Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ossa98 napisał(a):
Ja również jestem zauroczona Guarkiem. Chciałabym przelać trochę pieniążków na leczenie jego zębów. Wysłałam w tej sprawie do Owieczki @ - na adres podany w ogłoszeniach.

bardzo dziekujemy!!! :)

Posted

ossa98 napisał(a):
Ja również jestem zauroczona Guarkiem. Chciałabym przelać trochę pieniążków na leczenie jego zębów. Wysłałam w tej sprawie do Owieczki @ - na adres podany w ogłoszeniach.

dziekujemy:Rose: Guaro ma cos takiego w sobie co nei pozwala o nim zapomniec:shake::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

ktos wie jak zrobic ten dyplom?:razz:

Posted

Mój TZ powiedział, że mógłby spróbować przygotować taki projekt dyplomu - rozumiem, że chodzi Wam tylko o grafikę - draft w formie elektronicznej, na podstawie którego zostanie zrobiony wydruk?
Potrzebne są zdjęcia i treść.
Jeśli będziecie zainteresowane dajcie znać.
Podam Wam swój adres @.

Posted

ossa98 napisał(a):
Mój TZ powiedział, że mógłby spróbować przygotować taki projekt dyplomu - rozumiem, że chodzi Wam tylko o grafikę - draft w formie elektronicznej, na podstawie którego zostanie zrobiony wydruk?
Podam Wam swój adres @.

bardzo Ci dziekujemy!!!! Jak Owieczka sie pojawi, to na pewno wybierze odpowiednie zdjęcie...

Posted

ossa98 napisał(a):
Podam Wam swój adres @.

Bardzo Ci dziekuje :) ale nie wiem które zdjęcie najbardziej się nadaje ( moze ciotki cosik wybiorą )
:( a i pewnie musi byc w dużym rozmiarze ?

Posted

ossa98 napisał(a):
Kurka, przez tego kochanego psiaka nie mogę pracować. Nawet w pracy muszę sprawdzić, czy coś nowego pojawiło się w jego wątku:-)

Wzięło Cię całkowicie :eviltong::loveu:

Posted

Owieczka napisał(a):
Wzięło Cię całkowicie :eviltong::loveu:

haha czyli Witaj w Klubie:eviltong::evil_lol:

zdjecie pewnie w normalnym rozmiarze a jak dojdzie oprawa graficzna to wyjdzie z tego format np a5, przegladalam fotki na filmiku-ten pychol na kolanach jest slodki:loveu:ma takie maślane oczy:shake::loveu::loveu::loveu:

Posted

chita napisał(a):
haha czyli Witaj w Klubie:eviltong::evil_lol:

zdjecie pewnie w normalnym rozmiarze a jak dojdzie oprawa graficzna to wyjdzie z tego format np a5, przegladalam fotki na filmiku-ten pychol na kolanach jest slodki:loveu:ma takie maślane oczy:shake::loveu::loveu::loveu:

Niestety wszystkie fotki mam pozmniejszane :shake: w takim razie musze Garciowi zrobić sesyjke :eviltong:

Posted

Owieczka napisał(a):
Niestety wszystkie fotki mam pozmniejszane :shake: w takim razie musze Garciowi zrobić sesyjke :eviltong:

jestem ZA;):loveu: ale tak sobie mysle ze i tak pewnie trzeba bedzie zmniejszyc w zaleznosci od projektu tego dyplomu....:roll:

Posted

Prosimy o przesłanie zdjęć w oryginalnym formacie. Jeśli będzie taka potrzeba - zmniejszy się je.
Napiszcie też, czy macie jakieś szczególne wymagania/wyobrażenia co do zawartości - treści, formy, kolorów, konwencji podziękowań?
Co do mojego adresu @- przypomniało mi się, że Owieczka go ma. Wczoraj przecież wysłałam do niej emaila ze zdjęciami mojego kochanego wyżełka Oskarka.
Jeśli jednak będziecie wolały same przygotować plakat - nie ma sprawy. Zrozumiem to. W końcu Wy Guarka znacie najlepiej:-).

Posted

ossa odpisałam na Twojego e-meila :) mam nadzieje, że dostałas odpowiedż.

Nie mam pojęcia jaką treśc tam umieścić :PROXY5: Moze wystarczy samo "Dziękuję" albo " dziekuje za wszystko" Jesli macie jakies pomysły to BAAAARDZO PROSZĘĘ się nimi podzielić. Zdaje się na WAS :eviltong:

Posted

Owieczka napisał(a):
ossa odpisałam na Twojego e-meila :) mam nadzieje, że dostałas odpowiedż.

Nie mam pojęcia jaką treśc tam umieścić :PROXY5: Moze wystarczy samo "Dziękuję" albo " dziekuje za wszystko" Jesli macie jakies pomysły to BAAAARDZO PROSZĘĘ się nimi podzielić. Zdaje się na WAS :eviltong:

a ja proponuje:

"Dziekuję za życie"

" Dziekuję! Dzieki Tobie dzisiaj sie usmiecham!"

heheh Ciotka Marta i jej poezja ;D

Posted

Owieczka napisał(a):
EEE dobre !!! :)

No nie wiem cos w ten deseń... Nie trzeba żadnych wierszy... albo może (tylko ja to nie wiem czy cos takiego można zrobic, bo ja antykomputerowa jestem) np ze 3 zdjęcia Guaro jakos wkleić?? No nie wiem. 3 jakies sytuacje, na których Guaro wywala sie kołami do góry, biega sobie, śpi. No nie wiem :D

Posted

Owieczka napisał(a):
Ja bym chyba wolała zdjęcie jego pychola , chociaz juz sama nie wiem... Zdaje się na Was całkowicie :D

może i faktycznie ;)

mowilam ze zaczynam tworzyc włąsną poezję ;D

Posted

Mi to się bardzo podoba jak się dwa zdjęcia na siebie nakładają wtedy to wygląda tak melancholijnie :)hehehehe Obraczus moze lepiej juz nie bujajmy w obłokach bo się ossa przerazi i nic nam nie zrobi :eviltong:

Posted

Owieczka napisał(a):
Mi to się bardzo podoba jak się dwa zdjęcia na siebie nakładają wtedy to wygląda tak melancholijnie :)hehehehe Obraczus moze lepiej juz nie bujajmy w obłokach bo się ossa przerazi i nic nam nie zrobi :eviltong:

no ja sobie wyobrazilam 3 nakladajace sie fotki...... hahahahha agentki z nas niezłe :D

Posted

A ja myślałam, że jedno z tych zdjęć mogłoby być jakby za mgłą i tworzyć tło dla podziękowań.
Albo całość mogłoby wypełniać jedno zdjęcie - duże, za mgłą - jako tło, a gdzieś w rogu mniejsze zdjęcie Guaro - wyraźne, najlepiej oddające jego prawdziwą naturę.

Posted

ossa98 napisał(a):

Albo całość mogłoby wypełniać jedno zdjęcie - duże, za mgłą - jako tło, a gdzieś w rogu mniejsze zdjęcie Guaro - wyraźne, najlepiej oddające jego prawdziwą naturę.

ooo to brzmi super tylko wymyslac to my se mozemy, ale ktos to bedzie musial zrobic:evil_lol: