filonek_bezogonek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pierwsze nieoficjalne wyniki : Lacznie pomko - 142 sztuki (psow 77 i 65 suk) Postaram sie poprawiac bledy i uzupełniac wyniki BOS Zwyciezca Swiata - СПАРКЛИН СТОУН БАККАРДИ (Sparkling Stone Bacardi) Dan-Star-Kom Only You - Młodziezowy Zwyciezca Swiata Quote
Pencia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Marta ja tam byłam i nie przypominam sobie,żeby te psy zdobyły Zw.Swiata 2009 Quote
Magi Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pencia napisał(a):Marta ja tam byłam i nie przypominam sobie,żeby te psy zdobyły Zw.Swiata 2009 masz racje Pusiu. Wszystkie oficialne Wyniki sa juz na stronie internetowej tej wystawy . Quote
Pencia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Podam 1 lokaty z poszczególnych klas Było 141 pomeranianów-psy:76,suki:65 psy klasa puppy ARZENLAND MOTION SENSE NPwR (O;Arzenland Royal Romp-M;Arzenland My Fairy Lady) klasa młodzieży CHRISCENDO CARD SHARK CAJC,NJwR,MŁODZIEŻOWY ZW.ŚWIATA (O;Foxworth Five Card-M;Chriscendo Cottage Rose) klasa pośrednia [COLOR=Red]STARLIGHT'S SPECIAL FUN TIME [COLOR=DarkGreen]CAC [COLOR=Black](O;Starligh-M;Chriscendo Career Girl) klasa otwarta TI-DZHEY IZ KASKADA GREZ CAC,RES.CACIB (O;Fon's Happy All Around-M;Little Baby Koroleva Viktoria) klasa championów STARLIGHT'S MY SWEET DREAM CAC,CACIB,BOB,ZW.ŚWIATA [COLOR=Black](O;Pufpride Sweet Dream-M;Sunterra Supermodel) klasa weteranów [COLOR=Red]ABSOLUTES ALL RILED UP[COLOR=DarkGreen] CAC,NWwR [COLOR=Black](O;Absolutes Woody Win-M;Absolutes Biker Babe) [COLOR=DarkOrange]suki klasa młodzieży TIRHAN UNBELIEVABLE [COLOR=DarkGreen]CAJC,MŁODZIEŻOWY ZW.ŚWIATA [COLOR=Black](O;Pomadors King Midas Of Lenette-M;Silverglow Karina Katey Of Tin) klasa pośrednia [COLOR=Red]ENDZHELI IZ KASKADA GREZ [COLOR=DarkGreen]CAC [COLOR=Black](O;Tokie Top Performance-M;Vivien Li Iz Kaskada Grez) klasa otwarta [COLOR=Red] MISS LADY IZ KASKADA GREZ [COLOR=DarkGreen]CAC,RES.CACIB [COLOR=Black](O;Janesa's Touch Of Elegance-M;Izabel Iz Kaskada Grez) klasa championów [COLOR=Red]SOFFIES QUEEN BEE [COLOR=DarkGreen]CAC,CACIB,ZW.ŚWIATA [COLOR=Black](O;Finch's Qvations For Me-M;Soffies Sweet Mama) klasa weteranów [COLOR=Red] HALINKA DOBRY PRITEL [COLOR=DarkGreen]CAC [COLOR=Black](O;Thelbern Star Gazer-M;Tina Dobry Pritel) Quote
Pencia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 sędzia DESCHUYMERE NORMAN-młodzież suki,psy sędzia PAUNOVIC DUSAN-pozostałe klasy,wybór BOB junior,wybór BOB Bardzo dużo pięknych pomków było co oglądac tylko w hali duszno i gorąco nie było klimy straszny zaduch. Quote
filonek_bezogonek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 jak widac - moje zrodlo informacji mialo bardzo nieformalne wyniki :) i jak widac z szeregiem bledow :) nie ma sie co dziwic :) .... bo to milosnik zupelnie innej rasy :) dzieki za info i za zdjecia :) Quote
Magi Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Pencia']sędzia SKOK DAMIR-młodzież suki,psy sędzia PAUNOVIC DUSAN-pozostałe klasy,wybór BOB junior,wybór BOB Bardzo dużo pięknych pomków było co oglądac tylko w hali duszno i gorąco nie było klimy straszny zaduch. Sedzia Psow i Suk w klasach mlodziezy Deschuymere Norman, B Quote
filonek_bezogonek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 juz wiem skad ta pomylka - odkrylam ze to sa zwyciezcy w rasie Szpic Maly (wspolczesny):razz: Quote
filonek_bezogonek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 wypada pogratulowac naszym reprezentantom Polski: [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]DAN-STAR-KOM JACK POT - Very promising 2 lokata w klasie szczeniąt Owner / majiteľ: Augustyniak Elzbieta[/FONT] [FONT=Arial]POWERPOM BORN TO SUCCESS - [FONT=Arial][SIZE=2]Excelent [/FONT] Owner / majiteľ: Mendak Urszula[/FONT] [FONT=Arial]SESTO SENSO DEL CANTICO DELLE CREATURE - excelent[/FONT] [FONT=Arial]Owner / majiteľ: Gandini Stefano[/FONT] [FONT=Arial]ICH KONTRAPUNKT NA BIS - Excelent [/FONT] [FONT=Arial]Owner / majiteľ: Augustyniak Elzbieta[/FONT] [FONT=Arial]TABIA LVI DOMOV - Excelent [/FONT] [FONT=Arial]Owner / majiteľ: Mendak Urszula[/FONT] [FONT=Arial]SASQUEHANNA EUFORIA B4 - Excelent 4 lokata w klasie posredniej[/FONT] [FONT=Arial]Owner / majiteľ: Supronowicz Malgorzata[/FONT] [FONT=Arial]dodam jeszcze zdjecie weteranki Halinki ( nie z wystawy) ale wydaje mi sie ze warto ja pokazac: [/FONT] [FONT=Arial]córka [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Thelbern STAR GAZER - pieknego choc chyba juz 12 letniego i brytyjskiego pomka[/FONT][/FONT] Quote
Pencia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Megi dziękuję już poprawiam(w katalogu był wpisany Skok Damir) i pozdrawiam.Mam kilka zdjęc jeszcze,ale muszę opracowac zmniejszanie,resztę wyników też mam,ale na stronie ich oddziału są wszystkie dokładnie z ocenami. [FONT=Arial] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Thelbern STAR GAZER pamiętam z wystaw jak był jeszcze bardzo młody-[/FONT][/FONT]piękny pies Quote
filonek_bezogonek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Pencia napisał(a):.Mam kilka zdjęc jeszcze,ale muszę opracowac zmniejszanie a z jakiego programu korzystasz ? Bo ja polecam EASY THUMBNAILS - blyskawicznie hurtowo zmniejszasz zdjecia. Quote
J.G Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']wypada pogratulowac naszym reprezentantom Polski: [FONT=Arial]DAN-STAR-KOM JACK POT - Very promising 2 lokata w klasie szczeniąt Owner / majiteľ: Augustyniak Elzbieta[/FONT] [FONT=Arial]POWERPOM BORN TO SUCCESS - [FONT=Arial][SIZE=2]Excelent [/FONT] Owner / majiteľ: Mendak Urszula[/FONT] [FONT=Arial]SESTO SENSO DEL CANTICO DELLE CREATURE - excelent[/FONT] [FONT=Arial]Owner / majiteľ: Gandini Stefano[/FONT] [FONT=Arial]ICH KONTRAPUNKT NA BIS - Excelent [/FONT] [FONT=Arial]Owner / majiteľ: Augustyniak Elzbieta[/FONT] [FONT=Arial]TABIA LVI DOMOV - Excelent [/FONT] [FONT=Arial]Owner / majiteľ: Mendak Urszula[/FONT] [FONT=Arial]SASQUEHANNA EUFORIA B4 - Excelent 4 lokata w klasie posredniej[/FONT] [FONT=Arial]Owner / majiteľ: Supronowicz Malgorzata[/FONT] [FONT=Arial]dodam jeszcze zdjecie weteranki Halinki ( nie z wystawy) ale wydaje mi sie ze warto ja pokazac: [/FONT] [FONT=Arial]córka [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Thelbern STAR GAZER - pieknego choc chyba juz 12 letniego i brytyjskiego pomka[/FONT][/FONT] Wielkie serdeczne gratulacje dla całej ekipy. Quote
Karma Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dziekujemy za ciekawe zdjecia, ja mam takie z klasy otwartej psów Quote
filonek_bezogonek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Bardzo dużo bardzo fajnych zdjęć znajdziecie tutaj: http://www.spitz-club.ru/forum/gallery/album.php?album_id=182 Quote
Pencia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Cieszę się,że zdjęcia się podobały,oczywiście jeżeli podziękowania były dla mnie,miło było robic zdjęcia takim pięknym psom jakie były na ringu.A ja załapałam się na fotkę w rosyjskim forum :cool3: ШПИЦ ПОРТАЛ :: ШПИЦ КЛУБ :: ВКВШ ФОРУМ :: Просмотр изображения - 12 Quote
filonek_bezogonek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Pencia']Cieszę się,że zdjęcia się podobały,oczywiście jeżeli podziękowania były dla mnie,miło było robic zdjęcia takim pięknym psom jakie były na ringu.A ja załapałam się na fotkę w rosyjskim forum :cool3: ШПИЦ ПОРТАЛ :: ШПИЦ КЛУБ :: ВКВШ ФОРУМ :: Просмотр изображения - 12 generalnie udzial czy jako wystawca czy jako widz uwazam za bardzo wielkie przezycie i zazdroszcze uczestnikom :) Quote
Karma Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja nie byłam poblisko Pani Hertz ,a warto podpatrzeć jak ona szykuje pieska. Quote
filonek_bezogonek Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 znalazłam jeszcze trochę zdjęć i relacje na stronie Pani Brzobohatej. [FONT="]http://pomeranian.cz/wds09.htm[/FONT] Quote
J.G Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Bardzo ładne zdjęcia i dużo znajomych twarzy jest w poniższym linku. http://www.pomeranian.co.kr/gallery/20091008/200911008-1.html Quote
Recommended Posts