Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ossa98 napisał(a):
A nie dzwoni? w sumie ma sporo ogłoszeń. Jakieś zainteresowanie, chociażby nieśmiałe zapytania :oops: - takie jak moje na początku, muszą chyba być.

Niestety ... zero telefonów :(

Posted

To ja już sama nie wiem. Czego Ci ludziska chcą? Taki kochany, słodki psiaczek. Może za łagodny? Na stróża się nie nadaje. Ech:-(
W każdym razie...Owieczka, wiesz jak jest ;).
Jak się spotkamy to pogadamy.

Posted

ossa98 napisał(a):
To ja już sama nie wiem. Czego Ci ludziska chcą? Taki kochany, słodki psiaczek. Może za łagodny? Na stróża się nie nadaje. Ech:-(
W każdym razie...Owieczka, wiesz jak jest ;).
Jak się spotkamy to pogadamy.

No mam nadzieję :eviltong:

Posted

obraczus87 napisał(a):
co u Gauro?? :)

mam wspaniałe wieści :multi:
Naszej kochanej pani dr udało się anulować część rachunku za kastracje !!! :cool2:Czyli mamy do zapłacenia tylko te 60zł które były ustalone na początku !!! :sweetCyb::cunao: yhy yhy yhy

Posted

Owieczka napisał(a):
mam wspaniałe wieści :multi:
Naszej kochanej pani dr udało się anulować część rachunku za kastracje !!! :cool2:Czyli mamy do zapłacenia tylko te 60zł które były ustalone na początku !!! :sweetCyb::cunao: yhy yhy yhy

SUPER!!!!!!!!!! :) będzie wiecej kasy na leczenie ząbków :)

Owieczko, czy już wiesz ile wyniesie to leczenie??

Posted

Odnośnie dyplomu - trochę się sprawa przeciąga, niestety. Przeceniliśmy nieco nasze umiejętności, w związku z czym musiałam poprosić znajomego, który zna się na rzeczy, o wsparcie. Tyle, że znajomy bardzo zapracowany jest...

Posted

Witam cioteczki , ja dzisiaj tylko na sekundke bo musze ogarniac powódź w pracy...

Guarcik był na spacerku w niedziele i spisał się na medal !! :)

Niestety jego była właścicielka zauważyła jak Guaro pieknie wygląda i zaczęła się nim interesować :( Jak tak dalej pójdzie to psiak nie bedzie mógł u mnie zostać... ( Boje się o jego zdrowie lub życie ... )