anovi Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 asher napisał(a):Żeby wrzucic fotkę na imageshack nie trzeba sie rejestrować. Ale jeśli bardzo chcesz, to możesz :wink: To że nie trzeba wiem, ale bardziej bym wolała się jednak zarejestrować, bo wtedy podobno można cosik ewentualnie zmieniać czy kasować fotki, a bez rejestracji podobno nie?? Tylko nie bardzo wiem czy w związku z zarejestrowaniem należy się z czymś liczyć, czy to tak poprostu i już??? Quote
asher Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Niejestem, pewna, bo sie nie rejestrowałam, ale chyba tak po prostu :wink: Quote
kasiaak Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 oj tam anovi nie wydziwiaj tylko wrzucaj te zdjęcia :) Ja chcę zobaczyć małą kulkę, dużą z resztą też :) wszyscy korzystają z tej strony (i chyba nikt się nie rejestruje ;) ) Quote
asher Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 no własnie!!! Wrzucaj na razie bez rejestracji, a jak tak strasznie chcesz, to zarejestrujesz się później :wink: Albo zarejestruj się np. na Onecie http://foto.onet.pl/albumy/ Quote
anovi Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No dobrze, już dobrze :) Próbuje, ale nie wiem co z tego wyjdzie ;) To malutka Niobeczka (dla nas Maybe) :) Dziś ma 12 tygodni, a tu miała tylko 1 dzień :D Quote
anovi Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 a tu mam już 8 tygodni :) A to jest jej starsza "przyszywana" siostrzyczka Olga w wieku ok. 13 mies. :D Fotka Olgi jest z wystawy z Ustronia, a mogę ją tu wrzucić dzięki kasiaaczkowi Dziękuję Ci kasiaaczku :) Quote
pewna Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Anovi, a z jakich hodowli sa Twoje dziewczynki :))) Quote
anovi Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 pewna napisał(a):Anovi, a z jakich hodowli sa Twoje dziewczynki :))) Starsza i łaciata to Oregonka, a młodsza czarnulka to Magiczne Koło :) A czemu pytasz? Quote
pewna Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Pytam, bo czasami jestem na wystawach i zawsze na ringach z dogami i chciałam wiedziec kogo mam dopingować i kciuki trzymać :) Ostatnio byłam w Krakowie. Quote
asher Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Śliczne dozie dziewczynki :angel: A jak się ze sobą dogadują? Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 pewna napisał(a):Pytam, bo czasami jestem na wystawach i zawsze na ringach z dogami i chciałam wiedziec kogo mam dopingować i kciuki trzymać :) Ostatnio byłam w Krakowie. Ooo! To może się kiedyś spotkamy - prosimy o doping ;) Zawsze to raźniej ;) A my też w Krakowie byłyśmy na ringu dogów :D hihi asher napisał(a):Śliczne dozie dziewczynki #angel A jak się ze sobą dogadują? Na początku (czyli ok. 4 tygodni wstecz) to bywało różnie, ale teraz już się bardzo kochają :D Nawet bawią się tymi samymi zabawkami i chrupią sobie jedną kostkę na spółkę (jedna z jednej stronyy, a druga z drugiej) :D Nareszcie bo z początku to wszyscy w domu mieli BIG stresa! Quote
KORONA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ale śliczne maleństwo :iloveyou: I takie czarniutkie i z krawatkiem. Mniam :eating: Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 KORONA napisał(a):Ale śliczne maleństwo :iloveyou: I takie czarniutkie i z krawatkiem. Mniam :eating: Dzięki KORONA. Wiesz mnie też tak jakoś urzekła :D A pierw miała tylko maleńką białą kropeczkę, a teraz robi się krawacik ;) Quote
Hexi Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 a my witamy powakacyjnie :) chlopak nam urosl i zmezniał i na reszcie zaczyna lobuzowac :D zdjecia beda jak tylko je zgramy na kompa korona, jak ci malo mojego lobuza to zapraszamy na weekendowy spacer na kabaty :D Quote
anovi Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Jak widzisz Hexi troszkę się tu z fotkami wepchałam jak Cię nie było - teraz my na wakacje jedziemy.. Już nie mogę się doczekać fotek żółtaska :D Pewnie koniczek już z Niego :D :D :D Quote
Hexi Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 nie ma sprawy sliczne masz dzieciaki zapraszam czesciej z fotkami :) a nasze "maleństwo" wazy juz 20 kg :D zdjatka......niebawem jak tylko urobie takiego jednego coby mi przegrał ze swojego laptopa jak z pracy wroci :P Quote
KORONA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Hexi napisał(a): korona, jak ci malo mojego lobuza to zapraszamy na weekendowy spacer na kabaty :D Oczywiście, że mi mało!!! Ale ja bym jednak baaardzo prosiła o to, żebyście wpakowali maluszka do samochodu i przyjechali na Morskie Oko. Nas jest więcej... A teraz jedyny środek lokomocji jaki mamy, to... Autobus :fadein: Brrrrr Quote
Hexi Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 autobus jest brrrry zdecydowanie i was jest zdecydowanie wiecej...coz morskie oko nie jest w sumie tak daleko jakos sie uda samochodkiem dotrzec :D tylko trzeba sie jakos terminowo dogadac :) Quote
PIKA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Cudne dożeta :iloveyou: Hexi napisał(a): zdjatka......niebawem jak tylko urobie takiego jednego coby mi przegrał ze swojego laptopa jak z pracy wroci :P "Taki jeden "przegra, a kto foty zmniejszy? :lol: Quote
KORONA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Hexi napisał(a):autobus jest brrrry zdecydowanie i was jest zdecydowanie wiecej...coz morskie oko nie jest w sumie tak daleko jakos sie uda samochodkiem dotrzec :D tylko trzeba sie jakos terminowo dogadac :) Jak bedziecie mieli czas i chęci, dajcie znać i od razu sie umówimy :D Myślę sobie, ze może warto jeszcze chwilkę poczekać... Niech jeszcze maluch trochę podrośnie... Mała Halucynacja była przez jakiś czas tratowana przez większe towarzystwo, a teraz boje się, że ona będzie tratowała malca. Quote
Hexi Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 pika, jak przegra to i zmniejszy.....mam nadzieje :wink: Korona, mozemy poczekac ale maluch byl juz przez kuźniowe dzieciska tratowany i sie podobalo :lol: on sie niepewnie czuje z innymi psami, dogi tylko po nosach caluje :) chyba dobrze mu zrobiło że w domku u Domi miał jescze dwa dorosłe stwory oprocz mamusi :D Quote
Hexi Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 uwaga uwaga :D udalo sie mam zdjecia, zapraszamy do galerii :) jeszcze mnie tu mod nie przeswiecil ale nie chce ryzykowac :wink: Quote
Hexi Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 na razie na apetyt tylko pare zdjatek.. jutro reszta....duuuzo sie ich uzbierało :oops: :D Quote
Recommended Posts