Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chita']Super prezenty:loveu::multi: Owieczka masz swietne stadko żebracze:loveu::lol:[/QUOTE]

No cała piątka psów, cztery koty i kobyła :tard: wszystkie umieją pięknie żebrać o smakołyki ( nawet kobyła podaje nogę )

Posted

Mam dobre wieści :) Karolina ma zniżke 50% również na kastrację :multi::multi:

Owieczko, napisze Ci na PW numer do Karoliny, prosze skontaktuj sie z Nia i omówicie wszystko. Jesli by nie odnierała to znaczy, że jest na zajęciach.

Posted

Jest jakiś cień szansy na kastracje po kosztach zupełnie :lol: czyli ok 50-60 zł . Nasza kochana pani dr powiedziała, ze każdy z lekarzy coś postara się przynieść od siebie i za materiały już nie trzeba będzie płacić. Zapłacimy tylko chyba za leki. Ale to będę widziała dokładnie na badaniach kontrolnych, wtedy też ustalimy termin bo Guarciulek musi byc już zdrowy do zabiegu. Wiec trzymajcie kciuki żeby się udało to załatwić.

Obraczus87 dzwoniłam do Twojej koleżanki ale chyba nie może gadać bo nie odbiera ;) W każdym razie zawsze taki kontakt bedzie można wykorzystać dla innej biedy. Jeszcze postaram się i tak do niej zadzwonic i podziękowac za chęć pomocy.

[B]Guarciulek badania krwi ma super[/B] :multi:

Słuchajcie, ten lek na szybsze gojenie się ran zrobią bez żadnych problemów w aptece przy ul. Solidarności róg Żelaznej. Czy jest jakas szansa żeby ktoś przetransportował tam recepte i dał do zrobienia ??
Ja nie mam możliwości :-(

Posted

[quote name='Owieczka']I skończyła sie sucha karma... :oops: Nie wiem czy mam kupić z tej kasy uzbieranej czy ma ktoś może na zbyciu ??[/QUOTE]

Karolina pewnie była na zajęciach...

Ja nie mam ani grama karmy na zbyciu niestety ;/

Posted

Zapytajcie czy wystawią FV na taka kwotę na AFN? A ja będę z ciotkami ze sterylkowej rozmwiać, bo w pierwszym poście jest napisane, ze pieski też wchodza w grę. A skoro tego jeszcze nie skorygowały jeśli chodzi im tylko o sunie, to myślę, ze można rozmwiać, zwłaszcza, że koszt jest niewielki. A za tą kaskę lepiej kupić karmę, której brakuje... :)

Posted

Ciencienia, niestety ale świnka ma za zadanie sterylizować suki. Na to są zbierane pieniądze, nie wiem czego brak aktualizacji..:shake:
cieszę się, że uda się po kosztach to wszystko zrobić.
Ogrom nieszczęść jest przytłaczający..

Posted

obraczus87 napisał(a):
Owieczko,

poszło na Twoje konto 92,-- dla Guaro z Kundelkowej Skarbonki :loveu:

Jeju!!! Jak się ciesze :sweetCyb:
Bardzo ale to baaardzo dziekuję :buzi: jesteście niesamowicie kochani :oops::Rose:

zaraz zrobię aktualizację

Posted

Ciencienia napisał(a):
A ja tak jak pisałam, jesli będzie decyzja o kastracji, dajcie znać, to cosik się dopomoże... :)

Decyzja już jest ale terminu jeszcze nie ma :eviltong: Napewno wszystko napisze kiedy i co i za ile.

Posted

Jak zawsze po weekendzie wstawiam nowe foteczki Guarciula :loveu:

Wybaczcie za jakosć ale ciężko zrobić dobre fotki przy złej pogodzie i tak licznej sforze...

Taka z niego przylepa :loveu:

Ziewam sobie

Posted

Poszliśmy na dłuższy spacerek do sadu. Guaro bardzo grzecznie chodzi na smyczy, jak tylko poczuje koniec smyczy zaraz wraca do mojej nogi. Kochane psisko.

Bałam się go puścić bo on bardzo dobrze zna te tereny i jak by mi poleciał gdzieś... :shake: więc tylko na smyczy a Abiśka szalała i zachęcała go do gonitwy.

Guarciulek już coraz ładniej wygląda :loveu: rany się wyraźnie zmniejszają...

Prawda cioteczki że jest coraz ładniejszy ?? :eviltong:

Posted

Guarciulek w rzeczywistości jest bardzo nieśmiały :razz: wręcz wstydzioch :eviltong:

pstryknęłam zdjęcie...

No i tak się zawstydziłem :eviltong:

i taki jestem długi jak się przeciagam :razz:

Tak sobie pomyślałam, ze moze warto by go już było zacząć ogłaszać co ?? :hmmmm: Ja nie moge wziąść do domu kolejnego psa :shake: a na podwórku on sie marnuje :-( Ja bym tak bardzo chciała, żeby Guarek trafił gdzies do domku z dziećmi, nawet licznej rodziny. Może to być dom z ogrodem lub większe mieszkanie oby ktoś poświęcał mu więcej uwagi. On jest super psiakiem, przylepą, pieszczochem, wesoły, lubi dzieci i inne zwierzęta, szybko się uczy, jest czysty. Czego więcej chcieć...