Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

A jeździta teraz? W tą pogodę? Tzn myślałam o jeżdżeniu przez cały rok, ale po pierwsze: potrzeba by dobrej odzieży ochronnej przed wiatrem, wodą i mrozem, po drugie: itak jest ślisko a jeśli pies miałby mi jeszcze pomóc w efektownej glebie, nie rozmawiałabym tu z Wami:diabloti: Ale rozważam psi rower w zimę...

Posted

Tekst stylizowany jak coś bardzo stylizowanego:cool3:

O to Ci chodzi?

Nie dobijaj mnie:diabloti: Ładny śmig ujęto na tym zdjęciu:loveu:
Czy do roweru można dostać coś w rodzaju zimowego ogumienia?:p Istnieje coś takiego?

Shangrila:patrze na psa ale i na siebie i stwierdzam, ze oboje tego potrzebujemy, tylko ze u nas do perfekcji daleko a cwiczenie jej na lodzie nie nalezy do naszych marzen;)
Zimkiem tak bardzo sie nie przejmuje, chodzi raczej o bezpieczenstwo psa(i moje w jakims stopniu), bo przyczepnosc kiepska, a pies mocno ciągnący i szarpiący w reakcji na zewnętrzne bodźce(czytaj:inny pies:))

Posted

Ja tam nic nie widzę tylko te świecące gały:diabloti:
Muszę sobie zamontować błotniki w rowerze, bo miałam metalowe i je zdjełam, ale kupie jakąś plastikową tandete chociaż;P
Bo jak jeżdżę w błocie, mam całe doopsko i plecy ochlapane błockiem:loveu:
Potem zaparkowałam rower w magazynie i poszłam tak do sklepu i mam wrażenie, ze ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli w towarzystwie równie ubłoconego, białego w orginale psa:cool3:

Posted

Blow napisał(a):
Ja tam nic nie widzę tylko te świecące gały:diabloti:

I o to chodzi :diabloti:

asia40 napisał(a):
O mamo!!! A Wy kto? Oczy Wam świecą po nocy :) Świetne zdjęcie... ale dobrze, ze biegacie w innej częsci Polski

O my nie z innej my też DOLNY ŚLĄSK -Wrocek ,a więc bój się świecących gał,bój :diabloti: !!!

:evil_lol:

Posted

Ja z moim bokserem robilam czesto ponad 20 km trasy, biegl tym chetniej im byl pewniejszy, ze trasa konczy sie przy jeziorze. Trzeba przyznac, ze lubil ten sport i nadal lubi, ale teraz moze sobie tylko w telewizji poogladac (9 lat i spondyloza).
Planuje z terrierem dluzsza trase w wakacje, od wiosny zaczniemy cwiczyc:). Mysle, ze to bedzie kilka dni na rowerze i napewno znacznie wiecej niz 20 km, kto wie moze ponad 200. Terrier ma ta przewage, ze w razie zmeczenia, zawsze moze wskoczyc do swojej torebki na bagazniku roweru:)

Posted

hej.. a jak jezdzicie z psami ?? Bo Lena biegnie przy rowerze. Przed, boi się, bo mysli ze wjade wnią, i boi się ciągnąć, a przy rowerze bardzo lubi biegać... Ja tez wole gdy lena biegnie przy rowerze.. bo gdy wyjezdzamy z domu to jest drga i samochody tamtędy jezdzą, i mamy kawałek to łąki gdzie lena moglaby jechac przed rowerem.

Posted

my roznie- zaleznie od szelek- w szelach do ciagniecia- pies biegnie z przodu ( ale to stosujemy tylko w lecie i w odpowiednim terenie, gdzie nie trzeba uwazac na rozne przeszkody) a w normalnych szelach pies biegnie z boku.

pozdrawiam

Posted

Blow napisał(a):

Bo jak jeżdżę w błocie, mam całe doopsko i plecy ochlapane błockiem:loveu:
Potem zaparkowałam rower w magazynie i poszłam tak do sklepu

To jest caly urok jedzenia rowerkiem, blocko na kazdym mm ciala :loveu:

drzalka napisał(a):
hej.. a jak jezdzicie z psami ??

Gnojek biega luzem, ale mysle o jakims uciagu od wiosny, bo po 10 km galopem, z gorki, pod gorke i wypadami po pilke do rzeki jakis taki wcale nie zmeczony jest :roll:

Posted

saJo napisał(a):
Gnojek biega luzem, ale mysle o jakims uciagu od wiosny, bo po 10 km galopem, z gorki, pod gorke i wypadami po pilke do rzeki jakis taki wcale nie zmeczony jest :roll:

1234567890