obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ossa98 napisał(a):Ja również jestem zauroczona Guarkiem. Chciałabym przelać trochę pieniążków na leczenie jego zębów. Wysłałam w tej sprawie do Owieczki @ - na adres podany w ogłoszeniach. bardzo dziekujemy!!! :) Quote
chita Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ossa98 napisał(a):Ja również jestem zauroczona Guarkiem. Chciałabym przelać trochę pieniążków na leczenie jego zębów. Wysłałam w tej sprawie do Owieczki @ - na adres podany w ogłoszeniach. dziekujemy:Rose: Guaro ma cos takiego w sobie co nei pozwala o nim zapomniec:shake::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ktos wie jak zrobic ten dyplom?:razz: Quote
ossa98 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mój TZ powiedział, że mógłby spróbować przygotować taki projekt dyplomu - rozumiem, że chodzi Wam tylko o grafikę - draft w formie elektronicznej, na podstawie którego zostanie zrobiony wydruk? Potrzebne są zdjęcia i treść. Jeśli będziecie zainteresowane dajcie znać. Podam Wam swój adres @. Quote
ossa98 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Kurka, przez tego kochanego psiaka nie mogę pracować. Nawet w pracy muszę sprawdzić, czy coś nowego pojawiło się w jego wątku:-) Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ossa98 napisał(a):Mój TZ powiedział, że mógłby spróbować przygotować taki projekt dyplomu - rozumiem, że chodzi Wam tylko o grafikę - draft w formie elektronicznej, na podstawie którego zostanie zrobiony wydruk? Potrzebne są zdjęcia i treść. Jeśli będziecie zainteresowane dajcie znać. Podam Wam swój adres @. bardzo Ci dziekujemy!!!! Jak Owieczka sie pojawi, to na pewno wybierze odpowiednie zdjęcie... Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ossa98 napisał(a):Mój TZ powiedział, że mógłby spróbować przygotować taki projekt dyplomu - rozumiem, że chodzi Wam tylko o grafikę - draft w formie elektronicznej, na podstawie którego zostanie zrobiony wydruk? Potrzebne są zdjęcia i treść. Jeśli będziecie zainteresowane dajcie znać. Podam Wam swój adres @. Bardzo Ci dziekuje :) ale nie wiem które zdjęcie najbardziej się nadaje ( moze ciotki cosik wybiorą ) :( a i pewnie musi byc w dużym rozmiarze ? Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ossa98 napisał(a):Kurka, przez tego kochanego psiaka nie mogę pracować. Nawet w pracy muszę sprawdzić, czy coś nowego pojawiło się w jego wątku:-) Wzięło Cię całkowicie :eviltong::loveu: Quote
chita Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Owieczka napisał(a):Wzięło Cię całkowicie :eviltong::loveu: haha czyli Witaj w Klubie:eviltong::evil_lol: zdjecie pewnie w normalnym rozmiarze a jak dojdzie oprawa graficzna to wyjdzie z tego format np a5, przegladalam fotki na filmiku-ten pychol na kolanach jest slodki:loveu:ma takie maślane oczy:shake::loveu::loveu::loveu: Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 chita napisał(a):haha czyli Witaj w Klubie:eviltong::evil_lol: zdjecie pewnie w normalnym rozmiarze a jak dojdzie oprawa graficzna to wyjdzie z tego format np a5, przegladalam fotki na filmiku-ten pychol na kolanach jest slodki:loveu:ma takie maślane oczy:shake::loveu::loveu::loveu: Niestety wszystkie fotki mam pozmniejszane :shake: w takim razie musze Garciowi zrobić sesyjke :eviltong: Quote
chita Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Owieczka napisał(a):Niestety wszystkie fotki mam pozmniejszane :shake: w takim razie musze Garciowi zrobić sesyjke :eviltong: jestem ZA;):loveu: ale tak sobie mysle ze i tak pewnie trzeba bedzie zmniejszyc w zaleznosci od projektu tego dyplomu....:roll: Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Ja zmniejszam fotki do wymagań forum więc sa w rozmiarze 500x380 czy jakos tak , to trochę za małe Quote
ossa98 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Prosimy o przesłanie zdjęć w oryginalnym formacie. Jeśli będzie taka potrzeba - zmniejszy się je. Napiszcie też, czy macie jakieś szczególne wymagania/wyobrażenia co do zawartości - treści, formy, kolorów, konwencji podziękowań? Co do mojego adresu @- przypomniało mi się, że Owieczka go ma. Wczoraj przecież wysłałam do niej emaila ze zdjęciami mojego kochanego wyżełka Oskarka. Jeśli jednak będziecie wolały same przygotować plakat - nie ma sprawy. Zrozumiem to. W końcu Wy Guarka znacie najlepiej:-). Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ossa - każda pomoc jest mile widziana :) Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ossa odpisałam na Twojego e-meila :) mam nadzieje, że dostałas odpowiedż. Nie mam pojęcia jaką treśc tam umieścić :PROXY5: Moze wystarczy samo "Dziękuję" albo " dziekuje za wszystko" Jesli macie jakies pomysły to BAAAARDZO PROSZĘĘ się nimi podzielić. Zdaje się na WAS :eviltong: Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Owieczka napisał(a):ossa odpisałam na Twojego e-meila :) mam nadzieje, że dostałas odpowiedż. Nie mam pojęcia jaką treśc tam umieścić :PROXY5: Moze wystarczy samo "Dziękuję" albo " dziekuje za wszystko" Jesli macie jakies pomysły to BAAAARDZO PROSZĘĘ się nimi podzielić. Zdaje się na WAS :eviltong: a ja proponuje: "Dziekuję za życie" " Dziekuję! Dzieki Tobie dzisiaj sie usmiecham!" heheh Ciotka Marta i jej poezja ;D Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 obraczus87 napisał(a):a ja proponuje: "Dziekuję za życie" " Dziekuję! Dzieki Tobie dzisiaj sie usmiecham!" heheh Ciotka Marta i jej poezja ;D EEE dobre !!! :) Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Owieczka napisał(a):EEE dobre !!! :) No nie wiem cos w ten deseń... Nie trzeba żadnych wierszy... albo może (tylko ja to nie wiem czy cos takiego można zrobic, bo ja antykomputerowa jestem) np ze 3 zdjęcia Guaro jakos wkleić?? No nie wiem. 3 jakies sytuacje, na których Guaro wywala sie kołami do góry, biega sobie, śpi. No nie wiem :D Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Ja bym chyba wolała zdjęcie jego pychola , chociaz juz sama nie wiem... Zdaje się na Was całkowicie :D Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Owieczka napisał(a):Ja bym chyba wolała zdjęcie jego pychola , chociaz juz sama nie wiem... Zdaje się na Was całkowicie :D może i faktycznie ;) mowilam ze zaczynam tworzyc włąsną poezję ;D Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Mi to się bardzo podoba jak się dwa zdjęcia na siebie nakładają wtedy to wygląda tak melancholijnie :)hehehehe Obraczus moze lepiej juz nie bujajmy w obłokach bo się ossa przerazi i nic nam nie zrobi :eviltong: Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Owieczka napisał(a):Mi to się bardzo podoba jak się dwa zdjęcia na siebie nakładają wtedy to wygląda tak melancholijnie :)hehehehe Obraczus moze lepiej juz nie bujajmy w obłokach bo się ossa przerazi i nic nam nie zrobi :eviltong: no ja sobie wyobrazilam 3 nakladajace sie fotki...... hahahahha agentki z nas niezłe :D Quote
ossa98 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 A ja myślałam, że jedno z tych zdjęć mogłoby być jakby za mgłą i tworzyć tło dla podziękowań. Albo całość mogłoby wypełniać jedno zdjęcie - duże, za mgłą - jako tło, a gdzieś w rogu mniejsze zdjęcie Guaro - wyraźne, najlepiej oddające jego prawdziwą naturę. Quote
chita Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ossa98 napisał(a): Albo całość mogłoby wypełniać jedno zdjęcie - duże, za mgłą - jako tło, a gdzieś w rogu mniejsze zdjęcie Guaro - wyraźne, najlepiej oddające jego prawdziwą naturę. ooo to brzmi super tylko wymyslac to my se mozemy, ale ktos to bedzie musial zrobic:evil_lol: Quote
ossa98 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No, konto Guaro nieco zasilone:-), TZ zmotywowany ;) , czekamy na zdjęcia. Quote
Monika z Katowic Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Guarcio - grubasek kochany :) :) Quote
Recommended Posts