AjdaTola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Zapraszam do kontynuowania naszego wątku - http://www.dogomania.pl/threads/182619-Rodzina-z-Bostolandii?p=14370748#post14370748 Quote
gruby Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 czesc wszystkim,jestesmy szczesliwymi wlascicielami malego bostonka o imieniu Rocky.Piesek ma obecnie 4 miesiace i jest niesamowity,wyjatkowo inteligentny i taki kochany ... witamy wszystkich na forum...postaramy sie o galerie i wkleimy pare zdjec.Mieszkamy w uk i piesek tez byl kupiony z angielskiej hodowli Quote
dylogia Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Witajcie Miłośnicy Bostonków!:) Super, że udało mi się odnaleźć to podforum. Ja również jestem szczęśliwą właścicielką 13 miesięcznego bostonka. Piesek ma na imię Berni i jest synem Szoguna z Gdańska Rodem i Aishy Pol-Rot. Dodam, że jest chyba największym bostonem w Polsce - obecnie waży 11kg, a wcale nie ma nadwagi!:D Jutro wrzucę kilka fotek do galerii. Pozdrawiam serdecznie! Quote
AjdaTola Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Witam, z niecierpliwością czekam na zdjęcia ,, olbrzyma " :-). Quote
dodus Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jestem Lilli. Przyjechałam do Łodzi prosto na Międzynarodową Wystawę ale jako obserwator. Myślę jednak, że w najbliższej przyszłości moja Pani nie odpuści mi tych "atrakcji", ale już niestety wystąpie w innej roli. Może nie będzie tak źle.Wszyscy mi mówią, że mam to "coś" . Dostałam dużo pięknych zabawek i jak będę grzeczna dostane ich więcej. Słyszałam, że w czerwcu ma być spotkanie wszystkich Bostonek i Bostonków w Łodzi . Prosze pamiętać o mnie Ciocie Ojsterek i Polcia i inne Ciocie też. Wszystkim przesyłam słodkie buziaczki Quote
Polcia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ciocia Polcia wita serdecznie małą ślicznotkę :loveu: Oczywiście jak będziemy organizować zlot to nie zapomnimy o Tobie. Zresztą wszyscy są mile widziani :evil_lol: Napisz coś więcej o sobie. Z jakiego rejonu Łodzi :multi: jesteś? Quote
dodus Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Lilli Marllen Alikana- tak brzmi jej rodowodowe imię, urodziła sie 2 lutego 2010 roku. Jej rodzice to La'Ola Alikana, Rehea's Role Royce. Była najmniejszą kruszynką z całego miotu tj.3 sunie i chłopczyk. Mieszkamy w Łodzi koło Szpitala Matki Polki, niestraszne nam jednak odległości np. w drugi koniec Łodzi. Dobre towarzystwo nam to zrekompensuje:multi:. Dziękujemy za pozdrowienia Quote
pulon Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Witam! Jestem nowa na forum, bardzo sie cieszę , ze udało mi się znaleźć tą stronkę. Właśnie jestem na etapie kupowania szczeniaczka- suczki z hodowli INKA'S z Bydgoszczy, odbiór na początku sierpnia:smile: Ach, nIe mogę sie doczekać, kiedy maleństwo zawita do mojego domu. Pozdrawiam! Quote
ojsterek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Witaj pulon :) Znacie już imię suni? A może masz już jakieś zdjęcia? Możesz założyć osobny wątek Twojego pieska w dziale GALERIA i wrzucać tam jej fotki. Pamiętam jak ja czekałam na moją Linę :roll: jak na gwiazdkę z nieba :lol: Nie spodziewałam się, że będzie to raczej "piorun" niż "gwiazdka" ;) Quote
pulon Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dziękuje za miłe przyjęcie :) Niestety nie znam jeszcze imienia suni, jak tylko będę miała foteczki, na pewno utworze galerię. Ech, jak tu wytrzymać jeszcze połowę miesiąca do jej odbioru.... Pozdr ! Quote
pulon Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dziękuje za miłe przyjęcie :) Niestety nie znam jeszcze imienia suni, jak tylko będę miała foteczki, na pewno utworze galerię. Ech, jak tu wytrzymać jeszcze połowę miesiąca do jej odbioru.... Pozdr ! Quote
AjdaTola Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Witam pulon, a do jakiego miasta wywieziesz mała? Quote
enolaa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Witamy wszystkich, nasz bosti wabi się Veyron jest to szczenię z Poznańskiej hod. ''Canin Souris'' mataka - Ramba pod Pigwą; ojciec-UNCLE BOSTON Krasna Fanfara "Mores''. Veyronek to duży chłopak ma już 5 miesięcy, jest to wcielony diabełek zresztą chyba jak większość bostonów ;):diabloti:. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia w innych tematach:cool1: Quote
AjdaTola Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Veyron ma świetnie zabarwione uszka. Będzie wyglądał super jak mu staną :-). Quote
pulon Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Witam serdecznie! Przedstawiam MUFKĘ, jest u mnie od początku sierpnia, urodzona dnia 5.06.2010 w hodowli INKA`S z Bydgoszczy :) niestety nie mogę sobie poradzić ze wstawieniem zdjęcia Ł) Quote
AjdaTola Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Śliczna sunia :-). Pulon jak Ci się uda to koniecznie załóż małej galerie. Quote
gapulina Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Pora i mnie sie w końcu przedstawić, gdyż forum przeglądam już od bardzo dawna.. 4 lipca 2010 roku urodził sie mój diabeł..Pod koniec sierpnia zagościł u mnie Black Boy Atletico po domowemu vigo.. Pozdrawiamy Agnieszka i Vigo Quote
agg Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 to i my się oficjalnie przywitamy, bo od czwartku już Hammer mieszka z nami. Miał być spokojnym pieskiem ale diabełek już z niego wychodzi \m/ Quote
linek.ns Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agg chyba każdy Bostonek ma w sobie diabełka;) Super, że pojawia się coraz więcej miłośników tej rasy! Quote
Polcia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agg napisał(a):to i my się oficjalnie przywitamy, bo od czwartku już Hammer mieszka z nami. Miał być spokojnym pieskiem ale diabełek już z niego wychodzi \m/ nie oczekuj spokojnego pieska :razz: toż to istne ADHD :evil_lol: Poczekaj aż się rozkręci :cool3: Quote
Recommended Posts