Gfiastka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 BobowitaMW napisał(a): Czy stanie się wielka krzywda, jeśli założony dla Fibi bazarek przejdzie na innego pieska? Myślę, że nie ;) niech korzystają teraz psiaki, których nadal nikt nie odnalazł, czekające na stały dom... Quote
BobowitaMW Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Gfiastka napisał(a):Myślę, że nie ;) niech korzystają teraz psiaki, których nadal nikt nie odnalazł, czekające na stały dom... No dobra :) Dzięki :) Quote
Cocki Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja z utęsknieniem czekam na zdjęcia Fibuli w nowym domku :) Quote
Ad. Piotrek_b Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Na razie tylko jedno zdjęcie, znad Warty :) Fibi ma się dobrze, jest rozpieszczana przez całą rodzinę długimi spacerami i pieszczotami :) Oto zdjęcie: Quote
2010 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ***kas napisał(a):Będziemy się cieszyć jak Fibulec będzie grzał dupsko w nowym Domku, z tego co mwiła Malwina, Fibi będzie miała raj na ziemi. Domek z ogrodem, wiec warunki dla niej idealne, no i płot solidny, bo DS fibulca odwiedzają dziki ;) Jeżeli była by potrzebna operacja, to opiekuni będa potrafili się niuńką zając. Zatem trzymać kciuki. W piątek będzie konsultacja z wetem, IWONKO,(ick) dzięęękujemy Ci ogromnie. Nawet nie sądziłam, że są jeszcze ludzie, który tyle pomocy ofiarują bezinteresownie. No i miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok. :roll: Aga, to jak wszystko pojdzie dobrze, rozumiem, że oblewamy winkiem? :diabloti: Bardzo się cieszę ,że znowu potwierdziła się diagnoza mojego dobrego weterynarza...i została wzięta pod uwagę... I psiaka nie operowano ( groziła mu przecież amputacja) SUPER WIADOMOŚĆ !!!!!!!!!!!!! Fibi jest piękna i zdrowa...i ma wspaniały domek!!!!!!! Quote
Recommended Posts