Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wystarczylo kupic rower i psa :diabloti:

i czekac na "pogode"..chociaz dlugiego czekanie to u nas w naszym klimacie to nie ma...bloto zima latem wiosna i jesienia-idealne warunki:cool3:

Posted

my jezdzimy walami odrzanskimi- mniej wiecej od zoo do biskupina i w druga strone w kierunku stadionu olimpijskiego (tez park szczytnicki), no a jak nie jest tak blotnie to pola wojnowskie tylko tam ostatnio mozna napotkac duzo zwierzyny...

pozdrawiam

• 5 weeks later...
Posted

Ja juz nie mogę się doczekać aż wsiądę na rower :multi: We wrześniu mialam poważną operację kolana i od tego czasu rower poszedł w odstawkę :-( No ale może jutro przed zajęciami na uczelni zaczniemy znów wdrażać się w "cykl jeździecki" :eviltong:

Posted

Ania i Salma napisał(a):
Ja juz nie mogę się doczekać aż wsiądę na rower :multi: We wrześniu mialam poważną operację kolana "

Boszz to juz sie robi powoli jakac epidemia chyba.:shake:
Co chwila slysze o corych kolanach.
Wspolczuje bardzo!

Posted

my sezon rowerkowy rozpoczął się dzisiaj, teraz mieszkam pod Poznaniem, rozkoszowałam się jazdą pustymi polami, jakaż niesamowita przyjemność w porównaniu z wycieczkami nad Rusałkę....

Posted

PATIszon napisał(a):
Boszz to juz sie robi powoli jakac epidemia chyba.:shake:
Co chwila slysze o corych kolanach.
Wspolczuje bardzo!

Ja tez mam małą kontuzje KOLANA :cool3:...

Azir napisał(a):
A mnie dziś jedna pani zaproponowała, żebym wzięła psa na bagażnik, bo się za bardzo zmęczy... :lol:

:evil_lol:

Posted

Kori napisał(a):
Kiedy zacząć z psem bieganie przy rowerze? :razz: To znaczy w jakim wieku? rasa husky :loveu:, obecny wiek 5 tygodni :evil_lol:

Ja zaczynałam delikatnie wybiegiwać psa przy rowerze gdy mój belg miał ok. 8-10 miesięcy. Dokładnie nie pamiętam, ale był już w dobrej kondycji, bo trudno jest żyć z niewybieganym psem tej rasy :lol:
Najbezpieczniej jest gdy pies ma rok. Co do typowych zaprzęgowców, to nie mam pojęcia :)

Posted

Azir napisał(a):
Ja zaczynałam delikatnie wybiegiwać psa przy rowerze gdy mój belg miał ok. 8-10 miesięcy. Dokładnie nie pamiętam, ale był już w dobrej kondycji, bo trudno jest żyć z niewybieganym psem tej rasy :lol:
Najbezpieczniej jest gdy pies ma rok. Co do typowych zaprzęgowców, to nie mam pojęcia :)

że trudno z niewybieganym to sobie wyobrażam :p Mam chętkę na belga :loveu:

Gdzieś czytałam, że już 9-cio miesięczne husky ciągną w zaprzęgu (oczywiście nie same, i to na krótkich dystansach). Tylko pytanie, kiedy zaczęły...

• 2 weeks later...
Posted

A tak spytam: ile robicie kilometrów ze swoimi pieskami?
Mnie w dni robocze z powodu braku czasu zdarza się pokonać max 7-8 km, ale za to w weekendy z Rudym 15 km. Wtedy Czarnego po siedmiu odstawiam do domu, bo on lubi biegać, ale... bez przesady :evil_lol:.