LILUtosi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Masz dokumentację zdjęciową. Postrasz babę że jeśli nie zrzeknie się psa to podasz sprawę na policję o znęcanie się nad psem. Quote
Owieczka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='LILUtosi']Masz dokumentację zdjęciową. Postrasz babę że jeśli nie zrzeknie się psa to podasz sprawę na policję o znęcanie się nad psem.[/QUOTE] To sa buraki do potęgi !!! :angryy: Predzej będa chcięli otruć Guaro albo go gdzies wywieźć... mój TZ raz znalazł kiełbase nafaszerowana szpilkami u nas na podwórku a dosłownie chwile przedtem krecił się były właściciel Guaro... teraz Guarcik będzie musiał być zamykany w kojcu na cały dzień :placz: Nie ma wyjścia , boje się o Niego :-(:shake: Quote
ossa98 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Boże, ale o co tym ludziom chodzi! Nie chcieli psiaka, doprowadzili go prawie do śmierci... Nie można jakiegoś donosiku złożyć na nich? Quote
Owieczka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='ossa98']Boże, ale o co tym ludziom chodzi! Nie chcieli psiaka, doprowadzili go prawie do śmierci... Nie można jakiegoś donosiku złożyć na nich?[/QUOTE] To niewiele da... tym bardziej, że mąż tej kobiety to wyrokowiec :( Boje się z nimi zadzierać... Quote
Monika z Katowic Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Martwią mnie te wieści. Trzeba szybko znaleźć domek dla Guaro. Tylko jak? :( Quote
ossa98 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Witaj Guarku! Wszystko w porządku? Mizianki i całuski od cioci Osski:-) Quote
Owieczka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Kochane cioteczki w wolnej chwili wstawię pare foteczek Guarka ale zanim to zrobie musze UŚCISKAĆ Monikę z Katowic za wpłate na Guarciulka 50zł !!! Baaardzo dziekujemy w imieniu Guarciula. :) Quote
ossa98 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czy są jeszcze potrzebne jakieś pieniążki Guarkowi? Na co w szczególności? Czekamy na fotki! Quote
Monika z Katowic Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Owieczka']Kochane cioteczki w wolnej chwili wstawię pare foteczek Guarka ale zanim to zrobie musze UŚCISKAĆ Monikę z Katowic za wpłate na Guarciulka 50zł !!! Baaardzo dziekujemy w imieniu Guarciula. :) Owieczko! Przecież wiesz, że kocham cudnego GUARO! Niech leczy ząbki :) Quote
ossa98 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ej, Guaro, co to za cisza? Pokaż się, pycholku kochany:-) Quote
Owieczka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='ossa98']Ej, Guaro, co to za cisza? Pokaż się, pycholku kochany:-)[/QUOTE] mamy wizyte w przyszłym tygodniu więc cos sie ruszy ( o ile mnie znowu nie zapada śnieg) Nie chce ruszac pieniążków Guarcia które uzbierał kochany pychol na ząbeczki bo nie wiem ile to wyjdzie a skończyły się mu puszeczki, mięsko i cudowne dary od Moniki ( jeszcze raz z całego serca dziękujemy !!! ) Więc czekam do wizyty bo musze mu cos kupić... ( kilka paczek ryży, mięsko, jakis makaronik ) może na jakieś smakołyki zostanie ( ucho czy kurze łapki , watróbka suszona czy coś... ) musze go troszke porozpieszczać :) Guarcik zasłużył na wszystko co najlepsze tym bardziej że ma takie kochane cioteczki :D zdjęcia wkleje dopiero w poniedziałek najwcześniej... przepraszam cioteczki ale nie wyrabiam... :( Quote
ossa98 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Co racja, to racja - trzeba dziubaska trochę porozpieszczać:-) Mam nadzieję, że kuracja ząbków zakończy się sukcesem a pani wet wystawi rachunek na miarę Guarkowej kieszeni. Quote
Owieczka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='ossa98']Co racja, to racja - trzeba dziubaska trochę porozpieszczać:-) Mam nadzieję, że kuracja ząbków zakończy się sukcesem a pani wet wystawi rachunek na miarę Guarkowej kieszeni. Tak czy siak musiałam Guarciowi kupic trochę rzeczy ... :( Udało mi się kupić w biedronce makaron w dużych paczkach dość tanio więc spoko. Rozliczenie: 251,32 - 39,45 = 211,87 Quote
ossa98 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No to na zębalki jeszcze trochę zostało:-). Jak będzie potrzeba dorzucę jeszcze trochę grosza. A co z obiecanymi fotkami? Stęskniłam się za misiem pysiem Guarisiem. Quote
Owieczka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ossa98 napisał(a):No to na zębalki jeszcze trochę zostało:-). Jak będzie potrzeba dorzucę jeszcze trochę grosza. A co z obiecanymi fotkami? Stęskniłam się za misiem pysiem Guarisiem. Sie robi cioteczko :) Guarcik strasznie by chciał byc tym jednym jedynym psiakiem... Jak podchodze do któregokolwiek to wpycha mi łepetyne pod rękę i wciska pychol pod dłoń... tak jak by mi chciał powiedzieć "cioteczko ja też tu jestem... " Obgryzamy gnatka ... Jak zwykle przytulam się jak tylko mam okazje :) Quote
ossa98 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dziękuję! nacieszyłam oko:-) Słodki, kochany ryjeczek! Stworzony wprost do miziania i całowania:calus: Quote
Owieczka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Guarcik bardzo ładnie chodzi na smyczy. Nie ciągnie, pilnuje sie , nie ucieka, nie szarpie :) Jak dałam smycz Iwonce ( 13 latka córka sąsiadki) szedł bardzo ładnie ale cały czas na mnie zerkał... A jak sie oddaliłam żeby zrobic zdjęcia to strasznie za mną ciągnął :) Luźna smycz bo ciocia jest obok ;) A tu już ciągniemy bo ciocia odeszła za daleko Zawracamy, ja chce do cioci !! Tu ciągniemy bardzo bo ciocia jest juz za daleko !!! Do psów nie przejawia agresji :) omija albo ignoruje wszystkie burki ujadające za ogrodzeniem :) Grzecznie idziemy na smyczy :) Ciocia jest za mną. Jak ładnie sobie idziemy :) Guarcik spuszczony bardzo ładnie się pilnuje i jest posłuszny. Daje się odwołac i baardzo chętnie przybiega w pełnym galopie :D No i w domku Quote
ossa98 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czyli "nauka nie poszła w las":-) Widać Guarek jest chętny do współpracy i chce, żeby pancia była z niego zadowolona:-) Patrzę tak sobie na niego i patrzę i widzę, że "kawał psa" się z niego zrobił, potężny, dobrze zbudowany... Pięknie wygląda Guarek nasz. Quote
Monika z Katowic Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Guarcio! Śliczny jesteś psiaczku!:) :) :) Quote
chita Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jest cudny ale martwi mnie ze jest tyle ogloszen i zero odzewu:shake: Quote
Owieczka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 chita napisał(a):jest cudny ale martwi mnie ze jest tyle ogloszen i zero odzewu:shake: Mnie też to martwi :( a może czeka na kogoś wyjatkowego ? :) Moze jest ktoś kto też czeka na Guaro ? ;D To już dorosły pies i każdy podchodzi z rezerwą mimo tego że jest napisane że oN łagodny ale wygląd ma jaki ma ;/ Quote
Owieczka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Guarcik się cioteczkom przypomina :) Quote
ossa98 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Może czeka...:-) A co do wygladu, to rzeczywiście - moja przyjaciółka stwierdziła, że bałaby się z nim spotkać. Wzbudza respekt. A w moim przypadku wręcz przeciwnie - rozczula mnie.:loveu: Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Przepraszam, że się wtrące, ale Guarcik MUSI mieć wyróżnione allegro, wyróznione gumtree. Wiem, że to kosztuje, ale jest tyle psów do adopcji, że trzeba niestety wydać kase na ogłoszenia... Quote
Recommended Posts