wilczanda Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Myślę, ze my.;) Jak rodzicom pasuje.:shake: Bo na szkolenie z Łowcakiem idą.:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 jeżeli nie bede takim leniem xD to mooge przyjśc a mniej więcej tam to gdzie bedziemy miały być? Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jak już będziecie to poróbcie zdjęcia i wstawcie :lol: Bo ciekawa jestem tych Waszych śliczniowatych psiaków :loveu: Quote
Czarnulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']Jak już będziecie to poróbcie zdjęcia i wstawcie :lol: Bo ciekawa jestem tych Waszych śliczniowatych psiaków :loveu:[/QUOTE] No napewno porpbimy a zwłaszcza ja ; ]moze mame namówie to z ną przyjde xD bo samej mi sie dupy niechce ruszyc ; p Quote
Talagia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jak sobota to moze i nam uda sie wpasc :) Wreszcie weekend w domu, to trzeba wykorzystac ;) Quote
AjriszZona Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 my będziemy w sobotę. ale o której godzinie? Quote
Bartiśkowa_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Czernulka wiesz ty co leniu... ja przyjezdżam specjalnie z Jaworznia żeby się z wami spotkać a tobie sie kawałka przejść nie che nie ładnie :evil_lol::diabloti: no no no No to myślę że najlepiej to o 13 jak było mówione na parkingu tak koło tego baru. Wiecie gdzie ?? :cool3: A jak nie to niech boness wam wytłumaczy bo ona wie jak to wytłumaczyc ;) Quote
Czarnulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Dixie']Co za leń :cool1: :shake:[/QUOTE] Heh nie no przyjde jak tyle osbó bedzie ; ] [quote name='Talagia']Jak sobota to moze i nam uda sie wpasc :) Wreszcie weekend w domu, to trzeba wykorzystac ;)[/QUOTE] hehe no to wpadajice i link do galeri poprosze ; ] [quote name='tina i irish']my będziemy w sobotę. ale o której godzinie?[/QUOTE] O 13 ;] Fajnie [quote name='Bartiśkowa_']Czernulka wiesz ty co leniu... ja przyjezdżam specjalnie z Jaworznia żeby się z wami spotkać a tobie sie kawałka przejść nie che nie ładnie :evil_lol::diabloti: no no no No to myślę że najlepiej to o 13 jak było mówione na parkingu tak koło tego baru. Wiecie gdzie ?? :cool3: A jak nie to niech boness wam wytłumaczy bo ona wie jak to wytłumaczyc ;)[/QUOTE] Nie no dobra bede ; ] ok o tej 13 ; ] Ja chyba wiem kaj ten bar jest. A i aparaty jak macie to biercie. Ja moją Lune bede miała na lince ;] bo nie chce jej zgubic ; p zeby mi kajs nie uciekła choc to hcyba niemozliwe jezeli tyle psów bedzie; ] Quote
wilczanda Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czarnulka, jak ty taki leń jesteś, to ci pies pomoże.:evil_lol: Ps. Mam nadzieję, że Łowca mi obciachu nie zrobi.:roll: Quote
Berneska Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Szkoda że mnie nie było ;cc Ale może uda nam się zorganizować spacer na muchowcu 22 listopada ? Np. o 12 :D Anita a że my mamy takie wodoczopy to musimy wszystkich wyciągnąć nad wodę nie? :evil_lol: A dopiero po jakiś pół godziny iść na łąki znów :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 mnie by bardziej pasowało 21 listopada czyli w sobotę :cool3: Oczywiście nad jeziorko to podstawa w ten weekend bylimy tam nad jeziorkiem sami bo Ciebię nie było :evil_lol: Quote
Berneska Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 jak się spotkamy to przy okazji CIę uduszę :evil_lol: no 21 może być XD w sumie lepiej ;) Quote
Czarnulka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):mnie by bardziej pasowało 21 listopada czyli w sobotę :cool3: Oczywiście nad jeziorko to podstawa w ten weekend bylimy tam nad jeziorkiem sami bo Ciebię nie było :evil_lol: Berneska napisał(a):jak się spotkamy to przy okazji CIę uduszę :evil_lol: no 21 może być XD w sumie lepiej ;) No to jeszcze sie Boness wyciagnie z Jimmym;] Quote
Berneska Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 zła wiadomość :-( tata jedzie w tym czasie do Wrocławia więc odpada żeby mnie zawiózł ;cc Jedynie piątek 20 , no ale jest szkoła więc ... a jak nie to dopiero 28 mam nadzieję, że mnie nie zabicjecie i spotkanie wypali :oops: Quote
Czarnulka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Ja ciebie nie zabiję; ] I spoko czekac będe na spacerek;] Quote
Berneska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Uhh to dobrze :D A jak nie to zapraszam jutro do mnie :cool3: Anita przyjeżdża ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 no to za tydzień mnie pasuje ;)) Bo jedziemy akurat w te strony Więc spotkanko chętnie a wam pasuje za tydzień w sobotę ? Quote
katik Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 jak nie pojadę na wieś to może się wybiorę z Magią. :) Quote
wiki4 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Wstawcie zdjęcia! :mad: :cool3: Chociaż kilka, please :loveu: Quote
Czarnulka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):no to za tydzień mnie pasuje ;)) Bo jedziemy akurat w te strony Więc spotkanko chętnie a wam pasuje za tydzień w sobotę ? Ok mi tez pasuje. A gdzie? Na muchowcu czy gdzies na polance na doline? katik napisał(a):jak nie pojadę na wieś to może się wybiorę z Magią. :) ;] faajnie wiki4 napisał(a):Wstawcie zdjęcia! :mad: :cool3: Chociaż kilka, please :loveu: Heh chcaiałbyś. nie wstawimy;p Nie no żart;D Quote
wiki4 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Czarnulka'] Heh chcaiałbyś. nie wstawimy;p Nie no żart;D Zabiję :diabloti: Tylko muszę najpierw dopę do Katowic ruszyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts