zuzia_kuzik Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='obraczus87']Ja tez niestety nie mam ....[/QUOTE] ja tez raczej nie pomoge ... ale sprobuje sie popytac :) Quote
Monika z Katowic Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [B][COLOR=#0070c0][SIZE=3][FONT=Calibri]„Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś”... Guarciu BĘDZIE DOBRZE - ZNAJDZIESZ STAŁY DOMEK![/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0070c0][IMG]http://www.odaha.com/drupal/sites/default/files/images/maly-princ/retrato.gif[/IMG][/COLOR][/B] Quote
Monika z Katowic Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 :) Mizianki dla GUARO. Jak tam zdrówko, mojej ulubionej psinki??? Quote
obraczus87 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 własnie jak zdrowko przystojniaka?? :) Quote
Monika z Katowic Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dzień dobry GUARO, mój ulubiony psiaczku! :) Quote
Monika z Katowic Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 WIELKIE buziaki dla GUARO. Mam cudowną wiadomość o małym KORECZKU! KORECZEK BĘDZIE MIAŁ DOMEK po 18 grudnia! TO JEST KOREK! Quote
Monika z Katowic Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mój kochany GUARO teraz czas na Ciebie. Mikołaju, Mikołaju daj GUARO stały domek na Święta!!! Quote
Owieczka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Moniko !! to wspaniałe wieści A Guarcik będzie kastrowany 22. gerudnia o 11.00 trzymajcie kciuki zeby wszystko było ok. Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 wszystko będzie OK :) kolejny psiak pozbawiony jajeczek będzie :D Quote
Owieczka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 obraczus87 napisał(a):wszystko będzie OK :) kolejny psiak pozbawiony jajeczek będzie :D No i uważam że będzie szczęśliwszy :diabloti: A tak na marginesie to Guarciu ma potomka... :evil_lol: hymmm jego poświęcenie nie poszło na marne, doczekał sie. U sasiada pare domów dalej urodziły sie szczeniaki ( sunia taka owczarkowata ) szczeniaki różne a jednen z nich - cały Guarciu :eviltong: Quote
chita Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Owieczka napisał(a):No i uważam że będzie szczęśliwszy :diabloti: A tak na marginesie to Guarciu ma potomka... :evil_lol: hymmm jego poświęcenie nie poszło na marne, doczekał sie. U sasiada pare domów dalej urodziły sie szczeniaki ( sunia taka owczarkowata ) szczeniaki różne a jednen z nich - cały Guarciu :eviltong: hmmm a sasiad psiolubny? ile tych maluchow, mam nadzieje ze domkow dobrych bedzie szukal:roll:, a my bysmy chetnie zobaczyli miniaturke Guarcia:cool3: Quote
Monika z Katowic Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No to nasz GUARCIO jest tatusiem :) :) Quote
Owieczka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 chita napisał(a):hmmm a sasiad psiolubny? ile tych maluchow, mam nadzieje ze domkow dobrych bedzie szukal:roll:, a my bysmy chetnie zobaczyli miniaturke Guarcia:cool3: Jak tylko bedę miała wolniejsza chwilke to wpadnę do tego sąsiada ( ja go jeszcze na oczy nie widziałam - ani sasiada ani szczeniaków) Niestety jak to na wsiach bywa co druga chałupa z suką ze szczeniakami :( boje sie co tam zastanę... Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Guarcio - ach Ty :) musial chlopak stac sie tatusiem hihi :) Quote
Monika z Katowic Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Owieczko, proszę, daj znać we wtorek, jak czuje się GUARO po zabiegu. Żeby wszystko dobrze poszło! Quote
Monika z Katowic Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jutro GUARCIO ma zabieg! Trzymaj się kochany pieseczku! Quote
Owieczka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Owieczko, proszę, daj znać we wtorek, jak czuje się GUARO po zabiegu. Żeby wszystko dobrze poszło! Guarcik po zabiegu... ma sie bardzo dobrze tylko że musi siedzieć w cieple i w kołnierzu. Dzisiaj będzie w domku a jutro chyba znowu mu zrobie lokum w budynku bo nie mam co z nim zrobić :( Niestety kastracja wyszła dużo drożej niż było ustalone :( Nasza pani doktor postara sie jakoś to nadrobić w pacjentach i spłacić część kosztów. Po prostu ją wyrolowali koledzy z pracy bo ustaliła z nimi kastracje po kosztach a zrobili inaczej. I ja i ONa czujemy sie oszukane. :( Koszt wszystkich materiałów i leków to 148 zł :( Narazie dług wisi w klinice Ma co 8 godz. brac pyralginum. Obraczus czy mogła byś przedstawić ile mamy kasy dla Guarcia ? Ja zaraz uciekam z Guarciem do domku i nie będę miała dostepu do netu. Jeszcze jedno. Udało nam się z Guarciem dostać do stomatologa i jak już chłopak dojdzie do siebie to konieczne bedzie wyrywanie dwóch albo trzech zębów . Niestety wygląda na to , że psiak był gdzies zamknięty i próbował się wydostać... Może z głodu kraty gryzł... bo zeby ma w tragicznym stanie w tym na pewno jeden ropień i stan zapalny a miazga jest na wierzchu... musi go to boleć. Quote
zuzia_kuzik Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 jak duze jest zadluzenie guarcia? Quote
Owieczka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='zuzia_kuzik']jak duze jest zadluzenie guarcia? 148 zł Jak Guarcio był na zabiegu to kupiłam mu troche mięsa z indyka żeby coś dobrego mu ugotować , nie wiedziałam że nas tak podliczą... 13,59 zł ( strasznie słabo widoczny jest ten kwit. próbowałam go poprawić i wyostrzyc ale chyba niewiele się udało zrobić ) Ustaliłam z pania dr. że zapłacimy tyle ile możemy. Pani dr. nadrobi w pacjentach tyle ile tylko jej sie uda spłacić. Obraczus87 jeśli mogę Cie prosić o ustalenie sumy jaką dysponujemy i ile mozemy zapłacić za kastracje Guaro . Przypominam, że miało być zrobione to w granicach 60 zł. :( Musze jeszcze Guarciowi wykupić pyralginę ale to chyba jakies groszowe sprawy ... Quote
Owieczka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 A to ostatnie foteczki Guarciula No i dał sie wciągnąć do zabawy... A ku ku Quote
Recommended Posts