Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Guarku,
może jeszcze za wcześnie na świąteczne życzenia, ale nie wiem czy jutro będę miała taką możliwość, więc...
życzę CI pycholku nasz kochany zdrowych i na tyle ile to możliwe radosnych Świąt, może nawet cioteczka Owieczka pokropi Cię trochę w Śmingus Dyngus:-). I domku- najwspanialszego na świecie!;).

Posted

Dziękuje kochane cioteczki za życzenia !!
Guarcik był zlany w Dyngusa :D zupełnie przypadkowo, potem schował się do domu... cwaniaczek :D

Niestety cały czas placze za Dollynką... :(

Posted

[quote name='ossa98']ojej, a kto płacze? Ty czy Guarcik?
:-([/QUOTE]

Guarcik płacze... Tak sobie chodzi po podwórku i popiskuje :( Nigdy go takiego nie widziałam... Pozwalam mu spac w domu na porwanym posłaniu Belutki ( Belutka ma teraz piernaty od cioci Moniki więc może odstąpić kwałki kojca) Szkoda mi Guarcula jak zwija się w rogalik na kawałku wykładziny w przedpokoju więc dałam mu pod dupinke to co zostało z kojca...

Guarcik cały czas by siedział w domu... rano jak wypuszczam Belutke i Abiśkę to Guarcik nie ma ochoty wychodzić. Leży murgrabia i patrzy błagalnym wzrokiem " nie musze wychodzic , prawda... ? "

Posted

[quote name='ossa98']Biedny Guarcio:-( ciekawe o co tak naprawdę chodzi?[/QUOTE]

Pańciostwo Dollynki nie chcą dwupaku ;)

Mi się wydaje że On po prostu tęskni...

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Owieczko kochana? Czy wykupić ogłoszenia dla Guarcia?
Jest teraz taki fajny bazarek![/QUOTE]

Tak Moniko, jęsli była byś tak dobra będę wdzięczna...

Posted

ossa98 napisał(a):
Dzień dobry Guarku!
Jak samopoczucie?

On tylko w domu by siedział... Nie chce mu się nawet na słonko wyjsc :shake:
Jak go Marek wygonił wczoraj to sie rozwalił jak koń na kupce pisku i do góry " wentylkiem" leżał
( no bo jajek juz nie ma :eviltong: ) leniuch takie sie zrobił.
Jak go nie wpuszczam do domu to siada na wycieraczce i płacze... I tym sposobem na wsi mam trzy psy i wszystkie w domu !!! szok ... A kojce puste stoją :mad:

Posted

No to rzeczywiście hrabiątko z Guarka się zrobiło:-) delikatne, luksusów łaknące:-).
Z drugiej strony to dobrze rokuje - że taki spokojny domator z niego:-).

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Na bazarku kupiłam ogłoszenia dla kochanego Guaro.
Owieczko, czy podawać Twój numer telefonu?

Tak Moniko :) Podaj mój nr telefonu.
bardzo ale to baaardzo Ci dziekuje !!!