Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DrBest napisał(a):
No niestety ale nikogo u nas nie było przez weekend, cały czas czekamy z niecierpliwością i mamy nadzieje że w końcu sie ktoś pokaże! Bo nie wiem czy komuś jeszcze tak bardzo zależy na tym psiaku!!! Dla nas ten tydzień oczekiwania był bardzo długi...

ojej...mam nadzieję, że jednak ktoś do was dotrze...widać, że wam zależy, bo nawet się zarejestrowaliście na dogo:p a powiedz - jeśli wynik wizyty będzie pozytywny to dacie radę przyjechać po sunię?

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jesteśmy w stanie przyjechać po sunie w każdej chwili, jak tylko będzie decyzja.

Ps. Ja rozumiem pani Małgosiu, robi pani wszystko co może! Pozdrawiam...

Posted

Daisy przeszła wczoraj pomyślnie zabieg sterylizacji. Dzięki pomocy czekającego na nią domku, udało się dotrzymać terminu. Miałyśmy duże trudności transportowe, państwo stanęli na wysokości zadania, odebrali Daisy dzień wcześniej z hotelu, rano zawieźli do kliniki, a po operacji odebrali i opiekują się nią. Wczoraj wieczorem Daisy była mocno niemrawa i zaspana, jak to po narkozie. Oczywiście , zostaje u tych państwa na stałe.
Tak się złożyło, ze nie mogłyśmy czekać na sprawdzenie domku w Opolu. Bardzo mi przykro z tego powodu, ale czasem wszystko jest na przekór:(
Mam nadzieję, że DrBest nie bierze nam tego za złe. Dziękujemy za cierpliwość i pozdrawiamy.

Posted

Dziś serwis informacyjny:) Daisy już po kontroli w klinice-wszystko pięknie się goi, dostała powtórkę antybiotyku i przeciwbólowych. Czuje się świetnie.
Dzwoniła Pani Ola z opowieścią, że Daisy jest psem bezproblemowym zupełnie! Żyje trybem rodziny, śpi z nimi, budzi się z nimi, raczej kreci się przy dorosłych;) W końcu sama jeszcze jest dzieckiem. W piątek została na 5 godzin sama w domu i spała sobie spokojnie, bez stresu - żadnych nieoczekiwanych zmian nie zanotowano. Wczoraj była z wizytą rodzinną, gdzie poznała jednego dużego psiaka, który najpierw ja obszczekał, a następnie zaprosił do domku i adorował bez końca - i cała rodzina też!
Wczoraj Daisy nieśmiało zapragnęła spać tam, gdzie wszystkie nasze psy śpią, czyli w łóżku. I spała!
Zajęła sobie kącik na pościeli i zasnęła cichutko i szczęśliwie - chyba się popłaczę...
Czekam na wymianę adresów - będą fotki!

• 2 weeks later...