luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 a szczegóły to Ziutka :razz:. Moze zaczniemy kubraki kupowac żeby zwabić domki :eviltong: Quote
agata-air Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 :evil_lol: Gdzie tam kupować. Mierz wszytskie krótkowłose psy i będziemy szyć :razz: Może Hienką taki? http://images40.fotosik.pl/214/3d5c9a92009f9f39.jpg pięknie by wyglądały heheheh Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 agata-air napisał(a)::evil_lol: Gdzie tam kupować. Mierz wszytskie krótkowłose psy i będziemy szyć :razz: Może Hienką taki? http://images40.fotosik.pl/214/3d5c9a92009f9f39.jpg pięknie by wyglądały heheheh Przez pierwsze pięc minut :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale by miały zabawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dobra zabawa nie jest zła:) A efekt marketingowy murowany;) Możemy do zdjęc zakładać, a potem do szafy - na niedzielę! Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 luka1 napisał(a):a szczegóły to Ziutka :razz:. Moze zaczniemy kubraki kupowac żeby zwabić domki :eviltong: Hmm...wiedziałam już wczoraj, że jest osoba zainteresowana adopcją Daisy ale nic nikomu nie pisałam i nie mówiłam bo się bałam, że zapeszę :mad: I dzisiaj rano odebrałam Magdę z pociągu i pojechałam ją zawieźć na zapoznanie się Daisy no i miłość zakwitła między dziewczynami :loveu: Magda studiuje weterynarię i cóż tu więcej mówić - KOCHA PSY :cool3: Mam wieści, że Daisy już po kąpieli i jest biała jak śnieg :loveu: Jak zgra foteczki na kompa to wstawimy i Magda ma też się zalogować na dogo i pisać nam wieści z pierwszej ręki :) Quote
agata-air Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cudnie :) Zasłużyła sunia na dobre życie. Quote
fioneczka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 :multi::multi::multi: no to ja znowu zatańczę i poskaczę ze szczęścia i zaśpiewam czy to się komus podoba czy nie ;) Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 agaga21 napisał(a):an ja wczoraj odnawiałam allegro:mad: Psieplasiam :placz: ale ja naprawdę jakaś pechowa jestem i wolałam nic nie pisać :diabloti: Quote
andzia69 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 agaga21 napisał(a):an ja wczoraj odnawiałam allegro:mad: a mało jest do ogłaszania?:lol: to podmień;) np. na "moją"? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13365393#post13365393 Quote
agaga21 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ziutka napisał(a):Psieplasiam :placz: ale ja naprawdę jakaś pechowa jestem i wolałam nic nie pisać :diabloti: no dobra, już, dobra:evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 agaga21 napisał(a):no dobra, już, dobra:evil_lol: Ufff...no to kamień mi z serca spadł :loveu: :multi: :loveu: Quote
agaga21 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 wspaniale że sunia ma domek:multi:. taka śliczna i młoda musiała zostać dostrzeżona! Quote
agaga21 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 andzia69 napisał(a):a mało jest do ogłaszania?:lol: to podmień;) np. na "moją"? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13365393#post13365393 andziu, zmieniłam na naszą larę bo właśnie jej się aukcja skończyła ;) Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No, i co z tego, że jest koniec października? Co, z tego?! Jest ślicznie, ciepło, sucho. Po prostu, bomba!:grins: Ziuteczko, daj pyska!:calus: Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 malibo57 napisał(a): Ziuteczko, daj pyska!:calus: :buzi::buzi::buzi: p.s. jak rozmawiałam z Magdą to słyszałam jak Daisy szczeka...na wszystko co się rusza na klatce i poza balkonem :diabloti: pilnuje :evil_lol: Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 malibo57 napisał(a):Od wczorajszego wieczora szukamy Banderasa, który sforsował ogrodzenie i udał się w niewiadomym kierunku! Może być w promieniu nawet 60km od Sochaczewa. Wszystkich z miejscowości w tym obszarze prosimy o otwarte oczy i pomoc w poszukiwaniach!!!!! Chętnym do drukowania i rozwieszania ogłoszeń prześlemy tekst na maila. RATUNKU! banderas wrócił !!!!!! Quote
zina7777 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wczoraj byłam w odwiedzinach u Daisy vel Pandy - jej Pani poprosiła mnie o spotkanie - nie mam dobrych informacji - DAISY SZUKA ZNOWU NOWEGO DOMKU!!!! :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Ale po kolei, To jest osobista tragedia tej dziewczyny- fajna dziewczyna, widać, że pokochała już Daisy i z wzajemnością ;) a tu przeszkoda w postaci jej chłopaka :mad:, z którym razem mieszkają. Chłopak ten nigdy nie miał psa i niestety boi się dużej Daisy :crazyeye:dodatkowo nasłuchał się od swoich "życzliwych" kolegów jakie to duże psy są groźne, połykają w całości, że psy które maja mordki na biało umaszczone to te najbardziej agresywne..... Kochani jak tego słuchałam to bebechy mi sie przewracały na druga stronę.... Jak mu zaczęłam tłumaczyć to odwinął się na pięcie i wyszedł z mieszkania- i to jest poważny i odpowiedzialny człowiek? Nie to tchórz, który unika rozmów na poważne tematy. Jeszcze zanim wyszedł to powiedziałam na głos, że chyba Magda powinna sobie zmienić nie psa, nie mieszkanie ale FACETA.....:angryy::angryy::angryy: I tak po jego wyjściu przegadałam z nią ponad 1,5 godziny - ona naprawdę jest ok :loveu: Zaproponowałam jej aby przedtrzymali jeszcze Daisy z tydzień-dwa do momentu znalezienia jej nowego domku. Ona się godzi on nie - on najzwyczajniej w świecie się boi Daisy-on jej nawet nie pogłaszcze - mimo, że suka się do niego tuli. On chce psiaka ale małego... (wypatrzył sobie szczeniaka Hauskyego :crazyeye:) i takiego psiaka, którego on wypatrzy... Magda zabiera Daisy na świeta do mamy - mama jej już się cieszy na to spotkanie-ona też już pokochała ta suke mimo, że jej nie widziała. :p Reasumując szukamy nowego domku dla Daisy - wierzę, że się taki znajdzie :cool3: A oto najświeższe zdjęcia Daisy vel Pandy :lol: kochana dziewczyna :-( Quote
malibo57 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Chryste Panie! Tutaj to nawet kastracja nie pomoże:shake: Chyba, że przeszczep mózgu:???: Albo... Po co ten człowiek się meczy? Quote
andzia69 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dżizas co za jełop:angryy::angryy::angryy: co to będzie za trauma jak sunia wróci do schronu:placz: Quote
agaga21 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=798932904[/url] Quote
malibo57 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nie wróci do schronu, bo nigdy tam nie była. Wróci do nas. Quote
andzia69 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='malibo57']Nie wróci do schronu, bo nigdy tam nie była. Wróci do nas.[/QUOTE] wybacz starej stetryczałej z alzheimerem:oops: to mi chociaż ulzyło:p Quote
elmira Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Serce peka na kawałki, a nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta o takiej głupocie i patrzy na te zdjęcia. Myslę, że w takim wypadku, nawet przeszczep mózgu nie pomoże :( Quote
agata-air Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='malibo57']Chryste Panie! Tutaj to nawet kastracja nie pomoże:shake: Chyba, że przeszczep mózgu:???: Albo... Po co ten człowiek się meczy?[/QUOTE] Co za palant? Gdyby trafił na mnie wyleciałby przez pierwsze okno.... Biadna sunia, ludzi są skrajnymi niedołęgami umysłowymi. Mózg chyba kupił na promocji w supermarkecie- nic tego nie tłumaczy... ps. a szczeniak husky to mały będzie? Quote
Recommended Posts