Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To informacja od wolontariuszki:

Do Pana wprowadziła się córka z dzieckiem i nie ma już miejsca na psa! Sunia wylądowała na podwórzu na łańcuchu bez dobrej budy...chcą ją oddać gdziekolwiek, każde schronisko odmówiło więc powiedzieli, że uśpią. Oczywiście opierdzielowałam, powiedziałam co grozi za porzucenie psa lub uśpienie ale...wiecie jak jest :(

A to od "kochających" właścicieli
Dnia 3-10-2009 o godz. 11:20 Zbyszek napisał(a):

Witam,
Przesylam zdjecia naszej suczki. Ma na imię Daisy. Jest zaszczepiona. Urodzila się chyba w lutym tego roku. Nie jest agresywna. Zywimy ja sucha karma I zupa z kaszy I watrobki. Przyzwyczajona jest do zycia na uwiezi, na podworzu. Dobrze ostrzega przed obcymi.
Pozdrawiam
Monika I Zbyszek

Dziś Dejzi przyjechała, przywieeziona przez swojego pana, do Fundacji "NERO"

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrrrrrr,wrrrrr,wrrrrr:mad::mad::mad:.Mam propozycję dla byłych właścicieli ślicznej suni.Niech się sami uwiążą i zobaczą, czy będą przyzwyczajeni do uwięzi.Ale koniecznie na wolnym powietrzu i w miłym chłodku.To podobno bardzo zdrowe. Ludzie, myślcie.To nie boli.I może czasem miejcie choć odrobinkę serca.Jeżu kolczasty, przecież głowa puchnie od tych mądrości ludowych.:mad::mad::mad: Daisy, nie martw się.Ciotka Luka czuwa nad tobą, a to tak, jakby cię pilnowało stado tygrysów (czy tygrysy chodzą stadami?:diabloti:).Kto przytuli taką śliczną Daisy? Ludzie kochani, zobaczcie, kto na was czeka!!!!!!

Posted

PRZEPRASZAM ZA OFFA
KRYTYCZNA SYTUACJA SCHRONISKU W KTÓRYM PRZEBYWA MÓJ ZBYREK GROZI LIKWIDACJA. ZBIREK SZUKA DOMU:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/
JEŻELI NIE MOŻESZ DAC DOMU POMÓŻ PODPISUJĄC PETYCJE :
::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" hy_ksta.html
BARDZO PROSIMY O PODPISY!!

Posted

Dejzi to mądra ale młoda sunia i potrzebuje człowieka który nią pokieruje, wychowa ja. Moze byc łagodna misiowatą maskoką, ale moze być grożnym psem - musi miec madrego, doświadczonego człowiekak który ja właściwie ukierunkuje.

Posted

Ciekawa jestem skąd "ON " wie że się przyzwyczaiła do życia na uwięzi. Warto sprawdzić czy można się do tego przyzwyczaić , może na "NIM" . Potem nam powie czy to możliwe "ZNAWCA":angryy:
Piękna suczka , parę miesięcy życia i już do kitu:shake: