Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie, dzieci, kazdy ma prawo czegos się bać - ja na przykład boję się głupoty. Chłopak boi się psa i nie poradzimy nic na to. A husky w bloku? no super.
Chłpaku przyjaciółki Daisy - moi sąsiedzi też kupili sobie szczeniaka husky i kiedy zaczął dorastać pozbyli sie go (jak, nie wiem)Pies kilkakrotnie rzucił się do gardła właścicielowi a właścicielkę dotkliwie pogryzł. I wcale nie miał białej mordy. To tak zebys się nie bał szczeniaka husky :diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']ciekawe czy przed wzięciem suni chłopak się nie bał...a może dziewczyna chciała mu zrobić "niespodziankę"?[/QUOTE]
Chłopak był w pełni świadomy, że Magda jedzie po Daisy...razem ją wypatrzyli w internecie i zdecydowali o jej adopcji - więc to żadna niespodzianka :shake:

Posted

:multi::multi:Cieszę się że pierwsza to oznajmuję wszyskim

Daisy zostaje u Magdy - chłpak przekonał się że psina go nie ma szans zjesć.:multi:

Posted

[quote name='luka1']:multi::multi:Cieszę się że pierwsza to oznajmuję wszyskim

Daisy zostaje u Magdy - chłpak przekonał się że psina go nie ma szans zjesć.:multi:
ja chyba się tak nie cieszę....

Posted

[quote name='agata-air']Normalnie mam nadzieję, że dostał po prostu pałą w łeb i wadliwe części mózgu zostały zniszczone....[/QUOTE]
Ja też średnio się cieszę:shake: Ciekawe, kiedy się przekonał i co go zmotywowało.
Mogę być optymistką, jeśli są podstawy. Tu nie widzę.
Miałam nadzieje, ze Daisy zostanie, ale u NIEJ.

Posted

[quote name='agaga21']ja chyba się tak nie cieszę....[/QUOTE]

ja raczej też nie...za tydzień, moze miesiac...zebyście znowu nie musiały zabierać suni...no ale trzymam kciuki, żeby jednak tego nie trzeba było robić

Posted

[quote name='andzia69']ja raczej też nie...za tydzień, moze miesiac...zebyście znowu nie musiały zabierać suni...no ale trzymam kciuki, żeby jednak tego nie trzeba było robić[/QUOTE]
no właśnie...a ja mam dla niej fajny domek w poznaniu.

Posted

[quote name='agaga21']no właśnie...a ja mam dla niej fajny domek w poznaniu.[/QUOTE]

wiem, o ktorym piszesz...no ale skoro zostaje, to zostaje....

a Tira albo Candy nie nadaja się?

Posted

[quote name='andzia69']wiem, o ktorym piszesz...no ale skoro zostaje, to zostaje....

a Tira albo Candy nie nadaja się?[/QUOTE]
nie wpadły pani w oko:-( poza tym candy nie nadaje się do domu z innym psem.
pani brała pod uwagę dejzi, nikę z łodzi, bertę z warszawy.

Posted

Daisy vel Panda na 100% zostaje u Magdy :loveu:
A co było takim momentem przełomowym???
Magda zabiera Pandę ze sobą wszędzie - i tym razem zabrała ją na dworzez Zachodni aby kupić bilety do domu na święta. Po drodze wszyscy zatrzymywali się i podziwiali Pandę:cool3: pytali co to za rasa i w ogóle, jedna babeczka to zrobiła sobie z nią nawet zdjęcie :evil_lol:
po powrocie do domu Magdy opowiedziała to wszystko swojemu chłopakowi-on widząc, że ludzie tak pozytywnie na nią reagują, głaszczą, czule mówią SAM JĄ POGŁASKAŁ :lol::lol::lol: później zabrał na spacer:p
od tej pory jest już lepiej i TRZYMAM ZA NICH KCIUKI.

DZIŚ NATOMIAST UMÓWIŁAM SIĘ Z MAGDĄ NA SPACEREK: była Magda, Panda, ja i mój Franio.

A oto relacja zdjęciowa ;)

Posted

[quote name='agaga21']pies świeżo po adopcji bez smyczy!!! bez obroży, bez adresówki:crazyeye::crazyeye::crazyeye::angryy:
powstrzymam się od komentarza:angryy:[/QUOTE]

Wszyscy, którzy znają Daisy i chociaż raz ją widzieli na żywo wiedzą, że mała jest bardzo grzeczna,pilnuje się, sama sprawdzała czy zniknęłyśmy jej z oczu, poza tym miała kantarek i była na terenie, który zna a w okolicy nie było innych psiaków-zresztą jak widać na zdjęciach.
Gdyby było inaczej to Daisy w ogóle nie zostałaby puszczona :mad:

Posted

[quote name='zina7777']Wszyscy, którzy znają Daisy i chociaż raz ją widzieli na żywo wiedzą, że mała jest bardzo grzeczna,pilnuje się, sama sprawdzała czy zniknęłyśmy jej z oczu, poza tym miała kantarek i była na terenie, który zna a w okolicy nie było innych psiaków-zresztą jak widać na zdjęciach.
Gdyby było inaczej to Daisy w ogóle nie zostałaby puszczona :mad:[/QUOTE]
a co ma kantarek do jej bezpieczeństw?
a jeśli by się czegoś wystraszyła?

eh....:shake::shake: mało to historii na dogo?

Posted

[quote name='agaga21']a co ma kantarek do jej bezpieczeństw?
a jeśli by się czegoś wystraszyła?

eh....:shake::shake: mało to historii na dogo?[/QUOTE]

nie jest sunią strachliwą:cool1: