Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Owieczko kochana! Bary ma domek!!! Może GUARCIOWI też się niedługo poszczęści!!! :) :) :)
Tak bardzo bym chciała... :( On jest przecudny !! Wielki pieszczoch i energia go rozpiera :) Szaleje po podwórku ze szeniakami tylko ziemia dudni. Rany już prawie zaniknęły i w zasadzie chyba śladu nie bedzie oprócz malutkich blizn ale pod sierścią nie będzie widać :)

Guarcik daje buziaki :) jak bokser zupełnie :D podskakuje i cmoka w buzie a potem się zwija w rogala z aradości :))

Posted

A możesz napisać mi na pw coś więcej o swoim hoteliku?
Położenie, ceny i.t.p. A może masz jakieś zdjęcie? Za Twoje dobre serce dla Barego będę Cię reklamować po całej dogomanii.
Tylko jeszcze trzeba uprosić kogoś o ładny banerek. Postaram się!

Posted

Cioteczki kochane !!
Guarciulek bardzo serdecznie Was pozdrawia :)
Jest najukochańszym psem pod słońcem !!

Wczoraj wrócilam dośc późno i bardzo padało , zapomniałam zamknąć bramę i ... całe psie towarzystwo sobie poszło ;/ myślałam że zawału dostanę ( szczególnie w przypadku Guarcia) ale wszyscy grzecznie wrócili na moje zawołanie :) nawet Guarcio !! Kochany psiak :)

Po tych paskudnych ranach prawie śladu nie ma ( wszystko się pieknie goi ) tylko sierśc musi mu odrosnąć.

Wymienił calutką sierść i ma teraz taka milutką w dotyku :)

Szaleje ze szczeniakami

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jeju ale to piekny psiak!!!! A jeszcze tłuszczyku nabrał hihiu
Owieczka On ma z Toba jak w raju!

Miał by jak w raju gdyby spał w domu ... :( a tłuszczyku musi miec bo spi albo w budzie albo w swoim lokum w pomieszczeniu. Chociaz ostatnio wybiera bude bo tam słomy i siana nakładłam i ma cieplutko. Wolałabym jednak żeby spał sobie w cieplutkim domku :(( Czy sie doczeka... ?