ossa98 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Witaj Guarku, może jeszcze za wcześnie na świąteczne życzenia, ale nie wiem czy jutro będę miała taką możliwość, więc... życzę CI pycholku nasz kochany zdrowych i na tyle ile to możliwe radosnych Świąt, może nawet cioteczka Owieczka pokropi Cię trochę w Śmingus Dyngus:-). I domku- najwspanialszego na świecie!;). Quote
Monika z Katowic Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Najpiękniejszych świąt dla kochanego Guaro i wspaniałej Owieczki! Quote
ossa98 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cześć Guarku! cześć cioteczki! Jak tam po Świętach? Quote
Owieczka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dziękuje kochane cioteczki za życzenia !! Guarcik był zlany w Dyngusa :D zupełnie przypadkowo, potem schował się do domu... cwaniaczek :D Niestety cały czas placze za Dollynką... :( Quote
Owieczka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='ossa98']ojej, a kto płacze? Ty czy Guarcik? :-([/QUOTE] Guarcik płacze... Tak sobie chodzi po podwórku i popiskuje :( Nigdy go takiego nie widziałam... Pozwalam mu spac w domu na porwanym posłaniu Belutki ( Belutka ma teraz piernaty od cioci Moniki więc może odstąpić kwałki kojca) Szkoda mi Guarcula jak zwija się w rogalik na kawałku wykładziny w przedpokoju więc dałam mu pod dupinke to co zostało z kojca... Guarcik cały czas by siedział w domu... rano jak wypuszczam Belutke i Abiśkę to Guarcik nie ma ochoty wychodzić. Leży murgrabia i patrzy błagalnym wzrokiem " nie musze wychodzic , prawda... ? " Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Chlopak sie zakochal w Dollynce nie ma co :) qrcze gdzie ten domek Guaro?? Trzeba jakis nowy pakiet ogloszeń Mu wykupic czy cuś... Quote
chita Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 bidulek...domek z jakas panienka by sie przydal:lol: a panciostwo Dollynky nie chce moze dwupaku:cool3: Quote
ossa98 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Biedny Guarcio:-( ciekawe o co tak naprawdę chodzi? Quote
Owieczka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='ossa98']Biedny Guarcio:-( ciekawe o co tak naprawdę chodzi?[/QUOTE] Pańciostwo Dollynki nie chcą dwupaku ;) Mi się wydaje że On po prostu tęskni... Quote
Monika z Katowic Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Owieczko kochana? Czy wykupić ogłoszenia dla Guarcia? Jest teraz taki fajny bazarek! Quote
Owieczka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Owieczko kochana? Czy wykupić ogłoszenia dla Guarcia? Jest teraz taki fajny bazarek![/QUOTE] Tak Moniko, jęsli była byś tak dobra będę wdzięczna... Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Owieczko kochana? Czy wykupić ogłoszenia dla Guarcia? Jest teraz taki fajny bazarek![/QUOTE] tez o tym pomyslalam :) SUPER!!!!!!! :) Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 ossa98 napisał(a):Dzień dobry Guarku! Jak samopoczucie? On tylko w domu by siedział... Nie chce mu się nawet na słonko wyjsc :shake: Jak go Marek wygonił wczoraj to sie rozwalił jak koń na kupce pisku i do góry " wentylkiem" leżał ( no bo jajek juz nie ma :eviltong: ) leniuch takie sie zrobił. Jak go nie wpuszczam do domu to siada na wycieraczce i płacze... I tym sposobem na wsi mam trzy psy i wszystkie w domu !!! szok ... A kojce puste stoją :mad: Quote
ossa98 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No to rzeczywiście hrabiątko z Guarka się zrobiło:-) delikatne, luksusów łaknące:-). Z drugiej strony to dobrze rokuje - że taki spokojny domator z niego:-). Quote
Monika z Katowic Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Na bazarku kupiłam ogłoszenia dla kochanego Guaro. Owieczko, czy podawać Twój numer telefonu? Quote
Owieczka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Na bazarku kupiłam ogłoszenia dla kochanego Guaro. Owieczko, czy podawać Twój numer telefonu? Tak Moniko :) Podaj mój nr telefonu. bardzo ale to baaardzo Ci dziekuje !!! Quote
Monika z Katowic Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Melduję, że ogłoszenia Guaro będą w przyszłym tygodniu. Buziaki dla Guarcia! Quote
obraczus87 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 SUPER!!!!!!!!! Moze tym razem znajdzie sie domek dla Guarcika :) Quote
LILUtosi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Guaro! Do domciu swojego, szybko mi tu. Bo coś zasiedziałeś chyba się dt! ;-) Quote
Monika z Katowic Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dzień dobry Guaro! Oby rozdzwoniły się telefony w sprawie Twojej adopcji! Quote
obraczus87 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 cześć GUARO!!!!!!!!! Dzień Dobry Cioteczki Kochane :) Quote
Recommended Posts