Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Żeby wrzucic fotkę na imageshack nie trzeba sie rejestrować. Ale jeśli bardzo chcesz, to możesz :wink:

To że nie trzeba wiem, ale bardziej bym wolała się jednak zarejestrować, bo wtedy podobno można cosik ewentualnie zmieniać czy kasować fotki, a bez rejestracji podobno nie?? Tylko nie bardzo wiem czy w związku z zarejestrowaniem należy się z czymś liczyć, czy to tak poprostu i już???

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oj tam anovi nie wydziwiaj tylko wrzucaj te zdjęcia :)
Ja chcę zobaczyć małą kulkę, dużą z resztą też :)

wszyscy korzystają z tej strony (i chyba nikt się nie rejestruje ;) )

Posted

No dobrze, już dobrze :) Próbuje, ale nie wiem co z tego wyjdzie ;)

To malutka Niobeczka (dla nas Maybe) :)
Dziś ma 12 tygodni, a tu miała tylko 1 dzień :D

Posted

a tu mam już 8 tygodni :)

A to jest jej starsza "przyszywana" siostrzyczka Olga w wieku ok. 13 mies. :D

Fotka Olgi jest z wystawy z Ustronia, a mogę ją tu wrzucić dzięki kasiaaczkowi
Dziękuję Ci kasiaaczku :)

Posted

pewna napisał(a):
Anovi, a z jakich hodowli sa Twoje dziewczynki :)))

Starsza i łaciata to Oregonka, a młodsza czarnulka to Magiczne Koło :)
A czemu pytasz?

Posted

Pytam, bo czasami jestem na wystawach i zawsze na ringach z dogami i chciałam wiedziec kogo mam dopingować i kciuki trzymać :)
Ostatnio byłam w Krakowie.

Posted

pewna napisał(a):
Pytam, bo czasami jestem na wystawach i zawsze na ringach z dogami i chciałam wiedziec kogo mam dopingować i kciuki trzymać :)
Ostatnio byłam w Krakowie.

Ooo! To może się kiedyś spotkamy - prosimy o doping ;) Zawsze to raźniej ;)
A my też w Krakowie byłyśmy na ringu dogów :D hihi

asher napisał(a):
Śliczne dozie dziewczynki #angel A jak się ze sobą dogadują?

Na początku (czyli ok. 4 tygodni wstecz) to bywało różnie, ale teraz już się bardzo kochają :D Nawet bawią się tymi samymi zabawkami i chrupią sobie jedną kostkę na spółkę (jedna z jednej stronyy, a druga z drugiej) :D Nareszcie bo z początku to wszyscy w domu mieli BIG stresa!

Posted

KORONA napisał(a):
Ale śliczne maleństwo :iloveyou: I takie czarniutkie i z krawatkiem. Mniam :eating:

Dzięki KORONA. Wiesz mnie też tak jakoś urzekła :D A pierw miała tylko maleńką białą kropeczkę, a teraz robi się krawacik ;)

Posted

a my witamy powakacyjnie :)
chlopak nam urosl i zmezniał i na reszcie zaczyna lobuzowac :D
zdjecia beda jak tylko je zgramy na kompa
korona, jak ci malo mojego lobuza to zapraszamy na weekendowy spacer na kabaty :D

Posted

Jak widzisz Hexi troszkę się tu z fotkami wepchałam jak Cię nie było - teraz my na wakacje jedziemy..
Już nie mogę się doczekać fotek żółtaska :D Pewnie koniczek już z Niego :D :D :D

Posted

nie ma sprawy sliczne masz dzieciaki zapraszam czesciej z fotkami :)
a nasze "maleństwo" wazy juz 20 kg :D
zdjatka......niebawem jak tylko urobie takiego jednego coby mi przegrał ze swojego laptopa jak z pracy wroci :P

Posted

Hexi napisał(a):

korona, jak ci malo mojego lobuza to zapraszamy na weekendowy spacer na kabaty :D

Oczywiście, że mi mało!!!
Ale ja bym jednak baaardzo prosiła o to, żebyście wpakowali maluszka do samochodu i przyjechali na Morskie Oko.
Nas jest więcej... A teraz jedyny środek lokomocji jaki mamy, to... Autobus :fadein: Brrrrr

Posted

autobus jest brrrry zdecydowanie i was jest zdecydowanie wiecej...coz morskie oko nie jest w sumie tak daleko jakos sie uda samochodkiem dotrzec :D
tylko trzeba sie jakos terminowo dogadac :)

Posted

Cudne dożeta :iloveyou:

Hexi napisał(a):

zdjatka......niebawem jak tylko urobie takiego jednego coby mi przegrał ze swojego laptopa jak z pracy wroci :P

"Taki jeden "przegra, a kto foty zmniejszy? :lol:

Posted

Hexi napisał(a):
autobus jest brrrry zdecydowanie i was jest zdecydowanie wiecej...coz morskie oko nie jest w sumie tak daleko jakos sie uda samochodkiem dotrzec :D
tylko trzeba sie jakos terminowo dogadac :)

Jak bedziecie mieli czas i chęci, dajcie znać i od razu sie umówimy :D
Myślę sobie, ze może warto jeszcze chwilkę poczekać... Niech jeszcze maluch trochę podrośnie... Mała Halucynacja była przez jakiś czas tratowana przez większe towarzystwo, a teraz boje się, że ona będzie tratowała malca.

Posted

pika, jak przegra to i zmniejszy.....mam nadzieje :wink:
Korona, mozemy poczekac ale maluch byl juz przez kuźniowe dzieciska tratowany i sie podobalo :lol: on sie niepewnie czuje z innymi psami, dogi tylko po nosach caluje :) chyba dobrze mu zrobiło że w domku u Domi miał jescze dwa dorosłe stwory oprocz mamusi :D