Owieczka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 obraczus87 napisał(a):Nie wiem czy mam coś do powiedzenia ;) ale rób co chcesz Owieczka z kasą Guaro ;) Pewnie że masz do powiedzienia !! Ja to myślę że smyczkę sobie darujemy chociaz jest piękna ( chyba że któraś z ciotek zrobi Guariowi prezent... :eviltong: ) Co prawda Guarcik chodzi na smyczy mojej Abiśki a ostatnio Belutka pozyczyła mu obrożę ale jakoś sobie radzimy. Obróżkę musimy kupić ale smycz sobie darujemy. Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A jak smycz jest potrzebna? Taka rozwijana na 5 metrów? Napisz mi Owieczko dokładnie. Quote
Owieczka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Monika z Katowic napisał(a):A jak smycz jest potrzebna? Taka rozwijana na 5 metrów? Napisz mi Owieczko dokładnie. Moniko... najplepsa byłaby taka rozwijana na 5 lub 8 metrów bo to pozwala mu na swobode a jednak jest pod kontrolą, jednak wszystko jedno jaka oby dłuższa :) Jak pisałam cioteczki radzimy sobie, przecież Guarcik na wystawe nie idzie :P ( a szkoda bo piękny psiak z niego jest ) :) Quote
Marinka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziewczyny z Krakowa, mam do Was serdeczna prośbę...w grudniu ktoś z Krakowa robił dla mojej podopiecznej wizytę przed adopcyjną. Szczeniaczek trafił do tego domu. Został adoptowany 19.12.2009 ma na imię Kajka, czy znaję wśród Was osobę, która zechce przeprowadzić wizytę po adopcyjną? - proszę - sytuacja jest dziwna, bo nie mogę się doprosić o przesłanie zdjęć. Ponieważ po ostatnich problemach z dogo nie moge otorzyć pw proszę pisać na adres mailowy: ania.k-71@o2.pl Quote
ossa98 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Witaj Guarku, słoneczko kochane! Co u Ciebie? Obróżka pasuje? Quote
Owieczka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 ossa98 napisał(a):Witaj Guarku, słoneczko kochane! Co u Ciebie? Obróżka pasuje? Nie mamy jeszcze obróżki bo czekam na podanie konta żeby wpłacic kaskę :) Zdjęcia wstawię jutro Quote
Owieczka Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 I nikt do Guarcisława nie zagląda... a On tak bardzo lubi towarzystwo :( Guarcik bardzo lubi siedzieć w domu a ostatnio okupuje klatke Dollynki. Dzisiaj rano mała spała przed klatka bo się murgrabia rozwalił tak, że Dollynka nie miała jak wejść... :evil_lol: Dziękujemy Ciociu Moniko za maskotke !!! Dollynka lubi z nią spać :Rose: I Gorące buziaki masz od Belutki !!! Dzięki Tobie babcia ma mięciutko :multi: :buzi: Przez te chore szczeniaki nie zdążyłam juz zrobic zdjęć tego co przysłała kochana ciocia Monika ale Guarcik dostał jeszcze woreczek karmy i dwie paczki makaronu !! a Balusia jeszcze dwa mięciutkie kocyki :calus::multi: Bardzo , bardzo , bardzo dziękujemy !!! :sweetCyb: Ja od siebie bardzo dziekuje za sliczne karteczki i ciepłe słowa... No i owocową herbatkę. Moniko ! Jestes kochana !! :) Quote
ossa98 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No to nam się udała cioteczka Monika:-) Mega podziękowania! Zdjęcia bardzo wdzieczne! a Guarciu wygląda po prostu cudownie! Widać, że potrafi się odnaleźć w każdej sytuacji:-) Quote
chita Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 super fotki Owieczko, sliczny masz przybytek:evil_lol::loveu: Quote
obraczus87 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hello wszystkim :) :) psiaki wybiegane ?? :) Quote
Owieczka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='obraczus87']Hello wszystkim :) :) psiaki wybiegane ?? :) Hello !! Psiwaki wybiegane, harcuja na słońcu !! Moniko kochana!! :loveu: paczuszka ze smczką, puszką, makaronem, czokoladami i karteczka doszła. baaaaaardzzoooo Dziękujemy !!!! :calus::buzi::iloveyou::Rose: Quote
ossa98 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :loveu:Witaj słoneczko nasze kochane!:loveu: Nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała, wiesz? Mam nadzieję, że Owieczka opowiada Ci o cioci z Katowic:-) Quote
Owieczka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 ossa98 napisał(a)::loveu:Witaj słoneczko nasze kochane!:loveu: Nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała, wiesz? Mam nadzieję, że Owieczka opowiada Ci o cioci z Katowic:-) opowiada i to dużo... ;) Quote
Owieczka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Coteczko Moniko baaardzo dziękujemy !!!! a oto paczuszki o których pisałam wcześniej ... Quote
Owieczka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 A teraz specjalnie dla moich kochanych cioteczek ( które dzielnie wspierały Guarcia i mnie ) i wszystkich zaglądających foteczki z szaleństw w domu. I tak co dzień... Quote
ossa98 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jakie szczęśliwe mordki:-):multi: A ja znowu w pracy na DOGO:oops:...hmmm...nie mogę się powstrzymać...:shake: Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 GUARO, śliczny i kochany! Czy Ty w koncu znajdziesz domek? :placz: Co z Tobą będzie? :( Marzę o wspaniałym, stałym domku dla Ciebie, Guaro... Jedz na zdrowie! ŚLICZNE ZDJĘCIE, KOCHANA OWIECZKO! DZIĘKUJĘ!:loveu::loveu::loveu: Quote
Owieczka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Witamy cioteczkę !! .... No i Guarcik został sam jak palec :( Dollynka pojechała dziś do nowego domu... Z jednej strony się cieszę ale z drugiej jak zwykle serce mi pęka :( Guarciowi pewnie też :( Quote
ossa98 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No tak, cudownie jest widzieć pozytywne zakończenie historii, a z drugiej strony trzeba jakoś radzić sobie z pustką po rozstaniu :-(. Ale będzie dobrze, zobaczysz. Quote
Owieczka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='ossa98']No tak, cudownie jest widzieć pozytywne zakończenie historii, a z drugiej strony trzeba jakoś radzić sobie z pustką po rozstaniu :-(. Ale będzie dobrze, zobaczysz.[/QUOTE] Łatwiej jest jak psiak jest taki normalnie zsocjalizowany i bez żadnych problemów bo nie przykładam się tak i nie angażuje w jego szkolenie jak w przypadku wycofanego psiaka. :( Cudownie jest widziec jak psiak robi postępy, jak się otwiera, jak z dnia na dzień zmienia się jego zachowanie itd. Jak wszystko to co robisz , jak się starasz odbija się w jego zachowaniu... A potem , jak psina juz Ci zaufała znowu musisz go rozczarować, zranić... W sumie powinnam się już do tego przyzwyczaić ale zawsze i tak wiem że będe tęsknić. mam nadzieje, że tylko ja tak to przeżywam... Quote
Owieczka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Cioteczko ossa98 Bardzo dzieujemy za sfinansowanie szczepienia i odkleszczania !!! :Rose: Quote
Monika z Katowic Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Owieczko! Przyszła paczka z bazarku! Dziękuje serdecznie! :) :) Buziaki świąteczne dla Guaro!!! Quote
Recommended Posts