...::Basia::... Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 tigrunia napisał(a):Czemu nie bern? Bo bern jest dla mojej mamy zarezerwowany :cool3: AAAAAAAAAAA:eviltong: chyba ze tak ale ona są takie fajne i włochate:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
*kleo* Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A mi się marzy PON :p ale muszę poczekać, aż będę stara i bogata i się chałupy dorobię :evil_lol: albo zostanę przy terrierach, airedale mi się podoba. Quote
...::Basia::... Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 *kleo* napisał(a):A mi się marzy PON :p ale muszę poczekać, aż będę stara i bogata i się chałupy dorobię :evil_lol: albo zostanę przy terrierach, airedale mi się podoba. one są słodziutkie tylko zawsze sie zastanawiam jak one mogą patrzeć przez tą całą sierść na oczach?:evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Oj mogą, i to bardzo dobrze :p Miałam PONka przez 11 lat, i całe życie widział aż za dużo, szczególnie wszelkie "bezpańskie" jedzenie :evil_lol: piłki też bardzo ładnie aportował :p Quote
...::Basia::... Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 *kleo* napisał(a):Oj mogą, i to bardzo dobrze :p Miałam PONka przez 11 lat, i całe życie widział aż za dużo, szczególnie wszelkie "bezpańskie" jedzenie :evil_lol: piłki też bardzo ładnie aportował :p O to dobrze bo czasami jak na wystawach je widze z tą sierścia na oczach to aż mam ochote podejsć do hodowcy i nawrzeszczeć na niego:evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ...::Basia::... napisał(a):O to dobrze bo czasami jak na wystawach je widze z tą sierścia na oczach to aż mam ochote podejsć do hodowcy i nawrzeszczeć na niego:evil_lol: Ja też na początku myślałam, że nie widzi przez włosy i wiązałam mu gumką, ale po pewnym czasie zauważyłam, że nie robiło mu różnicy, czy ma włosy na oczach czy związane :p a w razie czego zawsze można było zaczesać grzywkę na bok :) Quote
...::Basia::... Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 *kleo* napisał(a):Ja też na początku myślałam, że nie widzi przez włosy i wiązałam mu gumką, ale po pewnym czasie zauważyłam, że nie robiło mu różnicy, czy ma włosy na oczach czy związane :p a w razie czego zawsze można było zaczesać grzywkę na bok :) Chyba wotek o wystwach zmienia sie w wątek o PONach:evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ojjj tam, mały off jeszcze nikogo nie zabił :eviltong: ja w każdym razie napisałam co wiedziałam (na temat grzywki) i na tym o PONach kończę :p Quote
Recommended Posts