Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guarciulek wita wszystkie cioteczki i wujków i ogólnie wszystkich odwiedzających w Nowym Roku.
Psina ma się świetnie, biega, skacze i wariuje a cieszy się tak, że cały zwija się w rogala raz w prawo raz w lewo i cała dupinka mu chodzi ( bo ma króciutki ogonek i nie ma czym merdać )
Guarcik spi albo w stodole zagrzebany w siano że tylko mu czubek nosa widać albo w dumu. Niestety tak czy siak się trzęsie z zimna i mój TZ wczoraj go kocykiem nakrył... :lying:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Guaro potrzebuje swojego człowieka na CITO.......

Oj tak !! Guarcik potrzebuje ciepłego domu i kochającej rodziny która mu poświęci dużo czasu, wygłaszcze, wypieszczocha , wygania go itp...

Posted

obraczus87 napisał(a):
bedzie sie trzeba wziąc ostro za Niego.... Owieczko a czy umieściłaś tekst do ogłoszeń w 1 poście?? Jeśli nie, to umieść Go prosze..

Mówisz i masz :)

Posted

Idę zapłacic za kastrację, dopytam się ile usuwanie zebów będzie kosztowac i czy możemy zapłacic później trochę :( Nikt nie ma kasy teraz a stan zapalny w pycholku to nic przyjemnego :shake:

Posted

Przeczytałam cały wątek i bardzo się wzruszyłam metamorfozą Guarusia..
Niestety nie jestem wstanie pomóc wam finansowo <mój portfel odmawia wszelkiej współpracy :( >

ale przygotowałam coś innego:

http://www.youtube.com/watch?v=ky04vlkE4bo

można dołączyć w formie linku do ogłoszeń..takie rzeczy zawsze przykuwają uwagę ;)

Jeśli naruszyłam prawa autorskie zdjęć z góry przepraszam :P i oczywiście jeśli się nie spodoba prosze napisać natychmiast usunę filmik :*

Posted

[quote name='obraczus87']Filmik rewelacja. OWieczka jak zobaczy, na pewno sie wzruszy!

Wzruszy ??!!??? to mało powiedzine !!! Ja się zryczałam jak bóbr !!!!

Słowo dziękuję to za mało .... Ja bardzo .... przeogromnie dziękuję WSZYTKIM którzy się zaangażowali w pomoc Guariulowi !!!!

Aż sobie nasmarkałam do kawy...

Posted

cieszę się że się spodobało ;) polecam się na przyszłośc ;)

jak możecie powstawiajcie linka do filmu do ogłoszeń i allegro .

do allegro można jeszcze dopisać że jeśli ktoś nie może adoptować Guara <np ma swoje psy czy nie ma warunków> a chciałby wspomóc jego utrzymanie i leczenie grosikiem to też może się kontaktować...