Kilche Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Poszukuje jakiegoś turku, klubu, który byłby najbliżej Wadowic. Na razie najbliższy to ten w Krakowie, ale aż tak daleko nie dała rady bym przyjeżdżać. Wie ktos może o czymś takim? Quote
Kilche Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 No i nic? W takim razie chyba będziemy musieli dojeżdżać do Krakowa. Chyba, że ktoś blisko mnie ma jakiś torek, może i amatorski, niekompletny, ale zawsze coś - i mógłby mnie raz za czas przyjąć pod swoje skrzydła? ;>> Quote
Kilche Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Ludzie, nie załamujcie :( Na prawdę nikt nic nie wie? Szkoda kurcze... Quote
F L Chilabo Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Vida']Ludzie, nie załamujcie :( Na prawdę nikt nic nie wie? Szkoda kurcze...[/QUOTE] witaj :), jesli nie przeszkadza Ci towarzystwo borderko-shelcio-birdziakowe, zapraszamy na wiosnę/lato do nas.. (od Wadowic cca 15 km) Pomału kompletujemy torek :cool3::loveu: pzdr, Elwira info na priv (baner niepodlinkowany :oops:) Quote
Kilche Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Jak zobaczyłam odpowiedz w tym temacie, to mnie coś wzdrygnęło, zaciekawiło i .... ucieszyło :>> Żeby tutaj już nie pisać, to odezwę się na priva. :) Quote
Kilche Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Niestety jesteśmy znów zmuszeni szukać "kogoś". :( Więc ponownie - jeśli ktoś coś będzie wiedział, proszę o wiadomość. Quote
Recommended Posts