lipca 2010 roku urodził sie mój diabeł..Pod koniec sierpnia zagościł u mnie Black Boy Atletico po domowemu vigo..
Pozdrawiamy
Agnieszka i Vigo

• 2 weeks later...
Posted

to i my się oficjalnie przywitamy, bo od czwartku już Hammer mieszka z nami. Miał być spokojnym pieskiem ale diabełek już z niego wychodzi \m/

Posted

agg napisał(a):
to i my się oficjalnie przywitamy, bo od czwartku już Hammer mieszka z nami. Miał być spokojnym pieskiem ale diabełek już z niego wychodzi \m/

nie oczekuj spokojnego pieska :razz: toż to istne ADHD :evil_lol: Poczekaj aż się rozkręci :cool3: