Marchewkowy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witajcie, Kto się wybiera? Ja mam nadzieje jestem w grupie starszej, o ile przyjeli moje zgłoszenie. Ja już jestem trochę zła bo od kilku tygodni próbuję się dodzwonić do oddziału i dowiedzieć czy moje zgłoszenie na MP zostało przyjęte. A tam albo nikt nie odbiera, albo zajęte... już nie mówię o tym że wysłałąm chyba z 10 maili. No i cóż dalej nic nie wiem :p:p:p Quote
Zuza i Noddy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ja będę na pewno, ale jeszcze nie wiem z czym. Nawet ostatnio wpadłam na pomysł, żeby Nodzisko ze sobą zabrać, ale oczywiście tylko rekreacyjnie. Quote
HuSkaCz Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A mnie jednak nie będzie.... jakimś cudem umknął mi termin zgłoszeń :placz: powodzenia życzę ;) Quote
Shetanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Marchewkowy ja mam tak samo ... ale mam nadzieję, że przyjęli, w zeszłym roku chyba tez nie było potwierdzeń (?). Ja będę ze springerem walijskim, Taresem :D Quote
Marchewkowy Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Ja już dostaje piany !!!! dzwonie dziś też i tym razme komunikat " abonent ma uszkodzoną linie" lub "abonent czasowo niedostępny" A wie ktoś coś o której JH będzie i gdzie? Tares fajne psisko miałam go na wymianie ;) Quote
Shetanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Marchewkowy napisał(a):A wie ktoś coś o której JH będzie i gdzie? W zeszłym roku było o 12;30, na ringu tam gdzie wcześniej oceniała ta sędzina, potem finały na honorowym. W tym roku pewnie podobnie będzie. Quote
Marchewkowy Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Shetanka napisał(a):W zeszłym roku było o 12;30, na ringu tam gdzie wcześniej oceniała ta sędzina, potem finały na honorowym. W tym roku pewnie podobnie będzie. Dzięki za informacje :) Quote
Marchewkowy Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Huraaaaaaa udało mi się dodzwonić i moje zgłoszenie jest przyjęte :multi::multi::multi: JH będzie po ocenie psów na ringu tej sędziny :) Quote
LupusDuleks Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Proszę nie krzyczeć na związek w Zabrzu bo naprawdę mają dużo roboty. Dzisiaj tam byłam i potwierdzam, że eliminacje rozpoczną się ok godziny 12.30 na ringu p.Witkowskiej. Ja będę jednocześnie sekretarzem <hahaha będę notować wasze punkty hahaha> i startować. Zobaczymy jak to będzie :) A związek w zabrzu ma nie małe zamieszanie, kilka psów w ogóle nie zostało ujętych w katalogu mimo iż były zgłaszane (np. mój leon). Quote
Paula&Goofi Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Bardzo wymagająca sędzina ;) Życzę powodzenia :P . Quote
Dixie Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Bardzo wymagająca sędzina ;) Życzę powodzenia :P . Co dokładnie masz na myśli, mówiąc że jest wymagająca? Nie straszcie mnie, to mój debiut :p Quote
IrishDevils Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [FONT=Verdana]Ja debiutowałam u tej pani i wrażenie mam pozytywne ;). Miła i bardzo wyrozumiała :p.[/FONT] Quote
IrishDevils Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Verdana]Czy dysponuje ktoś może zdjęciami z MP ;)?[/FONT] Quote
Marchewkowy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Ja coś tam mam z finałów grupy starszej, ale wiele tego nie jest. Część jest tutaj: Junior & Dog Handling - Martyna Półtorak - Występy mam jeszcze kilka to tutaj wstawie w najbliższym czasie Quote
Marchewkowy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Jedną fotkę wygrzebałam :) http://img40.imageshack.us/img40/7017/dsc0301l.jpg Quote
IrishDevils Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Impresja napisał(a):a jak wyniki? Ja wiem tylko tyle ;): Grupa młodsza: 1 dziewczyna z goldenem Grupa starsza: 1 Aleksandra Janik (Ja) z seterem irlandzkim + zw.dnia 2 Alicja Nowak z wyżłem niemieckim krótk. 3 Mateusz Legieta z borzoiem 4 Kinga Pietrucha z seterem angielskim Quote
Recommended Posts