Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,
Kto się wybiera? Ja mam nadzieje jestem w grupie starszej, o ile przyjeli moje zgłoszenie.
Ja już jestem trochę zła bo od kilku tygodni próbuję się dodzwonić do oddziału i dowiedzieć czy moje zgłoszenie na MP zostało przyjęte. A tam albo nikt nie odbiera, albo zajęte... już nie mówię o tym że wysłałąm chyba z 10 maili. No i cóż dalej nic nie wiem :p:p:p

Posted

Ja już dostaje piany !!!! dzwonie dziś też i tym razme komunikat " abonent ma uszkodzoną linie" lub "abonent czasowo niedostępny"
A wie ktoś coś o której JH będzie i gdzie?
Tares fajne psisko miałam go na wymianie ;)

Posted

Marchewkowy napisał(a):
A wie ktoś coś o której JH będzie i gdzie?

W zeszłym roku było o 12;30, na ringu tam gdzie wcześniej oceniała ta sędzina, potem finały na honorowym.
W tym roku pewnie podobnie będzie.

Posted

Proszę nie krzyczeć na związek w Zabrzu bo naprawdę mają dużo roboty. Dzisiaj tam byłam i potwierdzam, że eliminacje rozpoczną się ok godziny 12.30 na ringu p.Witkowskiej.
Ja będę jednocześnie sekretarzem <hahaha będę notować wasze punkty hahaha> i startować. Zobaczymy jak to będzie :)
A związek w zabrzu ma nie małe zamieszanie, kilka psów w ogóle nie zostało ujętych w katalogu mimo iż były zgłaszane (np. mój leon).

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Bardzo wymagająca sędzina ;)
Życzę powodzenia :P .

Co dokładnie masz na myśli, mówiąc że jest wymagająca? Nie straszcie mnie, to mój debiut :p

Posted

Impresja napisał(a):
a jak wyniki?

Ja wiem tylko tyle ;):

Grupa młodsza:
1 dziewczyna z goldenem

Grupa starsza:
1 Aleksandra Janik (Ja) z seterem irlandzkim + zw.dnia
2 Alicja Nowak z wyżłem niemieckim krótk.
3 Mateusz Legieta z borzoiem
4 Kinga Pietrucha z seterem angielskim