Suciune Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [SIZE="1"]Z góry przepraszam, jeśli można dodawać tylko wątki odnośnie psów i proszę o ewentualne usunięcie/przeniesienie. Marian. Październik 2008 - 7 października 2009 Nie potrafię napisać nic więcej, niż tyle że mi ciebie cholernie brakuje, dziękuję ci za ten rok życia razem, byłeś jedną z najlepszych rzeczy, które mi się w życiu przytrafiły. Zarówno ja, jak i Maja, tęsknimy za tobą. Wszystko na ciebie czeka - miska z ciepłym mlekiem, bo takie lubiłeś, jedzenie, zabawki... Dalej nie mogę uwierzyć, że już cię nie ma, że jutro rano nie obudzisz mnie dopominaniem się o śniadanie... Zawsze będziesz miał miejsce w moim sercu, żegnaj aniołku. Quote
goldi1270 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [*][*][*] :-( Tęsknię już za tobą Marianku... Quote
Suciune Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 cześć Marianek... dalej za tobą tęsknię i płaczę, choć wiem, że jesteś szczęśliwy za Tęczowym Mostem. pamiętam o tobie, aniołku. Quote
Laima Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Suciune, bardzo, bardzo mi przykro. Jak rozumiem, miał całe życie przed sobą. [*] Quote
Suciune Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Już ponad tydzień jak cię nie ma... Pamiętam... Quote
Suciune Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Drugi tydzień mija .... [*] Tęsknię ... Quote
Recommended Posts