Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
a szczegóły to Ziutka :razz:. Moze zaczniemy kubraki kupowac żeby zwabić domki :eviltong:

Hmm...wiedziałam już wczoraj, że jest osoba zainteresowana adopcją Daisy ale nic nikomu nie pisałam i nie mówiłam bo się bałam, że zapeszę :mad:
I dzisiaj rano odebrałam Magdę z pociągu i pojechałam ją zawieźć na zapoznanie się Daisy no i miłość zakwitła między dziewczynami :loveu:
Magda studiuje weterynarię i cóż tu więcej mówić - KOCHA PSY :cool3:
Mam wieści, że Daisy już po kąpieli i jest biała jak śnieg :loveu:
Jak zgra foteczki na kompa to wstawimy i Magda ma też się zalogować na dogo i pisać nam wieści z pierwszej ręki :)

Posted

agaga21 napisał(a):
an ja wczoraj odnawiałam allegro:mad:

Psieplasiam :placz: ale ja naprawdę jakaś pechowa jestem i wolałam nic nie pisać :diabloti:

Posted

malibo57 napisał(a):

Ziuteczko, daj pyska!:calus:

:buzi::buzi::buzi:

p.s. jak rozmawiałam z Magdą to słyszałam jak Daisy szczeka...na wszystko co się rusza na klatce i poza balkonem :diabloti: pilnuje :evil_lol:

Posted

malibo57 napisał(a):
Od wczorajszego wieczora szukamy Banderasa, który sforsował ogrodzenie i udał się w niewiadomym kierunku!
Może być w promieniu nawet 60km od Sochaczewa.
Wszystkich z miejscowości w tym obszarze prosimy o otwarte oczy i pomoc w poszukiwaniach!!!!!
Chętnym do drukowania i rozwieszania ogłoszeń prześlemy tekst na maila.
RATUNKU!

banderas wrócił !!!!!!

Posted

Wczoraj byłam w odwiedzinach u Daisy vel Pandy - jej Pani poprosiła mnie o spotkanie - nie mam dobrych informacji - DAISY SZUKA ZNOWU NOWEGO DOMKU!!!! :shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Ale po kolei,
To jest osobista tragedia tej dziewczyny- fajna dziewczyna, widać, że pokochała już Daisy i z wzajemnością ;) a tu przeszkoda w postaci jej chłopaka :mad:, z którym razem mieszkają. Chłopak ten nigdy nie miał psa i niestety boi się dużej Daisy :crazyeye:dodatkowo nasłuchał się od swoich "życzliwych" kolegów jakie to duże psy są groźne, połykają w całości, że psy które maja mordki na biało umaszczone to te najbardziej agresywne..... Kochani jak tego słuchałam to bebechy mi sie przewracały na druga stronę.... Jak mu zaczęłam tłumaczyć to odwinął się na pięcie i wyszedł z mieszkania- i to jest poważny i odpowiedzialny człowiek? Nie to tchórz, który unika rozmów na poważne tematy. Jeszcze zanim wyszedł to powiedziałam na głos, że chyba Magda powinna sobie zmienić nie psa, nie mieszkanie ale FACETA.....:angryy::angryy::angryy:

I tak po jego wyjściu przegadałam z nią ponad 1,5 godziny - ona naprawdę jest ok :loveu: Zaproponowałam jej aby przedtrzymali jeszcze Daisy z tydzień-dwa do momentu znalezienia jej nowego domku. Ona się godzi on nie - on najzwyczajniej w świecie się boi Daisy-on jej nawet nie pogłaszcze - mimo, że suka się do niego tuli. On chce psiaka ale małego... (wypatrzył sobie szczeniaka Hauskyego :crazyeye:) i takiego psiaka, którego on wypatrzy...

Magda zabiera Daisy na świeta do mamy - mama jej już się cieszy na to spotkanie-ona też już pokochała ta suke mimo, że jej nie widziała. :p

Reasumując szukamy nowego domku dla Daisy - wierzę, że się taki znajdzie :cool3:

A oto najświeższe zdjęcia Daisy vel Pandy :lol: kochana dziewczyna :-(

Posted

Serce peka na kawałki, a nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta o takiej głupocie i patrzy na te zdjęcia.

Myslę, że w takim wypadku, nawet przeszczep mózgu nie pomoże :(

Posted

[quote name='malibo57']Chryste Panie! Tutaj to nawet kastracja nie pomoże:shake:
Chyba, że przeszczep mózgu:???:
Albo... Po co ten człowiek się meczy?[/QUOTE]

Co za palant? Gdyby trafił na mnie wyleciałby przez pierwsze okno.... Biadna sunia, ludzi są skrajnymi niedołęgami umysłowymi. Mózg chyba kupił na promocji w supermarkecie- nic tego nie tłumaczy...

ps. a szczeniak husky to mały będzie?