Imp1 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Bardzo się cieszę, że Erinek tak się podoba. Jestem z niego bardzo dumna:) Wklejam parę zdjęć ze Strzegomia, tam uczęszczamy do szkoły. Polecam rewelacyjne zajęcia i wspaniałą trenerkę Romkę. Erin co prawda w szkole najbardziej lubi przerwy i zawsze łobuzuje, ale słodki z niego łobuz! Erinek waruje: A jak Erinkowi się warowanie znudzi, to...(zobaczcie sami): Erin odkrywa po co są pachołki: Quote
Imp1 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Z kolegą ze szkoły: Z kolegą i z koleżanką: I solo:) Quote
M&S Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 jacy pilni uczniowie:) http://images35.fotosik.pl/166/63366f8b8c332b2cmed.jpg bardzo ładny psiak z tego malucha wyrósł:):) Quote
Sikorka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Erinek jest super i ten jego uśmiechnięty pyszczek. Z tym łobuzowaniem to przypomina mi troszkę mojego Młodzieńca. Najbardziej podoba mi się jak obgryza pachołki super, przy tym jeszcze te oczka. Super Quote
M&S Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 uroczy:):) http://images47.fotosik.pl/308/aafcfc8ed9f0050emed.jpg Quote
Imp1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [FONT=Times New Roman]Erinek na wakacjach:[/FONT] [FONT=Times New Roman]- aportował[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]- uczył się ratownictwa wodnego:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]- brał udział w zawodach [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]- moczył się w wodzie w miłym towarzystwie[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]- poznawał tor agility[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]-ćwiczył posłuszeństwo[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Marta&Karmen Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Widzę, że Erinek miał super wakacje, wymarzone wprost;) dużo wody, dużo zajęcia, z pewnością mu się nie nudziło! Kiedy jest mokry wygląda jakby był prawie cały czarny:lol: Quote
Imp1 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Marta&Karmen napisał(a):Widzę, że Erinek miał super wakacje, wymarzone wprost;) dużo wody, dużo zajęcia, z pewnością mu się nie nudziło! Kiedy jest mokry wygląda jakby był prawie cały czarny:lol: Tak- to były super wakacje! Wspaniały obóz Fundacji Psi Ratownicy- wiecej zdjęć Erinka i innych wspaniałych obozowiczów na www Fundacji. Tak to szybko zleciało, że w następnym roku chciałabym zaliczyć 2 turnusy. Trafiliśmy na wspaniałych instruktorów, a Erinek bardzo polubił pływanie- choć przed obozem unikał głębokiej wody- teraz uwielbia pływać! Tak- Erinek i suchy i mokry - z dnia na dzień jest coraz ciemniejszy. Więcej już ma czarnego włosa niż białego! Ale dla mnie jest oczywiście najpiekniejszy! Wczoraj świętowaliśmy ROCZEK! 08.08.2009 Bezunia urodziła 7 wspaniałych szczeniaczków. Trafiłam na fantastycznych hodowców- Gosię i Anię - i nie dość, że mam upragnionego, wymarzonego pieska - to jeszcze mam wspaniałych przyjaciół! Quote
Imp1 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Zdjęcie autorstwa Sebastiana Matejczuka, który uchwycił moment skoku Erinka do wody z pontonu. Quote
Anna Rapp Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Iwonko, Erinek ma wymarzony dom, właścicieli, opiekę i spędził wspaniałe swoje pierwsze wakacje na obozie. Jestem dumna z Erinka - wodniaczka! Piękne zdjęcia, dziekujemy Panu Matejczukowi z fundacji Psi Ratownicy i Tobie Iwonko za relację z obozu. Za rok jedziemy razem! Quote
zubelekm Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zdjęcia naprawdę fantastyczne!! A Erinek w akcji poprostu BOMBA:loveu: Quote
Imp1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Erinek znowu w akcji: tym razem uczy się latać: Serdecznie pozdrawiamy! Iwonka i Erinek Quote
Imp1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Erinek z zależności od długości futerka- zupelnie inaczej wygląda. Na zdjeciach futerko dłuższe: (zapuszczane 5 miesięcy) i futerko króciutkie. Są osoby, którym krótkie futerko bardziej się podoba i takie, które wolą Erinka z burzą loków:) Ciekawa jestem Waszej opinii Quote
Imp1 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Moje ulubione z fryzurką dłuższą: i ulubione z fryzurką krótszą: Quote
Marta&Karmen Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mi się bardziej podoba jak ma krótką sierść :) chociaż długa tez ma swój urok. Śliczne zdjęcia! Quote
zubelekm Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 w obu wersjach jest urzekający :lol: ciężko się zdecydować Bardzo ładne zdjęcia Iwonko!! Pozdrawiam!! Quote
Marta&Karmen Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Musiałam się dobrze przyjrzeć żeby odnaleźć oczy w tych loczkach:lol: śliczny:loveu: Quote
Imp1 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Tak, dziękuję:) śliczny i grzeczny :) kochany perro. Nazywamy go w domu Śliczek, Hejuś, Lubuś :-D Zwariowaliśmy na jego punkcie:) Quote
Recommended Posts