andromeda Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Fotek malutko ale zawsze cos :) "] "] "] Quote
adriatom Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Na wstępie chciałbym podziękować: Monice i Ureshi za kurczaka, Kateczce i Tanoshii za ringówkę, Sylwi z Małej Yakuzy za jej pasję, Żonie i synkowi za trzymanie kciuków przy Naszym debiucie, Adamowi z Mori No Kodomo za KAMEYO Niestety, reszta zdjęć ma kiepską jakość. pozdrawiam i gratuluje wszystkim ! Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ureshii Mała Yakuza Ureshii Mała Yakuza Tanoshii Harumi Mała Yakuza Tanoshii Harumi Mała Yakuza Tanoshii Harumi Mała Yakuza Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ureshii Mała Yakuza Tanoshi Harumi Mała Yakuza Tanoshi Harumi Mała Yakuza Ureshii i Tanoshii Mała Yakuza Ureshii i Tanoshii Mała Yakuza Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ureshii i Tanoshii Mała Yakuza Ureshii Mała Yakuza Atari Go Tsugi Namitori Atari Go Tsugi Namitori Hanabachi Halne Wzgórze Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Hanabachi Halne Wzgórze Meijin Duma Samuraja Meijin Duma Samuraja Hanabachi Halne Wzgórze Hanabachi, Atari Go, Meijin Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Sekiteki Halne Wzgórze Nikobayashi Roal Akuma Akairo Yoritmo Matagiinu B’Mitsukuni,Yoritomo,Akuma Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 B;Mitsukuni,Nikobayashi Tomek ... GRATULACJE :multi::multi::multi: Kameyo Mori No Kodomo Kameyo Mori No Kodomo Keiko delle Bianche Vallate Keiko delle Bianche Vallate Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kameyo Mori No Kodomo Kameyo Mori No Kodomo Uki Uki Okami Mała Yakuza Kokaina,Kigirisu,Miwaku Kokaina Halne Wzgórze Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kokaina Halne Wzgórze Keiko Halne Wzgórze Ran’ai Roal Keedef Lee Eskimo Polonia Keiko Halne Wzgórze Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Keikao,Ren’ai Kokaina Halne Wzgórze Dono Omono-Gawa Ran’ai Roal Kokaina Halne Wzgórze Quote
Mori No Kodomo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dona Omono Gawa B’Mitsukuni,Kokaina,Haganisshou,Hanabachi,,Ureshii i to by było na tyle :) Dzięki wszystkim za wspaniały klimat na wystawie i za prace jaką włożyliście w treningi przygotowujące do wystaw Wasze Akitki. Tomek... Tobie specjalne podziękowania, Kameyo jak widać na zdjęciach wyrasta w Waszych rękach na śliczną dziewczynę. Quote
Agappe Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 a fotek panienek z pośredniej nie będzie?? :roll::roll: <jak zawsze marudze:oops:> Czyżbyś sam wystawiał Azayake??:roll: Quote
Mori No Kodomo Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Agappe napisał(a):a fotek panienek z pośredniej nie będzie?? :roll::roll: <jak zawsze marudze:oops:> Czyżbyś sam wystawiał Azayake??:roll: Może znajdę jeszcze jakieś fotki, Azayaka wyrywała się z ringu... nie mogłem stać w pobliżu. Wystawiałem Keiko ;) , Azayaka wystawiana jest przez Sylwie... i tak pozostanie :) Quote
yulquen Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 świetne zdjęcia, myślałam, że będą bardziej kompromitujące (mnie) :lol: Kameyo na fotach podoba mi się jeszcze bardziej, jest prześliczna. jeśli kurczak jako motywacja przynajmniej odrobinę przyczynił się do sukcesu to bardzo mnie to cieszy. dziękuję wszystkim za miło spędzony czas, a Sylwii za to, że jest :) Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Mori No Kodomo'] B’Mitsukuni,Kokaina,Haganisshou,Hanabachi,Ureshii Zwycięzcy Polski :Cool!: - piękne akity z pięknie czysto białymi pyszczkami a Hanabachi nie ma takiego więc się zawstydzony odwrócił ;) można zauważyć,że pan Jakubowski zdecydowanie preferuje akitki nie tylko nienagannie zbudowane , ale i z czystymi bialymi pyszczkami (bez rudych okularków i rudych znaczeń na pyszczku) Z wielką przyjemnością obejrzałam wszystkie foteczki - i podziwiałam bardzo wiele pięknych akit na tej wystawie , choć nie byłam osobiście, dzięki Adamie za mistrzowskie, jak zwykle fotki i dziękuję także innym dogomaniakom ,którzy wkleili fotki :Rose: -podziwiam piekne przygotowanie akitek do wystawy i to nie tylko estetycznie ale także w kwestii handlingu i widać bardzo wyraźnie ,że wiele akitek jest rewelacyjnie odchowana ,a te wszystkie czynniki nie zawsze są spełnione na raz. URESHII jest piękny !!! - Gratulacje dla Sylwii -hodowczyni -i dla przeuroczej właścicielki i oczywiscie Ureshii'ego i takze dla jego mam,tat, cioć, wujkow, babć, prababć i dziadków i etc :lol: Piękne akity , pięknie pokazane , piękna wystawa pozdrawiam wszystkich Quote
Kateczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dziękujemy Adaś za śliczne zdjecia! To moze coś ode mnie...niewiele ale zawsze:p Mała Ksieżniczka Dziękujemy za wspaniałą wystawę :oops: Quote
iszkan Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 gratuluję Wszystkim pięknych i zadbanych akit;) Quote
Angelika_Roser Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Tanek, Ureshii, Kameyo, piękna prezentacja :loveu: naprawdę cudnie się patrzy na wasze zdjęcia !![/FONT] Quote
Sandra&ABC Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie znam imion więc prosiłabym o podpisanie, większość poza ringowych niestety :) Quote
Kateczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ten ostatni to Tanoshii :diabloti: wielka głowa Quote
Shirai - Koki Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kateczka napisał(a):Ten ostatni to Tanoshii :diabloti: wielka głowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnie ze nareszcie sa zdjecia...dobra zabawe mieslicie :p Quote
CHAAKITA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Serdecznie dziękuję Pa-liskom, w imieniu swoim oraz Czandorów (Hanabachi i Kokaina), za piękne pucharki !!:Rose: i wszystkim uczestnikom wystawy za super atmosferę :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [SIZE="4"]Serdecznie GRATULUJEMY tegorocznym Zwycięzcom Polski :multi::multi::multi: Największe gratulacje dla najmniejszych akitek za udane debiuty :loveu::loveu::loveu: Quote
Sylwia1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wszystkie maluchy doskonale się spisały,szczególnie,że dla wszystkich była to pierwsza wystawa w hali. Quote
Recommended Posts