andzia69 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 DrBest napisał(a):No niestety ale nikogo u nas nie było przez weekend, cały czas czekamy z niecierpliwością i mamy nadzieje że w końcu sie ktoś pokaże! Bo nie wiem czy komuś jeszcze tak bardzo zależy na tym psiaku!!! Dla nas ten tydzień oczekiwania był bardzo długi... ojej...mam nadzieję, że jednak ktoś do was dotrze...widać, że wam zależy, bo nawet się zarejestrowaliście na dogo:p a powiedz - jeśli wynik wizyty będzie pozytywny to dacie radę przyjechać po sunię? Quote
malibo57 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Bardzo mi przykro. Ja mogę tylko prosić o przysługę i nic poza tym, niestety. Bardzo Państwa przepraszam:shake: Quote
DrBest Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tak jesteśmy w stanie przyjechać po sunie w każdej chwili, jak tylko będzie decyzja. Ps. Ja rozumiem pani Małgosiu, robi pani wszystko co może! Pozdrawiam... Quote
andzia69 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Malibo - z Opola jeszcze jest: Shell - tel.: 501 133 455 tez działa chyba w Fundacji Fioletowy Pies i Maksiorek - tel.: +48 660 536 287 Quote
malibo57 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzięki, Andziu! Już się biorę do roboty. Jeszcze prosimy dziewczyny od dalmatyńczyków. Quote
luka1 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 no i co w sprawie psiny słychać - komu zostanie przydzielona? Quote
elmira Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Mam nadzieję, że sytuaja się wyklaruje i Dejzi szybciutko pójdzie domu :) Quote
malibo57 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Daisy przeszła wczoraj pomyślnie zabieg sterylizacji. Dzięki pomocy czekającego na nią domku, udało się dotrzymać terminu. Miałyśmy duże trudności transportowe, państwo stanęli na wysokości zadania, odebrali Daisy dzień wcześniej z hotelu, rano zawieźli do kliniki, a po operacji odebrali i opiekują się nią. Wczoraj wieczorem Daisy była mocno niemrawa i zaspana, jak to po narkozie. Oczywiście , zostaje u tych państwa na stałe. Tak się złożyło, ze nie mogłyśmy czekać na sprawdzenie domku w Opolu. Bardzo mi przykro z tego powodu, ale czasem wszystko jest na przekór:( Mam nadzieję, że DrBest nie bierze nam tego za złe. Dziękujemy za cierpliwość i pozdrawiamy. Quote
andzia69 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Czyli sunia ma domek? super! :) DrBest....bullowatych pięknych psiaków jest bardzo dużo do adopcji...jeśli się nie zniechęciliście to postaram sie wam znaleźć jakiegoś piesa - mój wątek z aktualnymi bullowatymi w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-WAE-tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8 Quote
malibo57 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dziś serwis informacyjny:) Daisy już po kontroli w klinice-wszystko pięknie się goi, dostała powtórkę antybiotyku i przeciwbólowych. Czuje się świetnie. Dzwoniła Pani Ola z opowieścią, że Daisy jest psem bezproblemowym zupełnie! Żyje trybem rodziny, śpi z nimi, budzi się z nimi, raczej kreci się przy dorosłych;) W końcu sama jeszcze jest dzieckiem. W piątek została na 5 godzin sama w domu i spała sobie spokojnie, bez stresu - żadnych nieoczekiwanych zmian nie zanotowano. Wczoraj była z wizytą rodzinną, gdzie poznała jednego dużego psiaka, który najpierw ja obszczekał, a następnie zaprosił do domku i adorował bez końca - i cała rodzina też! Wczoraj Daisy nieśmiało zapragnęła spać tam, gdzie wszystkie nasze psy śpią, czyli w łóżku. I spała! Zajęła sobie kącik na pościeli i zasnęła cichutko i szczęśliwie - chyba się popłaczę... Czekam na wymianę adresów - będą fotki! Quote
elmira Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Malibo, czekamy na fotki!!! Świetne wiesci :) Quote
andzia69 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 śliczności:loveu::loveu::loveu: szkoda, ze ci Panstwo z Opola zrezygnowali z poszukiwań psiaka...tyle biednych bullowatych teraz jest:( Quote
Dorota Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :lol:Mordka uśmiechnięta , szczęśliwa nareszcie , to widać Quote
Dorota Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 szkoda, ze ci Panstwo z Opola zrezygnowali z poszukiwań psiaka...tyle biednych bullowatych teraz jest:([/QUOTE] Szkoda, to bardzo dobry domek , Quote
malibo57 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 UWAGA !!!!! Kryza zaginęła w dniu wczorajszym!!!! Bardzo prosimy wszystkich z okolicy Sochaczewa o pomoc w poszukiwaniach. SYTUACJA AWARYJNA!!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1453...h-MA-DOM/page4 Quote
agaga21 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='malibo57']UWAGA !!!!! Kryza zaginęła w dniu wczorajszym!!!! Bardzo prosimy wszystkich z okolicy Sochaczewa o pomoc w poszukiwaniach. SYTUACJA AWARYJNA!!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1453...h-MA-DOM/page4 nie otwiera się ten link Quote
malibo57 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Żeby go szlag trafił! http://www.dogomania.pl/threads/145379-Sochaczew-UWAGA-Kryza-wyszA-a-z-domu-i-nie-wrA-ciA-a-Prosimy-o-pomoc Quote
Recommended Posts