Ciencienia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Czaderski jest ten Guaro, taką ma mordeczkę kochaną na tych zdjęciach :) do wymiziania Quote
Owieczka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Wybaczcie za offa :oops: ale ten maluch potrzebuje pomocy http://www.dogomania.pl/forum/f1161/maciupki-dzok-albo-dt-albo-schron-do-konca-zycia-173348/ Quote
Owieczka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 i następnego offa :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/najpierw-przywiazany-do-drzewa-potem-nieudana-adopcja-co-jeszcze-go-czeka-bary-mix-173372/ Quote
Monika z Katowic Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Owieczko kochana! A co u GUARO???:loveu: Quote
obraczus87 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Czy jest już zaplanowana kastracja?? Quote
Monika z Katowic Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :placz: I Owieczka poszła... pewnie popracować.;) Quote
Owieczka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Monika z Katowic napisał(a)::placz: I Owieczka poszła... pewnie popracować.;) Oj wczoraj miałam urwanie glowy :huh: dzisiaj też nie lepszy dzień :shake: O kastracji będzie wiadomo jak przyjade z nim na wizyte kontrolną i wtedy ustalimy kiedy pozbywamy się jajek :diabloti: mam nadzieje że już koniec leczenia bo trzeba jedno zakończyc żeby brac się za drugie. Dlatego to tak trwa. Mamy się pokazać we wtorek albo czwartek jeszcze do ustalenia bo musze też przywieźć szczeniaki ) A mi się coś zdaje , ze niedługo będę musiała Guarcia odchudzać :eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dzisiaj ładny dzień - pewnie GUARO trochę pobiega...:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
LILUtosi Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Uf, przeczytałam watek i tu sobie zostanę....:diabloti: Quote
jayo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Owieczka, mam karmę dla Ciebie - tylko jak Ci ja mam dać, jak w przyszłym tygodniu głownie jestem poza Wawą...:oops: Quote
Monika z Katowic Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 GUARO! Dobrzy ludzie troszcza sie o Ciebie!:lol::lol::lol: Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 LILUtosi napisał(a):Uf, przeczytałam watek i tu sobie zostanę....:diabloti: Witamy LILUtosi :p ( ja też nie lubię czytać długich wątków :oops: ) Dzięki Jayo za karmę :Rose: co ja bym bez Was zrobiła :oops: Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Guarciulo pcha się do domu :shake: najchętniej to by tam został... szperamy po szafeczkach , moze cos dobrego zostało :eviltong: To ja poczekam grzecznie a Ty czegoś poszukaj :eviltong: Chyba się nie doczekam Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 ugotujesz coś w końcu ? Dam Ci łapę Ile jeszcze mam czekać Guarciulek to domowy psiak i chciałabym zeby trafił gdzies do domku :-( Nawet jak zostawię mu otwarte lokum to i tak siedzi tam większość dnia... Quote
obraczus87 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Owieczko, trzeba napisac tekst do ogłoszeń.. i zacząc Go ogłaszac.. Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Guarcio ogólnie ignoruje koty ( swojaków nie rusza) czasem pogoni obcego kocura ale tylko wtedy , gdy małe bździągwy zaczynają go ganiać lub obszczekiwać. Poczekajmy wszyscy razem Guarulek bardzo ładnie opiekuje się maluchami, daje się powalić na ziemie, zeżreć , wyszarpać i zagnieść. Gania się po całym podwórku z nimi i jak trzeba to skarci. Zmokłaś , trzeba cie wylizać Wszyscy się najchętniej bawią w " złapmy kota" :diabloti: tylko co zrobić jak on nie ucieka :hmmmm: Chodźcie za mną Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 :diabloti: Prosze się niesugerowac ta siekierą w rekach mojego TZ-ta ( szedł tylko rąbac drzewo) a Guarcio oczywiście musiał wyżebrac troche pieszczot :eviltong: Oj prosze , prosze , prosze ... Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 profilek jak by ktos chciał Jaki jestem słodziak Wygojona łepetynka ( powolutki zarazta wszystko sierścią) Boczek Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 obraczus87 napisał(a):Owieczko, trzeba napisac tekst do ogłoszeń.. i zacząc Go ogłaszac.. No właśnie , trzeba :oops: tylko nie wiem jaki... ma ktos pomysł ? Quote
Monika z Katowic Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Owieczko kochana! :multi:Jakie bogactwo! :multi:Ileż tu ślicznych zdjęć GUARCIA! :multi:Aż miło zobaczyć! Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 No to macie jeszcze trochę :eviltong: Guaro to pieszczoch do potegi i jak tylko sie schylam lub kucne to wpycha pychola mi na kolana lub pod pache " i tylko mnie głaszcz" A tu molestował mojego TZ-ta Quote
obraczus87 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Owieczko mamy juz mnóstwo cudownych zdjęć. Trzeba zacząć Go ogłaszać. :) Quote
Owieczka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 A to są Guarcia koleżanki - współlokatorki które też szukają domu Troche ONka i troche gończego dwie 3 i 4 mieś sunieczki czekają na dom. - Dogomania Forum Quote
Recommended Posts