Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GRYZIONY STEFANEK

GRYZIONY PRZEZ WSZYSTKICH WSPÓŁTOWARZYSZY NIEDOLI

:-( :-( :-(

Po pogryzieniu przez 10-letnią babcie został przeniesiony na szczeniakarnie. Niestety tam jest podgryzany przez starsze szczeniaki i przeganiany z miejsca na miejsce :-(.

STEFANEK PILNIE POTRZEBUJE DOMU TYMCZASOWEGO LUB HOTELU

Stefanek jest miłym starszym (ma ok. 8 lat) niewielkim kudłatym pieskiem. Jest grzeczny i bezproblemowy, bardzo tęskni za człowiekiem. Potrzebuje domu, w którym zazna spokoju i miłości.

Mały kochany biedny Stefanek :iloveyou:.

Posted

To ja się jako pierwsza melduję. Po pierwsze, bieda wielka. Po drugie, z Rudy ;-), a po trzecie, ma na imię tak jak jeden z moich synków :smile:
Już mu zamówiłam pakiet ogloszeniowy o LadySwallow.
Ale DT i tak potrzbne, koniecznie.

Posted

kaa napisał(a):
Justyna wątek wkleiłam na stronę Rudy, tam też są nowe zdjęcia Stefka z moim małym i jego dane.;)

Chyba komputer sypie mi się, nie mogę zmieniać postów,zwiększać czcionki,ani nic, rzadko kiedy umiem edytować post.Nie potrafię też wejść na wątek rudzki.Mogę prosić o wklejenie ich tutaj?

Posted

No to daję tu tekst i zdjęcia ;) .

Stefanek nr. 656BB , został przywieziony do schroniska z interwencji, po potrąceniu przez samochód, na szczęście wyszedł z tego cało i nic mu się nie stało. Stefanek ma 8 lat.Jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, lubi dzieci , jest malutki ok.8-9 kg. Niestety nie radzi sobie w schronisku, nawet szczeniaki go podszczypują.

Posted

ata napisał(a):
ten kudłacz, wygląda mi na jamnika szorstkowłosego przed trymowaniem (oczywiście nieczystej krwi;))

W ogłoszeniach to zawsze można wpisywać...

Widziałam Stefka w Dzienniku Zachodnim w dodatku Ruda Śląska.Fajnie wyszedł,było podane, że ma 7 lat co mnie zaskoczyło, że dom bez dzieci...

Posted

malawaszka napisał(a):
śledząc ten wątek można się schizofrenii nabawić - coś znika, coś się pojawia :-o :lol:

Dokładnie Malawaszko :cool1:.

Posted

A Stefek ma dom własnie zadzwoniła mi Asta która dzis była w schronisku, że po wydaniu piątkowego dziennika zachodniego znalazł się domek.

Ludzie dziś przyjechali i Stefka zabrali będzie mieszkał niedaleko schroniska :loveu::loveu::loveu::loveu:

dodatek w dzienniku zachodnim ostatnio zdaje egzamin na 6 wszystkie nasze psiaki które były mają domki.

1 była starsza onka ma dom po ukazaniu ogłoszenia
2 była starsza mix jamniczka z guzem ma dom po ukazaniu ogłoszenia

i teraz Stefek

oby kolejnym które beda się ukazywac się udało :roll:

Posted

Cieszę się że Stefanek znalazł dom. Mam nadzieję że to dobry domek i że zapewni mu dużo miłości i szczęśliwych chwil na starsze lata psiaczka.
Stefanku :loveu:.