Berneska Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 No to co 11 ? ; ) Bo to już maksymalna godzina :D Quote
Berneska Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 jednak po dogadaniu się to też wcześnie :evil_lol: tak więc JUTRO TZN. 26 czerwiec GODZINA 12.00 na parkingu przy muchowcu ;) myślę że dla was to lepiej nie? :cool3: piszcie jeszcze do Agnieszki jak macie kontakt bo mi na sms nie odpisała rano chyba że mam jakiś zły numer XD Quote
katik Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Czy ktoś jeszcze przychodzi z psami na Muchowiec? Niedawno tam byłam i nie było żadnych psów :o Quote
Czarnulka Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 katik napisał(a):Czy ktoś jeszcze przychodzi z psami na Muchowiec? Niedawno tam byłam i nie było żadnych psów :o Ja czasami jak mi sie chce tak daleko. ;p ale narazie nie ide dopóki nei wyzdrowieje.. xD Quote
tu_ania_tu Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 potrzebujemy waszej pomocy Czy może ktoś jutro podjechać na giełdę w Mysłowicach zobaczyć czy ktoś nie sprzedaje błękitnego doga?? Bardzo proszę Quote
Klementynkaa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 poszukuję osób, które chodzą na spacery na Muchowiec i Dolinę Trzech Stawów, proszę o kontakt na PW. chodzi o zaginionego psiaka! Quote
Bartiśkowa_ Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Jutro a raczej jeszcze dziś koło 11 wybieram się na Muchowiec, może ktoś chętny na spacer? A co do psiaka będę czujna w razie gdyby sie pałętał jakiś zagubiony bidak.;) Quote
Recommended Posts