Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To tak ja razem z Boness chcemy zrobić takie spotkanko psów w katowicach na muchowcu.. ;-) Kto by był chętny przyjechać z psem niech tutaj napisze. ;-) I chcemy zrobić ten zlot w sobotę a co do godzin to jeszcze nie wiem..Serdecznie zapraszamy ;]

• 2 weeks later...
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja może mogłabym wpaść, zależy od godziny... rano mi raczej nie pasuje , mam tenis :-( pewnie do ok. 12-13, więc najwcześniej koło 16;30 , może być tak? Jeżeli tata mnie by zawiózł to z 2 psami, jak pociągiem to tylko z Chrupkiem i ktoś musiałby odebrać mnie z dworca.

A co jest planowane na zlocie? :D

Posted

Ja tez bym chętnie wpadła z moim futrem...tylko w sobotę to my mamy trening a potem prace. A niestety z Ligoty na Muchowiec to jest kawałek i nie uda nam się dotrzeć :(

A sobota po wszystkich świętych to my startujemy w Kędzierzynie :)

Ja ze swojej strony wszystkich zainteresowanych zapraszam na zawody, które organizujemy w Mysłowicach nad zalewem Wesoła.
SILESIANA 2009 Puchar ESDRA, Puchar Polski, Liga Zaprzęgowa, Puchar Samojeda.

Czyli Wyścigi Psich Zaprzęgów :)

To tak w formie informacji, my również tam będziemy i oczywiście startujemy. Tam też można się spotkać pooglądać.

Mam nadzieje, że zorganizujecie jeszcze jakieś spotkanie na Muchowcu w innym terminie :)

Posted

[quote name='wiki4']Chętnie bym się z Wami wybrała...szkoda że tak daleko :roll:[/QUOTE]

[quote name='Dixie']Ja jestem chętna :eviltong::eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Shetanka']Ja może mogłabym wpaść, zależy od godziny... rano mi raczej nie pasuje , mam tenis :-( pewnie do ok. 12-13, więc najwcześniej koło 16;30 , może być tak? Jeżeli tata mnie by zawiózł to z 2 psami, jak pociągiem to tylko z Chrupkiem i ktoś musiałby odebrać mnie z dworca.

A co jest planowane na zlocie? :D[/QUOTE]

[quote name='Bartiśkowa_']My najprawdopodobniej też byśmy wpadli ;) Tylko kiedy ?[/QUOTE]

[quote name='katik']ja również jestem chętna. :)[/QUOTE]

[quote name='tina i irish']my również jesteśmy chętne[/QUOTE]

[quote name='Bartiśkowa_']To może w weekend po wszytskich świętych w Sobotę :razz: ?[/QUOTE]

[quote name='Baski_Kropka']Ja tez bym chętnie wpadła z moim futrem...tylko w sobotę to my mamy trening a potem prace. A niestety z Ligoty na Muchowiec to jest kawałek i nie uda nam się dotrzeć :(

A sobota po wszystkich świętych to my startujemy w Kędzierzynie :)

Ja ze swojej strony wszystkich zainteresowanych zapraszam na zawody, które organizowane będą w Mysłowicach nad zalewem Wesoła.
SILESIANA 2009 Puchar ESDRA, Puchar Polski, Liga Zaprzęgowa, Puchar Samojeda.

Czyli Wyścigi Psich Zaprzęgów :)

To tak w formie informacji, my również tam będziemy i oczywiście startujemy. Tam też można się spotkać pooglądać.

Mam nadzieje, że zorganizujecie jeszcze jakieś spotkanie na Muchowcu w innym terminie :)[/QUOTE]
Hej wam ; ] o to fajnie że ktoś by chciał przyjśc na zlot.. A nic nie będzie to tylko takie spotkanie z naszymi futrami. bo niby co tam ma być ; p
Hmm. to sie jeszcze zgadamy kiedy w tym tygodniu raczej nie moge a w następnym tygodniu to dopiero w sobote lub niedziele. ; ] więc podawajcie daty na kiedy wam pasuje. I o której godziinie mniej więcej. ; ]

Posted

Ja niestety na kolejne dwa weekendy jestem wyłączona a nawet trzy, w ten weekend po treningu pędzę do pracy a w kolejne dwa startuje najpierw Kędzierzyn potem Silesiana. Ale będę czekać na kolejne śnieżne jakieś może już :D

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ja niestety na kolejne dwa weekendy jestem wyłączona a nawet trzy, w ten weekend po treningu pędzę do pracy a w kolejne dwa startuje najpierw Kędzierzyn potem Silesiana. Ale będę czekać na kolejne śnieżne jakieś może już :D[/QUOTE]
Okej to w zimee ; ]
[quote name='tina i irish']mi pasuje praktycznie codziennie, bo przecież codziennie chodzimy z Irish na spacer:)[/QUOTE]
Mi by najlepiej pasowało w następnym tygodniuw weeken. ;] tak od rana do południaa żeby potem wieczoremw ciemnościach nie wracać bo bym strachu sie najadła ; ]

Posted

[quote name='Baski_Kropka']My również codziennie chodzimy na spacery :D Ale nie na Muchowiec niestety hihi :)[/QUOTE]
Aha ; ] my tez tam nie chodzimy codziennie ino na 1 staw na doline bo na muchowiec sie pańci nie chce ; p

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']No to chyba wszytskim pasuje następny weeknd
To co w sobotę ?? tylko o której :razz:[/QUOTE]
No okej w sobote moze być ; ] Hmm.. Tak jakoś rano ? 12? może xD

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']hm... zapytam jeszcze ale nie wiem czy na 12 zdążymy dojechac tam bo jednak kawałek mamy ;) Nam by tak bardziej koło 13 ,13:30. Co wy na to ?[/QUOTE]
No może być ; ] To tak od tej 13 do której chcecie mozecie siedziec na mychowcu ; ]

Posted

[quote name='Dixie']Mi pasuje każdy dzień ;)

A jakby się komuś dzisiaj nudziło, to na muchowcu będziemy za jakieś pół godzinki :razz:
Aha ; ] przyszłabym ale nie mam czasu. Bo ide na imprezke ; ] masz galerei chętnie zobaczę twojego psiaka ; ]