Onaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 GRYZIONY STEFANEK GRYZIONY PRZEZ WSZYSTKICH WSPÓŁTOWARZYSZY NIEDOLI :-( :-( :-( Po pogryzieniu przez 10-letnią babcie został przeniesiony na szczeniakarnie. Niestety tam jest podgryzany przez starsze szczeniaki i przeganiany z miejsca na miejsce :-(. STEFANEK PILNIE POTRZEBUJE DOMU TYMCZASOWEGO LUB HOTELU Stefanek jest miłym starszym (ma ok. 8 lat) niewielkim kudłatym pieskiem. Jest grzeczny i bezproblemowy, bardzo tęskni za człowiekiem. Potrzebuje domu, w którym zazna spokoju i miłości. Mały kochany biedny Stefanek :iloveyou:. Quote
sonikowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To ja się jako pierwsza melduję. Po pierwsze, bieda wielka. Po drugie, z Rudy ;-), a po trzecie, ma na imię tak jak jeden z moich synków :smile: Już mu zamówiłam pakiet ogloszeniowy o LadySwallow. Ale DT i tak potrzbne, koniecznie. Quote
kaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Justyna wątek wkleiłam na stronę Rudy, tam też są nowe zdjęcia Stefka z moim małym i jego dane.;) Quote
jusstyna85 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 kaa napisał(a):Justyna wątek wkleiłam na stronę Rudy, tam też są nowe zdjęcia Stefka z moim małym i jego dane.;) Chyba komputer sypie mi się, nie mogę zmieniać postów,zwiększać czcionki,ani nic, rzadko kiedy umiem edytować post.Nie potrafię też wejść na wątek rudzki.Mogę prosić o wklejenie ich tutaj? Quote
kaa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No to daję tu tekst i zdjęcia ;) . Stefanek nr. 656BB , został przywieziony do schroniska z interwencji, po potrąceniu przez samochód, na szczęście wyszedł z tego cało i nic mu się nie stało. Stefanek ma 8 lat.Jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, lubi dzieci , jest malutki ok.8-9 kg. Niestety nie radzi sobie w schronisku, nawet szczeniaki go podszczypują. Quote
ata Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ten kudłacz, wygląda mi na jamnika szorstkowłosego przed trymowaniem (oczywiście nieczystej krwi;)) Quote
jusstyna85 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ata napisał(a):ten kudłacz, wygląda mi na jamnika szorstkowłosego przed trymowaniem (oczywiście nieczystej krwi;)) W ogłoszeniach to zawsze można wpisywać... Widziałam Stefka w Dzienniku Zachodnim w dodatku Ruda Śląska.Fajnie wyszedł,było podane, że ma 7 lat co mnie zaskoczyło, że dom bez dzieci... Quote
Monika z Katowic Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jak można pomóc tej bidulince Stefankowi? Quote
Magnesiatko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Stefanek zadebiutował dzisiaj w DZ :) oj zostałeś zauważony... mam nadzieję, że ktoś da Ci dom :loveu: Quote
mimiś Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 sliczny, biedaczek -to zwiększa jego szanse.. Quote
malawaszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 śledząc ten wątek można się schizofrenii nabawić - coś znika, coś się pojawia :-o :lol: Stefku :kciuki: Quote
Onaa Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 malawaszka napisał(a):śledząc ten wątek można się schizofrenii nabawić - coś znika, coś się pojawia :-o :lol: Dokładnie Malawaszko :cool1:. Quote
kaa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Faktycznie znika i się pojawia ,ale ani Stefek nie zniknął , ani jego problemy ,:-( a bez wspólnej pomocy sobie sam nie poradzi. Quote
Justyna_wolontariat Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A Stefek ma dom własnie zadzwoniła mi Asta która dzis była w schronisku, że po wydaniu piątkowego dziennika zachodniego znalazł się domek. Ludzie dziś przyjechali i Stefka zabrali będzie mieszkał niedaleko schroniska :loveu::loveu::loveu::loveu: dodatek w dzienniku zachodnim ostatnio zdaje egzamin na 6 wszystkie nasze psiaki które były mają domki. 1 była starsza onka ma dom po ukazaniu ogłoszenia 2 była starsza mix jamniczka z guzem ma dom po ukazaniu ogłoszenia i teraz Stefek oby kolejnym które beda się ukazywac się udało :roll: Quote
kaa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 I tyle znikania i pojawiania się a tu proszę,:evil_lol: stały domek :multi:. Bądź szczęśliwy piesku. ;) Quote
ata Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jeżeli to dobry domek, to oczywiście super wiadomość:multi: Quote
sonikowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Trzeba przyznać, że wątek obfitował we zwroty akcji, choć ma tylko trzy strony ;-) Stefku, gratuluję! Badź szczęsliwy! Quote
Onaa Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Cieszę się że Stefanek znalazł dom. Mam nadzieję że to dobry domek i że zapewni mu dużo miłości i szczęśliwych chwil na starsze lata psiaczka. Stefanku :loveu:. Quote
Monika z Katowic Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Stefanku :cool2: Szczęścia w NOWYM DOMKU!!!! Quote
Recommended Posts