Hiro Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A to wyniki WDS w ringu TRD! Ojciec Hiro wygrał w klasie championów! Wielkie bravo! Pies naszych przyjacieli z Ukrainy "Batosza" został mistrzem świata! Fah Mui - 3-krotna mistrzynia świata, i Veni Vidi Vici są z hodowli naszego tatusiowi Fah Sansai. Gratulujemy naszym! :loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
jenis Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Dorota2007']To mój Tajuś :multi: Gratuluje raz jeszcze wyników:multi::multi::multi:.Thajuś idzie jak buża.Pozdrawiam głaski dla tatuska;) Quote
Dorota2007 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tak bardzo ucieszyłam się z oceny Tajusia ,że z wrażenia dopiero w domu porzeczytałam w katalogu ,że miałam do odbioru w innej hali jeszcze medale.:placz: Na szczęście dokumenty wróciły na wystawe z moją córka w niedzielę i medale zostały odebrane:multi: Tajuś z tytułów nic sobie nie robi , bardziej zachwyciła go nowa karma z linii Eukanuba- jogging and activiti , oraz wspaniala obróżka pięknie zdobiona i godna mistrza , w której zaprezentuje sie w Poznaniu. Quote
Impresja&Simarilion Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 buziaki dla niebieskiego mistrza :* Quote
Recommended Posts