Owieczka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 plinie potrzebna pomoc... Prosze pomóżcie !!! http://www.dogomania.pl/threads/174456-Mama-z-5-tkAE-szczeniAE-t-koczujAE-pod-lasem-Zbieramy-na-hotelik-PILNE?p=13574884 Quote
Owieczka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Bardzo dziekujęmy za mizianki Guzarciulek ogłosozny gdzie było można i żadnego telefonu jak narazie w jego sprawie :(( Quote
Monika z Katowic Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kto wie, Owieczko... Może GUARCIO jeszcze przezimuje u Ciebie :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Owieczko kochana! Bary ma domek!!! Może GUARCIOWI też się niedługo poszczęści!!! :) :) :) Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Owieczko kochana! Bary ma domek!!! Może GUARCIOWI też się niedługo poszczęści!!! :) :) :) Tak bardzo bym chciała... :( On jest przecudny !! Wielki pieszczoch i energia go rozpiera :) Szaleje po podwórku ze szeniakami tylko ziemia dudni. Rany już prawie zaniknęły i w zasadzie chyba śladu nie bedzie oprócz malutkich blizn ale pod sierścią nie będzie widać :) Guarcik daje buziaki :) jak bokser zupełnie :D podskakuje i cmoka w buzie a potem się zwija w rogala z aradości :)) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Guarcio pokazuj swój piekny pycholek..... Quote
Monika z Katowic Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 GUARCIO! Psinko kochana - już wyzdrowiałeś dzięki wspaniałej Owieczce! :) Teraz tylko stały domek potrzebny! :( Quote
Monika z Katowic Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Alinko! Masz jakieś banerek Twojego hoteliku? Quote
AlinaS Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Niestety nie potrafię zrobić. Strony internetowej też nie mam Quote
Monika z Katowic Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A możesz napisać mi na pw coś więcej o swoim hoteliku? Położenie, ceny i.t.p. A może masz jakieś zdjęcie? Za Twoje dobre serce dla Barego będę Cię reklamować po całej dogomanii. Tylko jeszcze trzeba uprosić kogoś o ładny banerek. Postaram się! Quote
Monika z Katowic Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Owieczkę i GUARO przepraszamy za "uprawianie prywaty" i rozprawianie o innym piesku :) :) Wiesz GUARCIU, że Ciebie kocham najbardziej! :):) Quote
Owieczka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Cioteczki kochane !! Guarciulek bardzo serdecznie Was pozdrawia :) Jest najukochańszym psem pod słońcem !! Wczoraj wrócilam dośc późno i bardzo padało , zapomniałam zamknąć bramę i ... całe psie towarzystwo sobie poszło ;/ myślałam że zawału dostanę ( szczególnie w przypadku Guarcia) ale wszyscy grzecznie wrócili na moje zawołanie :) nawet Guarcio !! Kochany psiak :) Po tych paskudnych ranach prawie śladu nie ma ( wszystko się pieknie goi ) tylko sierśc musi mu odrosnąć. Wymienił calutką sierść i ma teraz taka milutką w dotyku :) Szaleje ze szczeniakami Quote
Owieczka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 A jak się mu znudzi wariowanie to siada i pilnuje porządku Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jeju ale to piekny psiak!!!! A jeszcze tłuszczyku nabrał hihiu Owieczka On ma z Toba jak w raju! Quote
Owieczka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 obraczus87 napisał(a):Jeju ale to piekny psiak!!!! A jeszcze tłuszczyku nabrał hihiu Owieczka On ma z Toba jak w raju! Miał by jak w raju gdyby spał w domu ... :( a tłuszczyku musi miec bo spi albo w budzie albo w swoim lokum w pomieszczeniu. Chociaz ostatnio wybiera bude bo tam słomy i siana nakładłam i ma cieplutko. Wolałabym jednak żeby spał sobie w cieplutkim domku :(( Czy sie doczeka... ? Quote
madziq Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 dobrze więc że pogoda dopisuje! śliczna ta morda kochana! Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 OWieczko doczeka się, ale czy my sie doczekamy jakiegos tekstu do ogłoszeń?? :) Quote
zuzia_kuzik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ale ten psiaczek jest sliczny ... tylko ta mordka taka smutna ... :(( a jak tam kwestia finansowa?? jakies zadluzenia?? Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 OWieczka nie ma żadnych wpływów finansowych dla Guarcio, sa to pojedyncze jednroazowe wpłaty :( Quote
Owieczka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='obraczus87']OWieczko doczeka się, ale czy my sie doczekamy jakiegos tekstu do ogłoszeń?? :) Przepraszam ... :oops: Troche go ogłosiłam w kilku miejscach ale cisza narazie :shake: tekst można wziąść z allegro http://www.allegro.pl/item829744605_mix_boksera_przyjaciel_calej_rodziny_oddam.html Quote
Recommended Posts