chita Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 zdjecia cudne:loveu: napatrzec sie nie moge:loveu: sama bym go adoptowala gdybym tylko mogla:roll: Owieczko jesli karma sie skonczyla to chyba nei mamy wyjscia-trzeba kupic...podaj prosze konto na pw dorzuce chociaz 20zl;) Quote
Owieczka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 chita napisał(a):zdjecia cudne:loveu: napatrzec sie nie moge:loveu: sama bym go adoptowala gdybym tylko mogla:roll: Owieczko jesli karma sie skonczyla to chyba nei mamy wyjscia-trzeba kupic...podaj prosze konto na pw dorzuce chociaz 20zl;) Dzięki cioteczko kochana juz pisze :) Quote
ossa98 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Śliczny, słodki, normalnie napatrzeć się nie mogę!!!!!! Ja też prześlę pieniążki, ale jutro bo czekam na wypłatkę. Na to samo konto co ostatnio? Quote
carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 spojrzcie na ta bide :( http://www.dogomania.pl/threads/180764-PoznaA-WyA-ysiaA-a-poraniona-ratlerkowata-suczka-Pomocy?p=14194682 Quote
Owieczka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 ossa98 napisał(a):Śliczny, słodki, normalnie napatrzeć się nie mogę!!!!!! Ja też prześlę pieniążki, ale jutro bo czekam na wypłatkę. Na to samo konto co ostatnio? Tak, na to samo :) Ślicznie dziękuje w imieniu Guarciulka brzusia i swoim:Rose: Quote
ossa98 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Poszło:-). Smacznego i na zdrówko ryjeczku kochany! Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Guaro, psi anioł, szuka domku stałego! Quote
ossa98 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Witaj Guarku! Czujesz już wiosnę? u nas takie piękne słoneczko, z chęcią wybrałabym się na spacerek, ale nie mam z kim...:painting: Quote
Monika z Katowic Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ossa! To weź Guaro do towarzystwa :) Quote
Monika z Katowic Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wysłałam 50 zł na zębolki ślicznego Guaro! :loveu: Teraz będzie z Niego jeszcze piękniejszy kawaler . :multi: Quote
Owieczka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Wysłałam 50 zł na zębolki ślicznego Guaro! :loveu: Teraz będzie z Niego jeszcze piękniejszy kawaler . :multi: Przepraszam za nieobecność ale nie miałam dostępu do netu... Guarcik ma sie dobrze ale kąpiel mu się kłania bo biega po zabłoconym podwórku i już zalatuje od pana Guarcisława. Musze sie jednak wstrzymac bo Guarcik prawie cały czas na dworzu teraz... :( Żeby mi się niuniuś nie przeziębił Cioteczki bardzo serdecznie dziękuje za wpłaty !!!! ossa - 50 zł ( na jedzonko) chita - 20 zł Monika z katowic - 50 zł Jesteście niesamowicie kochane cioteczki !!! Quote
ossa98 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 :-) Najważniejsze, żeby tylko Guarcikowi dobrze było! Quote
Owieczka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Witajcie cioteczki !!! Przepraszam za spam ale Romeo i Julja wrócili z adopcji do schroniska... zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/threads/1289...4#post14236054 Quote
ossa98 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witaj Guaruś, jutro Twój wielki dzień...będę za Ciebie trzymała kciuki. Quote
Owieczka Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [FONT=Garamond]Guarcik wszystkim cioteczkom sklada najserdeczniejsze życzenia[/FONT] [FONT=Garamond] z okazji DNIA KOBIET !!! :Rose:[/FONT] Quote
obraczus87 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Owieczka'][FONT=Garamond]Guarcik wszystkim cioteczkom sklada najserdeczniejsze życzenia[/FONT] [FONT=Garamond] z okazji DNIA KOBIET !!! :Rose:[/FONT] Dzięki przystojniaku ;) Quote
Brysio Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Witam bardzo prosze o sprawdzenie domku Łodzi dla naszej staruszki z Gliwic www.dogomania.pl/threads/179931-dwa-mini-staruszki-szukajAE-domkA-w-na-ostatnie-chwile-A-ycia-czy-zdAE-A-AE-POMOCY czy mogę liczyc na pomoc? Quote
Monika z Katowic Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Owieczka'][FONT=Garamond]Guarcik wszystkim cioteczkom sklada najserdeczniejsze życzenia[/FONT] [FONT=Garamond] z okazji DNIA KOBIET !!! :Rose:[/FONT] :) Dziękujemy bardzo pięknemu psiemu kawalerowi:) Quote
Owieczka Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Brysio']Witam bardzo prosze o sprawdzenie domku Łodzi dla naszej staruszki z Gliwic www.dogomania.pl/threads/179931-dwa-mini-staruszki-szukajAE-domkA-w-na-ostatnie-chwile-A-ycia-czy-zdAE-A-AE-POMOCY czy mogę liczyc na pomoc? Odpowiedziałam na PW . Opócz majqa to nie wiem kto jeszcze jest z okolic Łodzi ( Gliwic ) :( Quote
Owieczka Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Guarcik juz po zabiegu... :multi: Bidulek czuje sie nieźle ale wczoraj długo się wybudzał... :shake: Bałam sie jak diabli ale na szczęście zadzwoniła cioteczka Ossa. Strasznie się ciesze :loveu: Guarcik ma wyrwane dwa dolne kły :diabloti: ( były bardzo bolesne ) a dziurawe że szok!! :crazyeye: mamy je na pamiątkę :eviltong: Ropnie zostały oczyszczone. Został juz tylko jeden kieł ( górny) ale mamy obserwować bo nie jest tragicznie więc daliśmy psiakowi spokój. Biedny Guarcik, wykastrowany, szczerbaty i cały w szramach, kto takiego będzie chciał... :-( Quote
esperanza Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wszystkiego dobrego dla Guara, a ja pozwolę sobie na mały off Proszę zagłosujcie na schronisko w Kruszewie w ankiecie do konkursu na KrakVecie! http://www.dogomania.pl/threads/1815...-marzec-pomA-A W schronisku jest ponad 380 psów i kilkanaście kotów, a tylko w poprzednim tygodniu przybyło 17 zwierzaków. Właściciele schroniska mimo przepełnienia bardzo dbają o psy i koty, ale jest znaczne przepełnienie. Quote
Recommended Posts