sprytka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Witam! Czy ktos z Was używał springera jeżdżąc z psem na rowerze? Pytam, bo właśnie sie zastanawiam nad kupnem, a nie wiem czy to ma sens? Czy to urządzenie rzeczywiście zdaje egzamin? :D Quote
Matagi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 sprytka napisał(a):Witam! Czy ktos z Was używał springera jeżdżąc z psem na rowerze? Pytam, bo właśnie sie zastanawiam nad kupnem, a nie wiem czy to ma sens? Czy to urządzenie rzeczywiście zdaje egzamin? :D To "ustrojstwo" jest super!!!!! :D Korzystam ze springera od 4 lat,jestem zadowolona bardzo,moje akity też!!! :D :D :D Quote
sprytka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 Matagi! Dzięki za odpowiedz, bo myslałam ze juz sie nigdy zadnej nie doczekam! :lol: Własciwie chyba juz sie zdecydowałam na kupno, ale wiesz zawsze warto skonsultowac sprawe :wink: i posłuchac opinii innych. Quote
Koma Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 a wiecie ila takie cacko kosztuje?? :lol: bo też myslałam nad kupnem Quote
Matagi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Koma napisał(a):a wiecie ila takie cacko kosztuje?? :lol: bo też myslałam nad kupnem Nie wiem ile kosztuje,bo mam "samodziełkę" :wink: :lol: Zrobiona jest na wzór oryginału,który to pożyczyłam od kolegi,który zaś ściągnął ustrojstwo ze Szwecji :wink: Ale chyba cena tegoż to nie więcej niż 250 zł :D Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 o qurcze, to chyba faktycznie lepiej samemu zrobić takie coś. na wzór fotki z gazety :lol: ciężko było?? Quote
weihaiwej Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Widziałam springer w Karusku, kosztuje 194 zl. Mam nadzieje, ze z czasem stanieje... Quote
sprytka Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Rzeczywiscie, nie jest najtanszy, ale i tak juz staniał! Poprzednio kosztował 250 zł. :o tak czy inaczej - raczej sie na niego zdecyduję. Quote
Matagi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):o qurcze, to chyba faktycznie lepiej samemu zrobić takie coś. na wzór fotki z gazety :lol: ciężko było?? Ciężko nie było :lol: Mój TZ jest bardzo "manualny" :wink: Popatrzył na wzór i zrobił :lol: Sprężyna jest chyba z resora samochodowego :lol: ,nie powiem teraz ,bo nie zapytam go,ponieważ chrapie już :wink: W każdym bądź razie lekkie to jest i super mi się jeździ z ogonami :lol: Quote
sprytka Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Matagi napisał(a): Ciężko nie było :lol: Mój TZ jest bardzo "manualny" :wink: Popatrzył na wzór i zrobił :lol: Sprężyna jest chyba z resora samochodowego :lol: O cholera, to ci zazdroszcze bo moj to ledwo młotkiem umie sie posługiwac :lol: Ale jak Twoj facet jest taki uzdolniony to moze mogłby mi zrobic takie ustrojstwo, co?..... :modla: w koncu Białystok niedaleko :wink: Quote
Matagi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 sprytka napisał(a):Matagi napisał(a): Ciężko nie było :lol: Mój TZ jest bardzo "manualny" :wink: Popatrzył na wzór i zrobił :lol: Sprężyna jest chyba z resora samochodowego :lol: O cholera, to ci zazdroszcze bo moj to ledwo młotkiem umie sie posługiwac :lol: Ale jak Twoj facet jest taki uzdolniony to moze mogłby mi zrobic takie ustrojstwo, co?..... :modla: w koncu Białystok niedaleko :wink: Jak masz blisko,to może wpadnij do mnie i zobacz jak to wygląda :D I może uda Ci sie przekonać mego majstra do wyprodukowania ustrojstwa.... :wink: :wink: Quote
Koma Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Matagi a masz może foteczki tego ustrojstwa?? :lol: Quote
Matagi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Koma napisał(a):Matagi a masz może foteczki tego ustrojstwa?? :lol: Jak nie zapomnę, to jutro zrobię, razem ze swoim kombinowanym rowerykiem :wink: I wetknę tutaj! :wink: A roweryk też mam super! :wink: Można jechać i czytać gazetę,albo zjeść kanapkę :wink: :wink: :wink: Wsio przerobione,udoskonalone! :wink: Quote
Koma Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :cunao: cóż za wszechstronny rower :D qrcze to już się doczekać nie mogę :lol: Quote
sprytka Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Koniecznie, koniecznie wklej fotki! Bardzo jestem ciekawa jak wygląda to cacko! :D Quote
Dalma&Maja Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Matagi, ja też bardzo chętnie zobaczę jak wyglądają springer i rower własnej roboty... :lol: :angel: Quote
Matagi Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Matagi, ja też bardzo chętnie zobaczę jak wyglądają springer i rower własnej roboty... :lol: :angel: Dziś lało,nie miałam jak zrobić fotek :( Zrobię jutro,jak nie będzie padać.A rower nie jest własnej produkcji :wink: Jest tylko udoskonalony :wink: Wstawione przerzutki,coś tam zrobione z kołami,wstawiony akumulator /nie potrzeba dynama,coby sie lampiczka paliła/ :wink: To był kiedyś zwykły jubilat :wink: Quote
Kama&Sara Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Znalazłam stronę, na której jest opisane wykonanie czegoś podobnego do springera. Może się komuś przyda, a na pewno będzie taniej niż kupić w sklepie. :rainbow1: http://dracono.webpark.pl/Wysiegnik-HOWTO.html Quote
Matagi Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='Kama&Sara']Znalazłam stronę, na której jest opisane wykonanie czegoś podobnego do springera. Może się komuś przyda, a na pewno będzie taniej niż kupić w sklepie. :rainbow1: http://dracono.webpark.pl/Wysiegnik-HOWTO.html Zrobiłam już zdjęcia,obrobię je i wieczorkiem wstawię! :lol: Quote
Matagi Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Na zdjęciach ustrojstwo, wygodny rower,Tosiek w trakcie linienia i moja młoda: :wink: :lol: Quote
Gwarek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Matagi: ustrojstwo robi kapitalne wrażenie :D Gratuluję pomyslu! Czy są przy tym jakieś zabezpieczenia nawypadek gdyby pies chciał minąć drzewa z innej strony niż rowerzysta? I jeszcze jedno pytanie. Czy kotś testował urządzenie Biker-Set (Trixie) Wypatrzyłam takie coś w Karusku i jest o połowe tańsze. Tylko wyglada na mniej skuteczne i jestem ciekawa o ile mniej. Quote
sprytka Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 No tak, trzeba przyznać, że ustrojstwo rzeczywiście robi wrażenie! :o wygląda bardzo solidnie, 100 razy lepiej niz w Karusku, hihi! :lol: Piękna robota, piękna! Quote
sprytka Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Gwarek napisał(a):I jeszcze jedno pytanie. Czy kotś testował urządzenie Biker-Set (Trixie) Wypatrzyłam takie coś w Karusku i jest o połowe tańsze. Tylko wyglada na mniej skuteczne i jestem ciekawa o ile mniej. Coprawda nie testowałm tego urządzenia, ale wydaje mi się ze jest to gorzsze rozwiązanie od springera, bo nie ma tej spręzyny...Jak piesek postanowi nagle pojsc w drugą stronę to nic nie zamortyzuje takiego szarpnięcia i obawiam sie ze mozna skończyc z zebami na drodze :lol: Quote
Koma Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 qrcze fajowo to wygląda :klacz: A długo uczyłaś psiaki jeżdzić z takim ustrojstwem?? :lol: Bo chyba zanim zlecę mojemu ojcu wykonanie tego czegoś :P to chciałabym żeby mnie suczysko moje z roweru nie zwaliło :D I czy przy mocniejszych szarpnięciach da radę ujechać? Wiadomo, że zawsze może się zdarzyć, że jakiegoś kota zobaczy czy coś :lol: Quote
Recommended Posts