Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjecia cudne:loveu: napatrzec sie nie moge:loveu: sama bym go adoptowala gdybym tylko mogla:roll:
Owieczko jesli karma sie skonczyla to chyba nei mamy wyjscia-trzeba kupic...podaj prosze konto na pw dorzuce chociaz 20zl;)

Posted

chita napisał(a):
zdjecia cudne:loveu: napatrzec sie nie moge:loveu: sama bym go adoptowala gdybym tylko mogla:roll:
Owieczko jesli karma sie skonczyla to chyba nei mamy wyjscia-trzeba kupic...podaj prosze konto na pw dorzuce chociaz 20zl;)

Dzięki cioteczko kochana juz pisze :)

Posted

ossa98 napisał(a):
Śliczny, słodki, normalnie napatrzeć się nie mogę!!!!!!
Ja też prześlę pieniążki, ale jutro bo czekam na wypłatkę.
Na to samo konto co ostatnio?

Tak, na to samo :) Ślicznie dziękuje w imieniu Guarciulka brzusia i swoim:Rose:

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Wysłałam 50 zł na zębolki ślicznego Guaro! :loveu:
Teraz będzie z Niego jeszcze piękniejszy kawaler . :multi:

Przepraszam za nieobecność ale nie miałam dostępu do netu...
Guarcik ma sie dobrze ale kąpiel mu się kłania bo biega po zabłoconym podwórku i już zalatuje od pana Guarcisława. Musze sie jednak wstrzymac bo Guarcik prawie cały czas na dworzu teraz... :( Żeby mi się niuniuś nie przeziębił

Cioteczki bardzo serdecznie dziękuje za wpłaty !!!!

ossa - 50 zł ( na jedzonko)
chita - 20 zł
Monika z katowic - 50 zł

Jesteście niesamowicie kochane cioteczki !!!

Posted

Guarcik juz po zabiegu... :multi:
Bidulek czuje sie nieźle ale wczoraj długo się wybudzał... :shake:
Bałam sie jak diabli ale na szczęście zadzwoniła cioteczka Ossa. Strasznie się ciesze :loveu:
Guarcik ma wyrwane dwa dolne kły :diabloti: ( były bardzo bolesne ) a dziurawe że szok!!
:crazyeye: mamy je na pamiątkę :eviltong:
Ropnie zostały oczyszczone. Został juz tylko jeden kieł ( górny) ale mamy obserwować bo nie jest tragicznie więc daliśmy psiakowi spokój. Biedny Guarcik, wykastrowany, szczerbaty i cały w szramach, kto takiego będzie chciał... :-(

Posted

Wszystkiego dobrego dla Guara, a ja pozwolę sobie na mały off

Proszę zagłosujcie na schronisko w Kruszewie w ankiecie do konkursu na KrakVecie!
http://www.dogomania.pl/threads/1815...-marzec-pomA-A

W schronisku jest ponad 380 psów i kilkanaście kotów, a tylko w poprzednim tygodniu przybyło 17 zwierzaków. Właściciele schroniska mimo przepełnienia bardzo dbają o psy i koty, ale jest znaczne przepełnienie.