Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BARY

Bardzo duży (największy w naszym schronisku :razz:) i bardzo łagodny w stosunku do znanych mu osób. Na spacerach potrzeba dużo siły, żeby go utrzymać. Nie lubi kotów- bardzo, koteczki są dla niego fajną, żywą zabawką. Uciekinier, musi mieć dobrze zabezpieczone ogrodzenie. Idealny pies do stróżowania czy pilnowania posesji- ma instynkt terytorialny nie jest jednak typem psa, który rzucałby się z kłami jak oszalały na siatkę. Potężnej i mocnej postury pies, który już od dłuższego czasu siedzi za kratami schroniska.

Kontakt do mnie:
abartoszewska@interia.eu
gg: 12248581 lub 6449543
tel. 500- 504- 752

Pies przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Tczewie.

PAMIĘTAJ! Pies to nie zabawka, nie jest rzeczą! Pies jest wierny, kocha i chce być kochanym!

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej ze schroniskiem dla bezdomnych zwierząt w Tczewie i zapewnienie psu odpowiednich warunków do życia.

Posted

pinkmoon napisał(a):
Haha, popraw literówkę w tytule, bo na razie wychodzi na to że Bary zamiast stróżować to sra po obejściu :evil_lol:

:lol!: rzeczywiście, już poprawione :evil_lol:

Literka napisał(a):
Ale wielki, fajny pies! Wieeeeelki jak nie wiem co! :loveu:

O taak, to bardzo duży pieseczek :lol:

• 1 month later...
Posted

Pinesk@ napisał(a):
W życiu bym na to nie wpadła, może i ma jakieś tam geny malamuta chociaż dla mnie nie wygląda :lol: Dzięki wielkie Sayrel! :loveu:

No duzo ich nie ma, ale w jakiejs czesci zapewno, ale czy wystarczajaco by adopcje malamutow sie zainteresowaly to inna rzecz;)

• 4 weeks later...