Czarnulka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 To tak ja razem z Boness chcemy zrobić takie spotkanko psów w katowicach na muchowcu.. ;-) Kto by był chętny przyjechać z psem niech tutaj napisze. ;-) I chcemy zrobić ten zlot w sobotę a co do godzin to jeszcze nie wiem..Serdecznie zapraszamy ;] Quote
wiki4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Chętnie bym się z Wami wybrała...szkoda że tak daleko :roll: Quote
Shetanka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ja może mogłabym wpaść, zależy od godziny... rano mi raczej nie pasuje , mam tenis :-( pewnie do ok. 12-13, więc najwcześniej koło 16;30 , może być tak? Jeżeli tata mnie by zawiózł to z 2 psami, jak pociągiem to tylko z Chrupkiem i ktoś musiałby odebrać mnie z dworca. A co jest planowane na zlocie? :D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 My najprawdopodobniej też byśmy wpadli ;) Tylko kiedy ? Quote
Bartiśkowa_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To może w weekend po wszytskich świętych w Sobotę :razz: ? Quote
Baski_Kropka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja tez bym chętnie wpadła z moim futrem...tylko w sobotę to my mamy trening a potem prace. A niestety z Ligoty na Muchowiec to jest kawałek i nie uda nam się dotrzeć :( A sobota po wszystkich świętych to my startujemy w Kędzierzynie :) Ja ze swojej strony wszystkich zainteresowanych zapraszam na zawody, które organizujemy w Mysłowicach nad zalewem Wesoła. SILESIANA 2009 Puchar ESDRA, Puchar Polski, Liga Zaprzęgowa, Puchar Samojeda. Czyli Wyścigi Psich Zaprzęgów :) To tak w formie informacji, my również tam będziemy i oczywiście startujemy. Tam też można się spotkać pooglądać. Mam nadzieje, że zorganizujecie jeszcze jakieś spotkanie na Muchowcu w innym terminie :) Quote
katik Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']To może w weekend po wszytskich świętych w Sobotę :razz: ?[/QUOTE] przed południem mnie pasuje. Quote
Czarnulka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='wiki4']Chętnie bym się z Wami wybrała...szkoda że tak daleko :roll:[/QUOTE] [quote name='Dixie']Ja jestem chętna :eviltong::eviltong:[/QUOTE] [quote name='Shetanka']Ja może mogłabym wpaść, zależy od godziny... rano mi raczej nie pasuje , mam tenis :-( pewnie do ok. 12-13, więc najwcześniej koło 16;30 , może być tak? Jeżeli tata mnie by zawiózł to z 2 psami, jak pociągiem to tylko z Chrupkiem i ktoś musiałby odebrać mnie z dworca. A co jest planowane na zlocie? :D[/QUOTE] [quote name='Bartiśkowa_']My najprawdopodobniej też byśmy wpadli ;) Tylko kiedy ?[/QUOTE] [quote name='katik']ja również jestem chętna. :)[/QUOTE] [quote name='tina i irish']my również jesteśmy chętne[/QUOTE] [quote name='Bartiśkowa_']To może w weekend po wszytskich świętych w Sobotę :razz: ?[/QUOTE] [quote name='Baski_Kropka']Ja tez bym chętnie wpadła z moim futrem...tylko w sobotę to my mamy trening a potem prace. A niestety z Ligoty na Muchowiec to jest kawałek i nie uda nam się dotrzeć :( A sobota po wszystkich świętych to my startujemy w Kędzierzynie :) Ja ze swojej strony wszystkich zainteresowanych zapraszam na zawody, które organizowane będą w Mysłowicach nad zalewem Wesoła. SILESIANA 2009 Puchar ESDRA, Puchar Polski, Liga Zaprzęgowa, Puchar Samojeda. Czyli Wyścigi Psich Zaprzęgów :) To tak w formie informacji, my również tam będziemy i oczywiście startujemy. Tam też można się spotkać pooglądać. Mam nadzieje, że zorganizujecie jeszcze jakieś spotkanie na Muchowcu w innym terminie :)[/QUOTE] Hej wam ; ] o to fajnie że ktoś by chciał przyjśc na zlot.. A nic nie będzie to tylko takie spotkanie z naszymi futrami. bo niby co tam ma być ; p Hmm. to sie jeszcze zgadamy kiedy w tym tygodniu raczej nie moge a w następnym tygodniu to dopiero w sobote lub niedziele. ; ] więc podawajcie daty na kiedy wam pasuje. I o której godziinie mniej więcej. ; ] Quote
Baski_Kropka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja niestety na kolejne dwa weekendy jestem wyłączona a nawet trzy, w ten weekend po treningu pędzę do pracy a w kolejne dwa startuje najpierw Kędzierzyn potem Silesiana. Ale będę czekać na kolejne śnieżne jakieś może już :D Quote
AjriszZona Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 mi pasuje praktycznie codziennie, bo przecież codziennie chodzimy z Irish na spacer:) Quote
Czarnulka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Baski_Kropka']Ja niestety na kolejne dwa weekendy jestem wyłączona a nawet trzy, w ten weekend po treningu pędzę do pracy a w kolejne dwa startuje najpierw Kędzierzyn potem Silesiana. Ale będę czekać na kolejne śnieżne jakieś może już :D[/QUOTE] Okej to w zimee ; ] [quote name='tina i irish']mi pasuje praktycznie codziennie, bo przecież codziennie chodzimy z Irish na spacer:)[/QUOTE] Mi by najlepiej pasowało w następnym tygodniuw weeken. ;] tak od rana do południaa żeby potem wieczoremw ciemnościach nie wracać bo bym strachu sie najadła ; ] Quote
Baski_Kropka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 My również codziennie chodzimy na spacery :D Ale nie na Muchowiec niestety hihi :) Quote
Czarnulka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Baski_Kropka']My również codziennie chodzimy na spacery :D Ale nie na Muchowiec niestety hihi :)[/QUOTE] Aha ; ] my tez tam nie chodzimy codziennie ino na 1 staw na doline bo na muchowiec sie pańci nie chce ; p Quote
Bartiśkowa_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No to chyba wszytskim pasuje następny weeknd To co w sobotę ?? tylko o której :razz: Quote
Czarnulka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']No to chyba wszytskim pasuje następny weeknd To co w sobotę ?? tylko o której :razz:[/QUOTE] No okej w sobote moze być ; ] Hmm.. Tak jakoś rano ? 12? może xD Quote
Czarnulka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Spróbuje jeszcze kolege wyciągnąć z Huskym ; ] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 hm... zapytam jeszcze ale nie wiem czy na 12 zdążymy dojechac tam bo jednak kawałek mamy ;) Nam by tak bardziej koło 13 ,13:30. Co wy na to ? Quote
Czarnulka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']hm... zapytam jeszcze ale nie wiem czy na 12 zdążymy dojechac tam bo jednak kawałek mamy ;) Nam by tak bardziej koło 13 ,13:30. Co wy na to ?[/QUOTE] No może być ; ] To tak od tej 13 do której chcecie mozecie siedziec na mychowcu ; ] Quote
Dixie Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Mi pasuje każdy dzień ;) A jakby się komuś dzisiaj nudziło, to na muchowcu będziemy za jakieś pół godzinki :razz: Quote
Czarnulka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Dixie']Mi pasuje każdy dzień ;) A jakby się komuś dzisiaj nudziło, to na muchowcu będziemy za jakieś pół godzinki :razz: Aha ; ] przyszłabym ale nie mam czasu. Bo ide na imprezke ; ] masz galerei chętnie zobaczę twojego psiaka ; ] Quote
wilczanda Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Hej! My na zlot też jesteśmy chętni.:diabloti: Nie wiem czy na pewno się zjawimy, bo tata musi nam auto zostawić, ale myślę, że będziemy.;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 To jak do soboty ?? :cool3: Czyli kto by przybył na 100 % ? Quote
Recommended Posts