Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm.. chyba najelpiej na Muchowcu bo nie wiem czy gdzie indziej trafimy. Możemy się spotkać tam na takim rozwidleniu koło jeziorka wiesz gdzie ? Bo ty chyba od tej strony idziesz nie ? jak co to bym ptam podeszła

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiki4']Zabiję :diabloti:

Tylko muszę najpierw dopę do Katowic ruszyć :evil_lol:
No ruszja dupę i przyjeżdżaj;D A daleko masz do Katowic?
[quote name='Bartiśkowa_']hmm.. chyba najelpiej na Muchowcu bo nie wiem czy gdzie indziej trafimy. Możemy się spotkać tam na takim rozwidleniu koło jeziorka wiesz gdzie ? Bo ty chyba od tej strony idziesz nie ? jak co to bym ptam podeszła
Hmm. No niezbyt. a wiesz gdzie jest treci staw?

Posted

hmm... nie bardzo orientuje sie w tamtym terenie kojarzę jeziorko gdzie jest lotnisko praking na muchowcu i jeszcze widziałam tam po drugiej stronie jeziorka jakiś plac. Chyba że spotkamy się tam gdzie ostatnio koło tych górek ?

Posted

Czarnulka napisał(a):
No ruszja dupę i przyjeżdżaj;D A daleko masz do Katowic?

Zaraz sprawdzę w guglach :cool3: :evil_lol:

Ok. 300km :eviltong: Samochodem :roll:

Posted

Karta napewno będzie p[asować gdyż każda karta SD pasuje do każdego apratu ;) Więc o to się nie martw. No nie wiem,
te co miałas do poprzedniego apratu takie akumulatorki. ;) Potem sobię weźmesz kartę i akumulatorki weźmiesz i kupisz taki czytnik Sd.
To co potem pójdziemy tam nad to jeziorko z plażą ?

Posted

Okej ładują się baterie mam 4 ;p a mój aparat nie robi zdjęć ale mogę do niego potem swoją kartę dać i z niego wrzucać na kompa;D ;p wiec karta sd nie potrzebna;D No to idę się szykować o tej 13 na muchowcu koło górek będę czekała;D

• 2 weeks later...