cropka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Akitakiss napisał(a):Kimiko odpada nie wystawiam jej.:shake::-( Szkoda, dlaczego nie wystawiasz panny? No i odezwij się co tam u Was ;), bo ciekawa jestem. Quote
Asiunia02 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Wystawa już tuż tuż, zaczynamy o 10 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ja już się nie mogę doczekać. Quote
Sen87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam serdecznie, to mój pierwszy post, ale czytam to forum od bardzo dawna, w końcu postanowiłam się zarejestrować. Od 3 lat bardzo chłonę wszystko o rasie Akita inu, niestety obecne warunki nie pozwalają mi na posiadanie tego pieska, muszę jeszcze trochę zaczekać ;) Od 3 lat chodzę na wystawy w Poznaniu, ale zawsze miałam takiego pecha, że gdy były pokazywane Akity to ja musiałam być w pracy. W tym roku będę na wystawie cały dzień i bardzo się ciesze że będę mogła zobaczyć jak Wasze pieski prezentują się na ringu. Mam nadzieje, że w niedalekiej przyszłości ja również będę wystawiać Akitę. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam jeśli umieściłam post w złej kategorii. Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Trzymamy mocno kciuki za szczeniątka akiciątka z Małej Yakuzy !! No i rodzyneczkę Dzieci Lasu !! Powodzenia kochani :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Agappe Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Powodzenia!! i pamiętajcie - zdjęcia i wyniki :eviltong:, bo jak nie...:mad::mad: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agappe napisał(a):Powodzenia!! i pamiętajcie - zdjęcia i wyniki :eviltong:, bo jak nie...:mad::mad: Bo jak NIE.....:grab::evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Esh dziewczyny nie tak ostro, żeby grozić wieszaniem :evil_lol: myślę, że foteczki były by i bez tego :loveu: czekam z niecierpliwością !! [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Esh dziewczyny nie tak ostro, żeby grozić wieszaniem :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]myślę, że foteczki były by i bez tego :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]czekam z niecierpliwością !! [/FONT] Jak nie dobrocia to sila, a ja to mam bardzo bojowy dzien :diabloti: Quote
Sandra&ABC Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Powodzenia wszystkim ! O ile zdążę z ringu dogowego to będę robiła zdjęcia ;) Quote
Angelika_Roser Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Do boju!! Trzymam kciuki :loveu:[/FONT] Quote
Asiunia02 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 PSY Klasa szczeniąt - 2 sztuki 1861. TANOSHII-HARUMI Mała Yakuza - wł. Kardasz Karolina 2 1862. URESHII Mała Yakuza - wł. Besz Monika 1 NSwR Klasa młodzieży - 3 sztuki 1863. ATARI-GO TSUGI Namitori - wł. Szczepańska Adriana 2 1864. HANABACHI HALNE WZGÓRZE - 1 1865. Meijin Duma Samuraja - wł. Mikuła Marzena 3 Klasa pośrednia - 1 sztuka 1866. Sekaiteki Halne Wzgórze - wł. Pleban Kaja 1 cwc Klasa otwarta - 1 sztuka 1867. Mł. Ch.Pl, Ch. Pl. Nikobayashi Roal - wł. Mikuła Marzena 1 cwc res cacib Klasa championów - 4 sztuki 1868. Ch.PL. Akuma Akairo - wł. Paweł Lis 3 dook 1869. Int. Ch. B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres - wł. T. Plaza 1 NPwR Cacib BOB 1870. Ch.PL. TENSHI Halne Wzgórze - n b 1871. Ch.PL. YORITOMO Matagiinu - 2 dosk SUKI Klasa szczeniąt - 3 sztuki 1872. KAMEYO Mori No Kodomo - wł. Cwynar Tomasz 2 1873. KEIKO Delle Bianche Vallate - wł. Pazgan Jan 1 1874. Ukiuki okami Mala Yakuza - lok. 3 Klasa młodzieży - 5 sztuk 1875. HAGANISSHOU Halne Wzgórze - wł. Chade Zuzanna 1 Zw.MŁ NJwR 1876. KIRIGIRISU Halne Wzgórze - wł. Ryszewska Urszula 2 1877. Miwaku Duma Samuraja - wł. Mikuła Marzena 3 1878. Wakiko Roal - wł. Plaza Tomasz nb 1879. YOSHIKO Z GRODZKIEGO ZAKĄTKA - wł. Góralczyk Joanna nb Klasa pośrednia - 8 sztuk 1880. AKASHIA GO Sensakura - wł. Kaczmarek Hanna - bez lok 1881. AOI KIMIKO Halne Wzgórze - wł. Żubka-Psiarska Anna - nb 1882. ASSARI-GO Namitori - wł. Pazgan Jan - 2 1883. AZAYAKA Halne Wzgórze - wł. Haratym Adam - 3 1884. NEKO Co Ty na To - wł. Wendrowicz Olga - 4 1885. REIKO Roal - wł. Plaza Tomasz 1 CWC 1886. SEYKO Yamabushi - wł. Michalik Paweł bez lok 1887. Suki delle Bianche Vallate - wł. Pazgan Jan nb Klasa otwarta - 5 sztuk 1888. Keddef Lee ESKIMO POLONIA - wł. Dębczyński Wojciech 4 1889. KEIKO HALNE WZGÓRZE - wł. Haratym Adam 2 1890. KOKAINA HALNE WZGÓRZE - 1 cacib cwc NSwR 1891. OTSURE ROAL - nb 1892. REN'AI Roal 3 Klasa championów - 1 sztuka 1893. Ch.PL. Dona Omono Gawa - wł. Paweł Lis 1 dosk cwc res cacib Quote
Angelika_Roser Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS]URESHII gratulacje !! oraz gratki dla wszystkich, którzy stawiali pierwsze kroczki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
INU Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Gratki dla wszystkich akitek i ich Właścicieli! :multi: Quote
Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pierwsz koty za ploty...serdecznie gratulujemy wszystkim...ale najbardziej mojemu kochanemu chrzesniakowi internetowemu :loveu::loveu: Quote
Agappe Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ja również gratuluje wszystkim!! i również pytam o zdjęcia ;) Quote
Jurki :oD Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 GRATULUJEMY WSZYSTKIM KITKĄ!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Asiunia02 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Ja jakieś fotki zrobiłam, ale dzisiaj na pewno nie wstawię. Ale na pewno Adam nas nie zawiedzie :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::lol::lol: Quote
Sen87 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja również wszystkim gratuluje! :Rose: Mam parę zdjęć, ale jakość trochę marna, nie mam zbyt dobrego aparatu. Quote
Shirai - Koki Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dawaj jakie sa !!! Tzn. poprosze :p Quote
Sen87 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wklejam to co mam, dużo zdjęć niestety rozmazanych i za wiele ich nie ma, bo wysiadły baterie :angryy: Fotograf ze mnie kiepski :shake: Niestety nie wiem kto jest kto i jak nazywają się pieski i jakie były wyniki, ale mam nadzieje że ktoś mnie trochę oświeci :) Quote
Asiunia02 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Sen87']Wklejam to co mam, dużo zdjęć niestety rozmazanych i za wiele ich nie ma, bo wysiadły baterie :angryy: Fotograf ze mnie kiepski :shake: Niestety nie wiem kto jest kto i jak nazywają się pieski i jakie były wyniki, ale mam nadzieje że ktoś mnie trochę oświeci :) Zdj. 1 - HANABACHI HALNE WZGÓRZE - Młodzieżowy Zw. Polski 2009 Zdj. 2 - ATARI-GO TSUGI Namitori - lokata 2 w klasie młodzieży Zdj. 3 - hanabachi i Atari-Go Zdj. 4 - URESHII Mała Yakuza - Najlepsze Szczenię w Rasie (mój prawnuczek :) :) ) Zdj. 5 - DONA OMONO GAWA - Res. CACIB i AKUMA AKAIRO (dziadek Ureshiego) - moje dupuchy Zdj. 6 - REIKO Roal - CWC i ASSARI-GO Namitori - lokata 2 w klasa pośredniej Quote
Sen87 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Asiunia02 dziękuje za wyjaśnienia, wszystkie pieski piękne :) Może ktoś wstawi więcej zdjęć? Quote
Asiunia02 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Ja dopiero wstawię jak odnajdę w moim bałaganku kabelek :) Quote
Recommended Posts